Jump to content

Accidente BMW

alex

Recommended Posts

Noaptea trecuta un BMW a accidentat mortal un om pe Dorobanti. Am auzit ca s-ar fi dat cu un alt BMW si... a avut ghinion...

Daca stiti detalii postati aici.

Astfel de situatii strica imaginea unei masini care parca e prea fina pentru unii dintre cei ce o detin.

Edited by alecsutzu4u

• Replies 606
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Adica pentru 5 secunde de glorie sa riscam sa omoram pe cineva? Hmmmm... Sa ma gandesc.... NU!

89675[/snapback]

pentru cele 5 secunde am pierdut multi prieteni dar uite ca mai sunt doritori de senzatii tari si paltoane de scandura....... :blink:

nu se potolesc nicicum

hmm...nu exagerati ma......voi n-ati facut niciodata liniutze in oras...sau mers in blana......????????

89669[/snapback]

Daca pt 5 sec risti sa-ti arunci toata viata pe apa sambetei e nasol ma Calin.

Ce rost are sa faci treaba asta ?!?

Calin, sunt unele treburi care au probabilitate mai mare ca altele. Si la 40 km/h poti muri, dar sunt infinit mai putine sanse decat la 140 km/h.

Iesim din casa pentru ca astea sunt sansele normale ale unui om sa supravietuiasca. Ce trece peste, e riscant. Dar daca trece mult peste, e sinucidere.

Mai am manualul de calcul probabilitati din liceu... Dar crede-ma, nu e nevoie, bun simtul este cel mai bun sfatuitor la calcule probabilistice.

daca tot apelam la bunul simt.........sa`mi spuna si mie cineva (ce`si permite luxu`) in cat timp traversezi Bucurestiul coform regulilor de circulatie? Edited by Fake

Fake, nici vorba, nimeni nu e sfant. Vorbeam de locuri unde nu merita. Sunt locuri unde se poate, cu riscuri minime. Si asa mai departe.

In plus, da-mi voie sa spun, ca eu cand e aglomeratie, nu stiu ce reguli de circulatie pot sa incalc, pentru a ajunge mai repede. Poate sa depasesc pe contrasens, dar asta n-o fac din respect pentru ceilalti participanti la trafic.

Si da, am facut de la Automobile Bavaria de pe centura 2 ore pana in Unirii. De multe ori. 90 minute e aproape media. Si nu e decat jumatate de Bucuresti.

Zici pas, intri pe contrasens si ai garantat frigiderul plin de carne  :blink: .

89813[/snapback]

sau da de unu cu basculata (cum am patzit eu),care vine de pe contrasens pe banda doi, te vede, schimba pe prima banda, shi accelereaza, poate poate, dai tu cu spatele :|

dar e demulttttttttt.....cred ca a fost o discutie si pe forum

89928[/snapback]

Scuze daca se repeta, dar nu cred ca e rau sa ne mai amintim din cand in cand ce se poate intampla.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.