Jump to content

Accidente BMW

alex

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 606
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 2 weeks later...
Nu cred ca reusesti sa faci o masina daca ar fii sa le unesti :blink: Sunt acordeon facute (mai ales prima)

11160[/snapback]

Daca te chinui poti face un coupe cu 2 locuri din prima.Ala e un E34 iar cel rasturant e E39.

Pe mine m-a lovit unu cu un BMW E46 iarna trecuta.

Plecasem din bucuresti pe la 6-7 si abea incepuse sa fulguiasca,am aj in Pipera si m-am intors pe la 9 pe DN1. Bineinteles ca era deja zapada pusa bine...avea o palma(verticala:) )si se vedea ca nu a fost data deloc.Circulam foarte prudent,fiind si prima iarna pe 4 roti,altele decat cele de dacie(am uitat sa zic..eram cu masina lu' tata:Ford Focus)masina cat de cat noua...mi-era sa n-o busesc.Pana la sellgros nici o problema...aj la semaforu de la baneasa,rosu,incetinesc,pana aj in spatele ultimei masini se face verde.Din nush ce motiv masina din fata mea nu vroia sa plece...era o fabia! Calm o astept si cand se pune in miscare...ma pun si io...si in momentu ala ma pupa-n...portbagaj,mai exact in spoiler,un BMW! Nu stiu ce viteza avea,dar am crezut ca mi-a turtit fundu.S-a auzit ff tare si sincer nu-mi mai amintesc daca si m-a zdruncinat.Ma dau jos,niste baietasi...veneau de la brasov. (pe drum au mai avut peripetii,si-u pus si lanturile pe la comarnic parca zicea)m-a lovit in partea stanga cu proiectoru lui de pe dreapta:) si din cauza ca a tras de volan mi-a zdrelit spoileru si mi-a facut o gaura in el...de marimea unei mingi de tenis!

Am mers la circa de politie...acolo plin de masini julite:)

Tipu nu avea asig la el asa ca ne-am mai dus si a doua zi... a doua zi soseste tipu fara geamurile de la oglizi...cik i le-au furat prin pantelimon.

Concluzie: Daca nu tragea de volan poate nu-mi gaurea spoleru si nu mai ajungeam la politie si io pe la asigurari...

Cam atat!Io cu BMW-ul n-am avut accidente!

Nu cred. Spoileru mi l-a agatat cumva. Am impresia ca la E46, cel cu proiectoarele dreptunghiulare, geamu e bagat mai inauntru fata de plastic...si banuiesc ca d-aia mi l-a gaurit. daca intra pe directie,era sup de contact mai mare si nu cred ca se intampla asa.oricum,am vazut ca spoileru de ford e rezistetn:)

Nu cred. Spoileru mi l-a agatat cumva. Am impresia ca la E46, cel cu proiectoarele dreptunghiulare, geamu e bagat mai inauntru fata de plastic...si banuiesc ca d-aia  mi l-a gaurit. daca intra pe directie,era sup de contact mai mare si nu cred ca se intampla asa.oricum,am vazut ca spoileru de ford e rezistetn:)

11659[/snapback]

Eh..Bine ca n-a fost mai grav! :blink:

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Din pacate inca un accident tragic in Baneasa in care a fost implicat un BMW visiniu. .Soferul a murit  :blink:

Stie cineva mai multe detalii ?

18402[/snapback]

Am auzit si eu la stiri acum dar nu am retinut prea multe....

Stiu ca s-a intamplat in Baneasa :)

Nu-mi spuneti ca era BMW.... am trecut in seara asta pe la Baneasa, pe la 8:45pm (aproximativ) venind dinspre intrarea in Buc catre Pta Presei Libere. Am vazut pe stanga cateva masini adunate - cred ca abia se intamplase nenorocirea. O masina era facuta varza, rasturnata, intrase intr-un panou publicitar pe partea stranga, in directia mea de mers. N-am reusit sa-mi dau seama, din mers, ce model de masina era.

Voi ziceti ca era BMW?!

Un coleg care a trecut pe acolo dupa vreo 10 minute m-a sunat sa-mi spuna ca echipa de descarcerare era pe drum, dar nici el nu s-a prins ce masina era.

Stie cineva cum s-a produs? Soseaua era in conditii foarte bune. Poate defectiune mecanica? Sau, din nou, viteza fara masura si manevre care sfideaza legile fizicii?

Am vazut si eu dimineata la stiri. Politia spunea ca a avut viteza excesiva, a agatat bordura din dreapta si a fost aruncat in stanga, in panoul publicitar. Echipajul de descarcerare s-a chinuit 3 ore sa-i scoata dintre fiare. Soferul a murit iar pasagerul a scapat.

Am facut cateva poze, in timpul stirilor, cu telefonul mobil. Evident, calitatea pozelor este slaba.

Oricum, fara postul de mai sus al lui Calin325, nu cred ca m-as fi prins ca era un serie 5 E34...

post-44-1111469652_thumb.jpg post-44-1111469674_thumb.jpg post-44-1111469691_thumb.jpg post-44-1111469708_thumb.jpg post-44-1111469724_thumb.jpg

Edited by FiveThreeFive

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.