Jump to content

Accidente BMW

alex

Recommended Posts

Colateral la acest accident, am mai remarcat un lucru: in momentul in care a fost prezentata stirea la ProTV, nu s-a mai spus ceva gen "soferul conducea un BMW" ci "soferul conducea o masina puternica". Un pas inainte pentru cei de la stiri, desi probabil ca au facut asta pentru a nu mai mentiona numele firmei (reclama ascunsa).

• Replies 606
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

am mai vazut o stire (pe protv sau antena1) despre un accident in care fusese implicat un BMW si tot asa, am remarcat ca nu se mai foloseau de numele masinii in redacatarea reportajului.

Sincer, mi-a placut... Cand se va termina si cu politia care urmareste de fiecare data un BMW de culoare inchisa? :blink:

Oricum, fara postul de mai sus al lui Calin325, nu cred ca m-as fi prins ca era un serie 5 E34...

Era un e34 intr-adevar cu numere de Germania.Am vazut portbagajul si avea stopuri fumurii si plasticul dintre ele de M5,sub numar.Volanul era de M5.Dupa tapiterie,este model dupa 92.Ceva 525i cred.

oricum numai conteaza ce au condus, deoarece soferul si pasagerul din dreapta au fost facuti pilaf, iar cel din spate e inca in viata. Nu aveau decat 18 ani.....Dumnezeu sa-i ierte.... :blink:

Si un articol din Jurnalul National:

link catre articol

in care am dat peste un amanunt pe care nu-l stiam, dar care probabil a contat in lantul de evenimente: soferul era nepotul generalului SRI Drajnea. Daca intr-adevar si-a permis acel exces de teribilism bazandu-se pe faptul ca unii sunt mai presus de lege, a platit scump de tot. Imi pare rau pentru el.

• 2 months later...
  • 2 weeks later...

In seara asta la intersectia bd.Timisoara cu Sibiu.

Un E36 venea dinspre Plaza pe drumul cu prioritate.O tipa cu un Opel Vectra B nu a acordat prioritate si a intrat direct in BMW.

Soferii au scapat ieftin,doar soferul BMW-ului avea mana stanga umflata.

Atentie la neatenti !

post-10-1117822652_thumb.jpg

post-10-1117822659_thumb.jpg

• 2 weeks later...
:blink:  in Ucraina? sau facuta?

25702[/snapback]

Am impresia ca e aranjata treaba...nu prea avea cum sa-l rastoarne si sa mai si fie lipit de el...doar daca nu l-a rasturnat ea...sau a mai fost o masina implicata... Oricum, pacat de masinutza aia...bijuterie...

Guest 2good4u
era M? :blink:

27951[/snapback]

lol... nu .. 516 :)

se vad clar: bara fata, oglinzi, roti, discuri de frana, gura de aerisire de pe aripa fata..

• 3 weeks later...

ieri, pe dorobanti, un bmw x5 cu un sofer praf de beat la bord a intors peste linia dubla si peste un motociclist care circula regulamentar. masina politiei era fix acolo, si a reusit sa opreasca bmwul dupa o scurta urmarire. unii zic ca au tras si focuri de avertizare, caci nenea era pus pe fuga. soferul a scapat momentan de furia motociclistilor sositi in numar mare la fata locului.

ii dorim pe aceasta cale carcera cit mai lunga !

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.