Jump to content

Accidente BMW

alex

Recommended Posts

bine....masina arata in halul asta si dupa ce a fost taiata de catre pompieri sa scoata persoanele ranite dintre fiarele contorsionate...si s-ar putea ca niciunul dintre ei sa nu fi purtat centura...

In legatura cu ce a spus Obe...in anul 2003 un prieten a avut un accident chiar pe dn1 intre aeroportul baneasa si semaforul de la academia de politie...el intr-un a6 nou s-a izbit frontal de un taxi...a fost vina lui, oboseala la volan...a inchis ochii 2 sec si asta a fost...vit de impact adunata si de la unu si de la altul cred ca in jur de 80-100...rezultat...dacia praf, cei 2 ocupanti au scapat cu viata si au tras mult dupa aceea prin spitale, dar s-au facut bine...a6-le pilaf cu carne...noroc cu airbaguri-le de toate felurile....a fost dauna totala...si s-a ales si el cu ceva rani...

Concluzie...ce inseamna impact peste 60km/h cu orice obiect dur, orice masina iese pilaf, chit ca e veche, chit ca e noua....bine , e vorba ca unii ies cu julituri si altii ies cu maini rupte....dar niciuna nu o sa-ti ofere siguranta ca o sa scapi neatins..

• Replies 606
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

obe, purtai centura cand ai patit-o?

Sunt de aceeasi parere cu tine in ceea ce priveste siguranta activa a unui ursulet. Am avut E28 si pot sa spun: statea muult mai bine pe traiectorie fata de urs. Indiferent daca mergeam pe asfalt uscat, ud, zapada, gheata masina aia refuza sa fuga de fund prin garduri chiar daca apuca sa patineze putin o roata, trebuia sa fii prost ca sa o intorci in loc (am fost prost o data, incepator, zapada, slick-uri, fara urmari).

Cu ursuletul esti mai ... 'to-the-limit' :blink: Cu toate ca am motor mic, tot vrea sa faca pozne.

Cu siguranta pasiva nu cred ca sta chiar asa prost. Intr-adevar, mai slab decat E28 dar pana la Dacie e distanta mare. Pai tabla cred ca e dubla ca grosime. Daca se lovea o Dacie asa cum s-a lovit ursuletul asta cred ca mureau toti pe loc.

Eu am auzit cand s-a lovit TKE-ul de stalp. (Eram in casa, ma pregateam sa plec la munca.) Un scartait scurt de roti (probabil cat a mers de-a latul de la stalpul de care s-a lovit cu spatele, pana la cel in care a lovit cu lateralul) apoi un bum infundat. Ma asteptam sa vad o masina lovita frontal, dar nu grav... Insa ce am vazut a fost GROAZNIC. Viteza a rupt masina aia in doua; nu vreun defect de fabricatie.

Guest butcky

Aseara pe la 12 a fost un accident grav in care a fost implicat si un BMW!!! Am ajuns acolo la 10 min. de la accident! :) :blink: :)

BMW-ul a intrat prin intersectie fara sa dea prioritate si a lovit Clio, trimitandu-l direct in stalp!!! :)

post-111-1122284830_thumb.jpg

post-111-1122284878_thumb.jpg

post-111-1122285037_thumb.jpg

post-111-1122285083_thumb.jpg

post-111-1122285125_thumb.jpg

post-111-1122285158_thumb.jpg

s-a cam tinut bine buburuza de clio dupa ce si-a luat un bmw de o tona si ceva in coasta si un stalp in fund. si la cum e bmw si stalpul .....i-a dat-o bine

35143[/snapback]

Pai eu din poze observ ca puntea spate e varza, ambele roti sunt strimbe.

cand se intalneste o dacie cu un bmw iese asta. scuza dobitocului de 68 de ani care ma lovit a fost: "n-am vazut ca era rosu" :) totusi merita specificatca dacia era pachet.

p.s. nici unul din noi nu a apucat sa puna frana si bara mea era la vreo 3 metri de masina :blink:

post-67-1122816643_thumb.jpg

post-67-1122816668_thumb.jpg

post-67-1122816680_thumb.jpg

post-67-1122816690_thumb.jpg

post-67-1122816708_thumb.jpg

post-67-1122816730_thumb.jpg

Edited by florian_xkk

Ieri, in jud. Mehedinti, un Jeep (sau vehicul tip "jeep", nu a rezultat clar de la stiri) nu a acordat prioritate (desi nu inteleg din imagini unde a fost vorba de prioritate) si a distrus un E39.

Scuze pentru calitatea pozelor: facute cu mobilul dupa televizor...

post-44-1123048543_thumb.jpg post-44-1123048588_thumb.jpg post-44-1123048598_thumb.jpg

Edited by FiveThreeFive

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.