Jump to content

E60-530D-Va rog ajutati-ma

Necro_77

Recommended Posts

Mai lasa-ne ma cu respectu'! Nu ne cunoastem inca. Ai venit pe forum si ai deschis acest topic din 2 motive: ori stai putin mai prost la capitolul neuroni, ori incerci sa iti bagi joc de noi si sa starnesti cearta. Asa ca lasa-ne pe noi cu respectu'. Pune intrebari pertinente si mature si poate ti-l vei castiga....Sau nu!

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mai lasa-ne ma cu respectu'! Nu ne cunoastem inca. Ai venit pe forum si ai deschis acest topic din 2 motive: ori stai putin mai prost la capitolul neuroni, ori incerci sa iti bagi joc de noi si sa starnesti cearta. Asa ca lasa-ne pe noi cu respectu'. Pune intrebari pertinente si mature si poate ti-l vei castiga....Sau nu!

ce la obiect ai fost :blink:

Chestia asta cu masini la jumatate de pret , e un scam clasic.

Sunt foarte multe variante in genul la scrisoarea nigeriana.

Cum e toata chestia :

Se pune un anunt pe net cu o masina full la jumatate de pret, iei legatura cu proprietarul si povestea suna cam asa,

Masina e model din alta tara decat a proprietarului ( Proprietarul e englez si a trait pe continent si acum nu poate sa foloseasca masina in Anglia ca masina are volan pe stanga, ori varianta cu Rusia, SUA).

In ce costa scam-ul . Si aici sunt multe variante.

Ori se cere un avans pe Western Union de 20-30 % si nu mai vezi banii , ori tot felul de povesti ca el iti va expedia masina in tara unde esti dar are nevoie de 200-300 euro pentru agentul care se ocupa cu asta. Sau alt fel de teapa in care esti rugat sa depui banii intr-o firma de escrow ( mediator) pana vezi masina si te hotarasti, dar firma e a prietenului lui si ramai fara bani. etc.

Daca vreti sa va documentati mai mult dati o cautare pe google : "autoscout scam".

Chiar saptamana trecuta m-am interesat de o "chiftea " din asta pentru un prieten. Imi pare rau ca nu mai am mailu-rile de la proprietar, ca toate au cam aceeasi poveste.

Si stati linistiti ca s-au intepat mii de oameni, daca faceti putina cercetare pe google o sa gasiti destul material.

Cea mai sigura metoda daca inca mai crede cineva in mos craciun si in BMW la jumatate de pret, e sa-i cereti alte poze, eventual VIN-ul masinii , si daca e scam nu o sa le primiti sau o sa primiti un raspuns pe mail care nu are legatura. ( Se folosesc niste template-uri de scrisori, ca va dati seama ca nu sunteti singurii care sunteti interesati de masina).

Edited by DSF

Chestia asta cu masini la jumatate de pret , e un scam clasic.

Sunt foarte multe variante in genul la scrisoarea nigeriana.

Cum e toata chestia :

Se pune un anunt pe net cu o masina full la jumatate de pret, iei legatura cu proprietarul si povestea suna cam asa,

Masina e model din alta tara decat a proprietarului ( Proprietarul e englez si a trait pe continent si acum nu poate sa foloseasca masina in Anglia ca masina are volan pe stanga, ori varianta cu Rusia, SUA).

In ce costa scam-ul . Si aici sunt multe variante.

Ori se cere un avans pe Western Union de 20-30 % si nu mai vezi banii , ori tot felul de povesti ca el iti va expedia masina in tara unde esti dar are nevoie de 200-300 euro pentru agentul care se ocupa cu asta. Sau alt fel de teapa in care esti rugat sa depui banii intr-o firma de escrow ( mediator) pana vezi masina si te hotarasti, dar firma e a prietenului lui si ramai fara bani. etc.

Daca vreti sa va documentati mai mult dati o cautare pe google : "autoscout scam".

Chiar saptamana trecuta m-am interesat de o "chiftea " din asta pentru un prieten. Imi pare rau ca nu mai am mailu-rile de la proprietar, ca toate au cam aceeasi poveste.

Si stati linistiti ca s-au intepat mii de oameni, daca faceti putina cercetare pe google o sa gasiti destul material.

Cea mai sigura metoda daca inca mai crede cineva in mos craciun si in BMW la jumatate de pret, e sa-i cereti alte poze, eventual VIN-ul masinii , si daca e scam nu o sa le primiti sau o sa primiti un raspuns pe mail care nu are legatura. ( Se folosesc niste template-uri de scrisori, ca va dati seama ca nu sunteti singurii care sunteti interesati de masina).

Stiu genu asta de scrisoare.....dar chestia este urmatoarea:eu am mai luat o masina si anume un opel de la casa asta auto si totul a fost ok...an/km/dotari/pret......diferenta este ca atunci eram in Spania iar acum nu...Am rugat un prieten sa mearga sa vada daca anuntul este real si masina chiar exista si raspunsul a fost urmatorul:masina este....alta decat in poze adica neagra si este putin atinsa pe usa din stanga dar aproape insesizabil si putin pe bara spate......E60 530D 03/2004 95700 km rulati pret 10.000 E si mai sunt de platit la ea 12 rate a cate 485 E.....adica inca 5820 E.....cam asta a fost raspunsul......si am vazut ca si taxa este destul de mare......asa ca nu ma incadrez...nu am atatia bani.... :blink: Poate imi poate totusi cineva spune cam ce pot gasi la 14.000 maxim 15.000 de E......Mentionez ca ma intereseaza un diesel deoarece rulez foarte mult. Multumesc anticipat.....

Edited by Necro_77

Daca masina exista si este alta decat in poze trebuie sa iti pui niste intrebari. ( Am vazut cu ochii mei standuri de tras sasiu in spate la autohuis in Germania, La 14.000 euro nu cred ca poti gasi un E60 in toate mintile, eu am dat 12.000 euro pe un e39 530D din 2001, cu 260.000 reali, cu multe optiuni in Olanda dupa vreo 3 luni de cautari Germania, Belgian, Olanda. Probabil poti gasi un 530D din 2002 prin Germania foarte dotat sub 200.000 km, si intr-o stare buna la banii aia, sau chiar la vreo reprezentanta BMW vreun 530D , E39 cu garantie, in stare super buna. ( asa numita selectia casei, sau cum dracu le zic cu verificare si revizie full de dealer)