Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Sugestii jante pentru un E39 2002.

dragosPKB

Recommended Posts

Salut!!!

Avand in vedere ca sunt nou pe forum si proaspat proprietar de BMW E39 am nevoie de ajutorul vostru pentru alegerea jantelor.

In momentul de fata am pe masina modelul asta de jante pe care il atasez.

Ma intereseaza daca pot pune jante pe 20 si cam ce model sa aleg.

Imi place modelul pe care o sa il atasez(cele din cutie) dar nu stiu daca dau bine.

Mentionez ca sunt incantat de masina si vreau sa fac ceva frumos din ea.

Merci.

post-9845-1205935773_thumb.jpg

post-9845-1205935859_thumb.jpg

vezi ca te costa cam 500euro la fiecare 4 5 luni directia .....plus ca sigur smintesti o roata la cat e balonaju cauciucului ....dar banuiesc ca banii nu sunt o problema nu ? cat priveste modelele din poza cred ca va trebui sa mergi si cu manelele la maxim dupa modelu care l-ai ales

Nu are rost sa pui jante atat de mari pe E39 in conditiile in care Bucurestiul este un santier etern.

Plus ca vei face praf amortizoarele, caseta de directie si articulatia.

Nu merita in nici un caz.

Mai bine pui alte jante pe 18 daca te-ai plictisit de modelul pe care-l aveai.

lasa ma omu sa puna roti pe 20 ca incap stai calm ...... el crezi ca se gandeste la caseta???? avea roti pe 15 cu balonaj de 55 dc sa gandea la caseta brate articulatii si borduri

pune amice pe 20 vorba aia ....rolling on twenty si gata ai amutit trotuaru

[lasa ma omu sa puna roti pe 20 ca incap stai calm ...... el crezi ca se gandeste la caseta???? avea roti pe 15 cu balonaj de 55 dc sa gandea la caseta brate articulatii si borduri

pune amice pe 20 vorba aia ....rolling on twenty si gata ai amutit trotuaru

Nu prea inteleg ce vrei exact ??

Am pus o intrebare si tu incepi cu vrajeli..

What`s up?? :blink:

• 4 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.