Jump to content

Se potrivesc stopurie sau nu ?

-Sarpe-

Recommended Posts

am gasit niste stopuri frumusele pe ebay si vanzatorul zice ca se portivesc doar la 323 i si 328i

( it fits 99-01 BMW 3-series E46 4-door only (323i/328i )

eu am un e46 sedan 318i an 99, oare nu se potrivesc la mine sau vanzatorul a precizat 2 modele probabil mai des intalnite in sua

l-am intrebat si pe el daca se potrivesc dar cred ca doarme la ora asta :blink:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/99-01-BMW-E...bayphotohosting

thx

oare am nevoie de alta parte electrica (soclu cred ca se numeste mai exact) ?sau sunt facute in asa fel sa se potriveasca la fix fara modificari.

sincer as schimba doar stopul nu si partea electrica (soclu)

eu avand pre facelift si alea sunt stopuri de facelift (bine facute in felu' facelift)

thx

BoBo: pe siteul dat de tine nu am cont si este si diferenta de pret (la nemti 95 euro la americani 90 dolari, cu diferenta euro dolar platesc shipping-ul ) si tot 10 zile astept

malagutif10: pai ''i'' am si eu ( alea tip resou habar nu am cum arata :blink: )

In linkul pus de tine scrie ships to US/Canada, de asta am zis de nemti. Ai vorbit cu omul si sigur trimite si in Ro ?

# Shipping/Insurance:

# Total shipping and handling fees:

$24.00 (domestic/lower 48 states),

$40.00 (international)

*International shipping rates include AK, HI, GU, PR, VI, PO boxes, military address/base, APO/FPO and Canada. For all other International customers, please contact us for your shipping rate

chiar daca nu trimite el, mai sunt multi care au si trimit chiar si cu transfer wester union :blink: nu neaparat paypal

important este sa fiu eu sigur ca se potrivesc fara modificari

LE : Nu-mi plac pe led :)

Edited by S A R P E

armin si-a pus stopuri de facelift pe pre facelift stopurile care care le vreau eu (cele din link ul din primul post ) sunt stopuri pentru pre facelift in model facelift deci teoretic ar trebuii sa se potriveasca 100% chiar scrie : 99-01 BMW 3-series E46 4-door/sedan european style red/smoked clear tail lights

* it fits 99-01 BMW 3-series E46 4-door

cred ca s-a creeat o confuzie eu nu vreau stopuri de facelift pe pre facelift

doar niste stopuri de pre facelift icare imita forma de facelift

se potrivesc alea din primul link

thx armin

asta doream sa aflu daca merg stopurile astea

pe masina mea care este pre facelift FARA sa fac modificari la instalatie .

vindea si BRANDEX ceva de genul asta dar pretul lui nu este pentru buzunarul meu

-principalul e ca se potrivesc fizic,restul cu mufele se rezolva-eu mi-am pus sopuri de facelift,intradevar nu se potrivesc mufele,asa ca am scos papucii din mufa veche si le-am bagat fara soclu in mufa noua,mai trebue sa rezolv cu pozitia pe portbagaj,o sa-i pun un releu sau o sa-i fac un montaj electronic.

am gasit niste stopuri frumusele pe ebay si vanzatorul zice ca se portivesc doar la 323 i si 328i

( it fits 99-01 BMW 3-series E46 4-door only (323i/328i )

eu am un e46 sedan 318i an 99, oare nu se potrivesc la mine sau vanzatorul a precizat 2 modele probabil mai des intalnite in sua

l-am intrebat si pe el daca se potrivesc dar cred ca doarme la ora asta :blink:

thx

Da se potrivesc scrie 4 usi,sal

sunt misto dar cum ziceam mai sus nu-mi plac cele pe led

LE: Referitor la stopurile din primul link tot nu sunt 100% convins ca s-ar potrivii fara modificari .Tin sa precizez ca se vand fara soclu deci trebuie sa folosesc soclul meu si sa pun stopul in imitatie facelift, dupa cum se vede in poza gaurile pentru becuri nu sunt aceeleas ca cele dupa soclu pre facelift .

atasez o poza pentru a se observa gaurile de la becuri .

Edited by S A R P E

In linkul pus de tine scrie ships to US/Canada, de asta am zis de nemti. Ai vorbit cu omul si sigur trimite si in Ro ?

mi-a dat omu' raspuns azi si a zis ca se potrivesc la fix fara modificare ,dar sa vanda marfa poate sa zica orice :blink:

mi-a dat omu' raspuns azi si a zis ca se potrivesc la fix fara modificare ,dar sa vanda marfa poate sa zica orice :blink:

-s-ar putea sa aiba dreptate ,pt ca la cele cu facelift au 4 becuri in stopul de pe lateral.