Jump to content

Omologari jante

danbmw

Recommended Posts

Sal, am si eu o problema. Am un BMW520i 24v si am pe el jante de M5 marca AC Schnitzer de245/40 r18 fata si 265/35R18 spate si imi trebuie o hartie cu omologare pentru ele ca am probleme cu politia,stiti voi... :blink: ,de unde as putea face rost de aceasta omologare.? RAR-ul nu face omologari.multumesc , astept un raspuns de la voi.Ciao Edited by danbmw

de folie au mai comentat dar e voie ca au un aparat de opacitate si ai voie sa pui si pe fata. jantele le-am schimbat ,am cumparat de tabla, nu mai am probleme dar vin in tara in august si am sa incerc sa le omologhez ca vreau sa o vand ,ca vreau sa cumpar 5-ul nou.aici lucrez la un service de caroserii si mi-am facut niste prieteni carabinieri si mi-au mai zis din legile lor...

Da-mi voie sa inteleg, eu vreau sa imi iau jante de 18 in prezent am pe 16 si in certificat trecut 16, pe stalpul masinii scrie clar 18, tre sa dau 4000-11000 de ron ca sa imi dea o hartie > :blink: Ca asta se intelege.

Nu. Aia e doar o palma peste ceafa inginerului de la RAR care nu a binevoit sa treaca maximul dimensiunilor aprobate de producator.

Omologare in sensul platii acelor sume inseamna aprobarea folosirii unui subansamblu care nu a fost proiectat initial de producator sau a carui folosire nu a fost testata anterior.

in primul rand depinde si de inginerii de la RAR si din ce localitate esti ,ca la mine la Vaslui sunt tare scarbosi si invidiosi,daca la tine scrie pe stalp si pe 18 inseamna ca producatorul iti da voie si la RAR platesti doar o taxa,cred

Nu. Aia e doar o palma peste ceafa inginerului de la RAR care nu a binevoit sa treaca maximul dimensiunilor aprobate de producator.

Omologare in sensul platii acelor sume inseamna aprobarea folosirii unui subansamblu care nu a fost proiectat initial de producator sau a carui folosire nu a fost testata anterior.

Aaa....pai la 523i sunt trecute pe 16 in certificat, iar pe stalpul masinii parca scrie pana pe 18 :)

in primul rand depinde si de inginerii de la RAR si din ce localitate esti ,ca la mine la Vaslui sunt tare scarbosi si invidiosi,daca la tine scrie pe stalp si pe 18 inseamna ca producatorul iti da voie si la RAR platesti doar o taxa,cred

Pai daca ma duc la rar mai mult ca sigur ii amintesc ca am lopata si portbagaj foarte incapator :blink: