Jump to content

Am facut buf!

Je3

Recommended Posts

Cu 190 mil cam greu o sa reusesti sa ti-o repari, doar daca iti gasesti piese aftermarket. Eu nu te-as sfatui sa-ti vinzi epava ca nu o sa iei bani la adevarata valoare a masinii...doar sa ti-o cumpere cineva cunoscut sau care vrea sa o repare si sa o foloseasca sau sa o revanda. Firmele de dezmembrari iti vor da foarte putin, cam max 4000 euro pe ea, chiar daca masina face mai mult.

el a zis ca nu si-o mai repara , ca ia banii si "epava" , urmand sa o vanda dupa.

si eu tot cam asa i-as zice sa faca si chiar cred ca ar fi mai bine daca ar dezmembra-o si vinde-o pe bucati , poate ar scoate mai mult. :blink:

Categoric scoate mai mult daca ar dezmembra-o el dar posibil sa-l apuce un an pana vinde tot din ea, ca nu ai nici o garantie ca va putea vinde toate piesele repede.

Acum depinde si de cat este dispus sa stea fara masina. Mai bine isi pastreaza epava si si-o repara mai ieftin, o vopseste integral si o vinde la un pret rezonabil si in cazul asta diferenta de bani pentru o alta masina va fi mai mica. Alegerea este a lui!

iti dau 19 000 ron si iti lasa si masina ???

pai te-ai scos...

serios.....

pai ce ....tu cu 5000 de euro nu faci masina aia noua ??? hai sa fim seriosi ca ai numai tabla, plastice ( care sunt f ieftine la bmw..) si ceva pe la motor , da' fara lucruri grele....iti iei tablaraie de la dezmembrari, plastice noi,faruri si bara aftermarket sau sh , si o vopsitorie vreo 700-1000 ( daca esti pretentios )......eu zic ca o faci , si o faci bine.... trebuie sa cauti un pic, si sa gasesti pe cineva priceput ( nu ai defecte majore ca sa ai nevoie de vreun "guru ")....

repet : parerea mea.... masina e reparabila , si inca usor ... ( daca cunosti si te agiti un pic.....)

Sunt o gramada de centre de dezmembrari unde o sa gasesti tot ce-ti trebuie. Exista si variata sa-ti iei din Bulgaria piese la jumatate de pret.

Eu ti-am zis din start ca masina e reparabila si la preturi mici. Trebuie sa gasesti un service bun unde sa-ti faca treaba buna, atata tot!

Good luck!

In cele din urma s-a rezolvat problema: am vandut masina lovita cu 4000 euro si mi-a dat asigurarea 5200 euro.

Inca o data tin sa va multumesc pentru sfaturi.

Rog un moderator sa inchida acest topic. :blink:

In cele din urma s-a rezolvat problema: am vandut masina lovita cu 4000 euro si mi-a dat asigurarea 5200 euro.

Felicitari! Ai obtinut un pret foarte bun pe masina...parerea mea. Oricum nu cred ca luai 9200 euro pe ea. Esti un caz fericit! :)

din pacate sau din fericire cu tot accidentul , te-ai scos bine....

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.