Jump to content

BMW e46

Maidanezu

Recommended Posts

Am trecut si eu de la vw si audi la bmw.Am un e46 316i 1.9 si vreau sa ma apuc de el :blink:.Problemele apar acum....dupa multe ore petrecute in fata calculatorului mi-am facut o idee despe ce as vrea sa cumpar.Masina are deja stopuri pe led,angel eyes si folie.Vreau sa cumpar bara fata,spate,eleron de portbagaj si luneta,arcuri sport,evacuare custom cu tot cu finala,pedale de aluminiu,inele pt ceasurile de bord si mai tarziu jante.

Se potriveste bara asta fata la e46 non facelift sedan?

Edited by Maidanezu

• 2 weeks later...

Revin cu noutati.

Am schimbat luminile din interior...am pus leduri in plafoniera si in spate,am pus inele pt ceasurile de bord :blink: ..mai vreau sa pun leduri si pt mersu inapoi.

Acum vreau sa cumpar un lip M pt portbagaj.Am inteles ca OEM sunt cele mai bune.Cum imi dau seama care sunt OEM si daca chiar merita sa cumpar OEM...am vazut ca sunt si mai ieftine si nu sunt din fibra

Astept sa ma luminati si pe mine :)

• 2 weeks later...
Am trecut si eu de la vw si audi la bmw.Am un e46 316i 1.9 si vreau sa ma apuc de el :twoup:.Problemele apar acum....dupa multe ore petrecute in fata calculatorului mi-am facut o idee despe ce as vrea sa cumpar.Masina are deja stopuri pe led,angel eyes si folie.Vreau sa cumpar bara fata,spate,eleron de portbagaj si luneta,arcuri sport,evacuare custom cu tot cu finala,pedale de aluminiu,inele pt ceasurile de bord si mai tarziu jante.

Se potriveste bara asta fata la e46 non facelift sedan?

In afara de evacuare finala nu vad nimic de adaugat. Masina e completa. Crede-ma am asa ceva de 4 ani model 98 si sunt foarte multumit. Nu ar strica ceva cai in plus in depasiri.

Trebuie sa imi ajunga eleronu pt port-bagaj.Am vopsit elementele din interior pt a imita al.

Mai multi cai?Am avut passat vr6 ( am spart 3 motoare ) apoi audi a6 de 2.8, golf 5 de 170 cp ( cip,turbina,injectoare,sarea de 200cp ),doar masini potente am avut :twoup: .Bmw este de plimbat prin oras,de alergat va fi un g2 vr6 :twoup:

• 1 month later...

Eu le-am pus, eu zic ca arata destul de bine :twoup:

Acum am ceva probleme cu ea:am spart 2 jante, le-am cumparat pe astea pe 17 am schimbat 1 bucsa dar cred ca am probleme cu caseta de directie :twoup: si mai trebe sa vad si la climatronic..nu mai baga rece.

Edited by Maidanezu

In final am reusit. :twoup:

Problema este se potriveste sau nu bara fata? :twoup:

Ca prinderi, probabil ca da, daca ai noroc.

Ca look, mai bine uiti.

nu pui o poza si cu trim-urile? ai zis ca le-ai vopsit si as vrea sa vad cum au iesit. Si eu vreau sa le vopsesc dar nu stiu cum si cu ce, poate faci un mic DIY aici despre asta. Mersi.

• 7 months later...