Jump to content

BMW 735i din 87 HELP

Recommended Posts

Salut la toata lumea! Cine ma poate ajuta si pe mine cu niste sfaturi ca am mari probleme cu masinuta mea; dimineata nu merge rotund, si miroase a benzina la esapament deci am un amestec bogat; bujii negre si consum aferent. Chestia e ca

mi-am pus gpl de curand si am inpresia ca de atunci e treaba. Pot aceste probleme sa fie cauzate probabil de faptul ca ar trage aer fals? Si daca stie cineva vreun meserias de BMW in Bucuresti

Cu multumiri, Big

Nu masina mergea beton! crezi ca e de la debitmetru? Adica poate creea asa probleme? Merci

46628[/snapback]

Ai supapa anti-rateu? E o cauza frecventa. Gazul face detonatie in admisie si daca nu ai supapa care sa inchida admisia si sa nu lase refularea sa se duca in debitmetru, ti l-ai facut varza.

Garantat ai debitmetrul stricat

Adica vrei sa spui ca detonarea nu o face in capul pistonului? In cazul unui rateu am inteles, dar asa... oricum nu-mi mergea cu supapa anti-rateu pt ca nu tinea relanti-ul si mai si tragea aer fals p-acolo; acu' am dat cu silicon 2+2 intre garnituri

ca tragea aer fals si e mult mai bine... daca am debitmetrul nasol care e solutia? e careva care stie cum e treaba cu repararea lui? oschema ar fi de folos...

merci

Deci e clar ca nu ai supapa. Cum sa iti explic. Gazul se mai intampla sa detoneze singur in admisie. Daca suflul exploziei da sa iasa din admisie prin debitmetru, iti dai seama ca il face praf. Deci ca asa ceva sa nu se intample, dupa debitmetru se pune o supapa care lasa sa intre aer in admisie, dar nu il mai lasa sa iasa. Un fel de protectie a debitmetrului.

Daca nu ai supapa, e clar ca ti-a detonat si ti-a stricat debitmetrul. Mai este cineva aici pe forum cu un seria 7 cu GPL si exact aceleasi probleme le-a avut. Nu avea nici el supapa.

link catre topic

Mie nu mi-a dat nici un rateu, dar totusi debitmetrul nu se poate repara? ca din cate am, vazut la septaru celalalt, l-a schimbat in totalitate la un nea' deci e clar ca se poate repara- tu zica ca sigur s-a bulit chiar daca nu a fost un rateu pe care sa-l fi auzit eu? merci

46749[/snapback]

Pai da nu ai ce sa auzi cine stie ce, ca doar nu e bomba. Debitmetrul numai schimbat merge, nu se repara. Parerea mea e sa iei un alt debitmetru de la alt 735, si sa vezi cum merge cu el. Si neaparat cumpara o supapa din aia.

Supapa de care zici are cumva o fanta (acoperita cu o garnitura la ta de cauciuc) prin care ar da afara respectiva explozie sau ar trebui sa aiba doar clapeta aia pe interior si atat? stii cumva pe cineva cu piese? Merci

46753[/snapback]

Are doar clapeta pe interior.