Jump to content

bmw 318d,318i

bmw_318

Recommended Posts

m-am hotarat! dupa multe cautari,vreau un bmw,de preferat 318 in 2 porti,dar nici in 4 nu ma deranjeaza,intrebarea e,bmw-ul 318d ce motorizari are?cati cc are?de ex ¨bmw 318d 85kw¨¨cati cc are?sau 318i 105 cati cc are??eu as vrea un bmw care sa nu treaca de 2.0 cc pt ca in spania unde sunt eu ma costa cam 1500E o asigurare la un motor de 1,8 pe un an asa ca mai mare de 2 nu il vreau,daca se poate sa imi ziceti toate motorizarile de bm318 si 320 si diesel si benzina dar cu tot cu kw,pt ca aici ma incurc,bmw care il vreau sa fie dupa 2003,incepand cu 2004,am pus si bmw 320 pt ca am citit pe forum ca nu se compara 318 cu 320 si odata ce sper sa ma lamuriti cu kw astia poate ma orientez pe 320 :) :) multumesc anticipat

:) :blink:

mda, se pare ca am pus o intrebare prea grea,sau in acest forum se raspunde daca se vrea,am vazut forumuri in care puneai intrebarea si ti se raspundea macar cu un nu stiu dar aici se raspund la alte intrebari in timp ce la altele doar se uita...

aici m-ai prins, eu doar m-am uitat :blink:. Sincer ma tot gandeam cum arata un bmw in 2 porti....nici nu vrea sa-mi inchipui in 4 porti cum ar arata. Si totusi, unde vrei bmw-ul : aici sau in SPania?Aici o asigurare RCA la un 318i e cam 4-4.5 mil. depinde de asigurator iar daca te referi la casco intr-adevar te duce catre 1000EUR/an daca masina e mai noua si vrei ful casco.

Apropo de kw, i inmultesti cu 1.36 si afli CP de la masina rerspectiva.

:blink: mi-ai raspuns la jumate de intrebare,bun am inmultit 85kw cu 1,36 ,si acum ce te face sa crezi ca rezultatul de 115 cai putere il stiu pe ce motor vine?poate nu am fost explicit,pe mine ma intereseaza un bmw fie 318 sau 320 diesel sau benzina pana in 2.0cc,acum spunetimi cati cai are si unul si altul pana in 2.0 cc ca sa impart la 1,36 si sa vad ce iese:D,bmw il vreau aici nu acasa!ms pt raspuns

:) mi-ai raspuns la jumate de intrebare,bun am inmultit 85kw cu 1,36 ,si acum ce te face sa crezi ca rezultatul de 115 cai putere il stiu pe ce motor vine?poate nu am fost explicit,pe mine ma intereseaza un bmw fie 318 sau 320 diesel sau benzina pana in 2.0cc,acum spunetimi cati cai are si unul si altul pana in 2.0 cc ca sa impart la 1,36 si sa vad ce iese:D,bmw il vreau aici nu acasa!ms pt raspuns

ti-am raspuns cat am stiut din cap...pentru cealalta jumatate te va ajuta probabil alt coleg...care are mai mult timp sa caute. :blink:. Dara daca vrei un bmw benzinar te "servesc" eu cu al meu...dar costa :). bafta

Edited by saplacan

mda, se pare ca am pus o intrebare prea grea,sau in acest forum se raspunde daca se vrea, am vazut forumuri in care puneai intrebarea si ti se raspundea macar cu un nu stiu dar aici se raspund la alte intrebari in timp ce la altele doar se uita...

asta e in loc de "bine v-am gasit", nu?

in plus ,exista o mare functie, care sunt sigur ca e si pe alte forumuri si anume SEARCH. sunt o sumedenie de raspunsuri la intrebarile tale, plus la altele la care nici nu te-ai gandit :blink:

mda, se pare ca am pus o intrebare prea grea,sau in acest forum se raspunde daca se vrea, am vazut forumuri in care puneai intrebarea si ti se raspundea macar cu un nu stiu dar aici se raspund la alte intrebari in timp ce la altele doar se uita...

asta e in loc de "bine v-am gasit", nu?

in plus ,exista o mare functie, care sunt sigur ca e si pe alte forumuri si anume SEARCH. sunt o sumedenie de raspunsuri la intrebarile tale, plus la altele la care nici nu te-ai gandit :)

poate sa fie si in loc de bine v-am gasit,daca asa vrei sa o iei,te-a deranjat ca am zis un adevar?sa fim realisti din 10 care sau uitat nici macar unul nu raspunsese,sa incheiem subiectul pt ca a inceput sa se raspunda,daca esti amabil sa imi zici si mie unde pot gasi ce ai zis tu ca gasesti cu search,ca moderator poate stii pederost,mda astea sunt regulile....

:) mi-ai raspuns la jumate de intrebare,bun am inmultit 85kw cu 1,36 ,si acum ce te face sa crezi ca rezultatul de 115 cai putere il stiu pe ce motor vine?poate nu am fost explicit,pe mine ma intereseaza un bmw fie 318 sau 320 diesel sau benzina pana in 2.0cc,acum spunetimi cati cai are si unul si altul pana in 2.0 cc ca sa impart la 1,36 si sa vad ce iese:D,bmw il vreau aici nu acasa!ms pt raspuns

ti-am raspuns cat am stiut din cap...pentru cealalta jumatate te va ajuta probabil alt coleg...care are mai mult timp sa caute. :). Dara daca vrei un bmw benzinar te "servesc" eu cu al meu...dar costa :). bafta

odata ce imi doresc un bmw inseamna ca stiu si preturi :), merg pe ideaa ca masinile sunt o ideee mai bunicele daca nu sunt rulate in romanica ,respect :blink:

Pentru intrebarile tale gasesti raspunsuri pe carfolio.com, google.com, wikipedia.org.....asa orientativ

....si pe forum daca folosesti functia de cautare: http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?act=Search&f=11

Toate 318-urile au toate motor sub 2000 cc.(si i si d); Pana pe la sfarsitul lui 2001 318i a avut motor de 1895cc de 116 cai, si apoi cand a venit facelift-ul a primit unul de 19XXcc (aproape 2l) de 143 de cai. doar 316i dinainte de 2001 are 105 cai.

320i fara facelift are 150 de cai, si motorul putin sub 2000cc.

320i cu facelift, cum vrei tu, are de 2173cc parca...oricum aproximativ 2,2.

320d-urile au toate motorul sub 2000cc

Pentru intrebarile tale gasesti raspunsuri pe carfolio.com, google.com, wikipedia.org.....asa orientativ

....si pe forum daca folosesti functia de cautare: http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?act=Search&f=11

Toate 318-urile au toate motor sub 2000 cc.(si i si d); Pana pe la sfarsitul lui 2001 318i a avut motor de 1895cc de 116 cai, si apoi cand a venit facelift-ul a primit unul de 19XXcc (aproape 2l) de 143 de cai. doar 316i dinainte de 2001 are 105 cai.

320i fara facelift are 150 de cai, si motorul putin sub 2000cc.

320i cu facelift, cum vrei tu, are de 2173cc parca...oricum aproximativ 2,2.

320d-urile au toate motorul sub 2000cc

respect pt raspuns :blink: ms