Jump to content

UN-FUKING- BELIEVABLE

verssatu

Recommended Posts

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

La toate accidentele se gasesc sa comenteze si sa explice evenimentul tot felul de tarani, care nu au tinut in viata lor volanul in mana, dar care sunt frustrati ca nu au fost capabili in viata lor sa-si ia permisul sau o masina si arunca cu noroi in toti "teribilistii".

Foarte adevarat!

Inginerul ala are probleme mintale sau e idiot.

in plus, comunicatul Politiei Capitalei e foarte clar si reda succint ordinea evenimentelor...

În ziua de 27 martie 2008, la ora 16.30, prin sistemul 112 la Politia Rutiera a fost primit apelul referitor la producerea accidentului pe trecerea de pietoni, ĂŽn dreptul Muzeului Satului, pe Soseaua Kiseleff. Simultan (ora 16.30), doi agenti de circulatie aflati ĂŽn misiune ĂŽn apropierea locului accidentului au raportat “accident grav cu victime”. La 2-3 minute, la fata locului a sosit si al treilea agent de circulatie cu o motocicleta. Cei trei agenti de circulatie au realizat securitatea locului faptei, masurile criminalistico-tactice de conservare a urmelor si au desfasurat activitati concrete prevazute pentru astfel de situatii. De asemenea, au constatat ca este un accident foarte grav si nivelul de prim-ajutor necesita indubitabil o interventie medicala calificata, si nu una aleatorie. La ora 16.35, la fata locului a sosit si un echipaj radar, care a realizat si filmarea locului accidentului. Prin acelasi sistem 112, la ora 16, 29 minute si 43 secunde a fost anuntata Salvarea. La ora 16.31, Salvarea a plecat la caz cu o autoutilitara foarte bine dotata. Salvarea a ajuns la fata locului la ora 16.38. La ora 16.36, la fata locului a ajuns si un echipaj SMURD. La ora 16.38, la fata locului erau prezenti medici, asistenta si aparatura medicala de pe autoutilitara Salvarii si autoutilitara SMURD-ului, asigurându-se astfel contextul medical necesar unei interventii adecvate. Pâna la ora 16.57 (19 minute), personalul medical a ĂŽncercat resuscitarea si acordarea de asistenta medicala de specialitate victimei. Victima a fost transportata spre spital cu autovehiculul autosalvarii, fiind ĂŽnsotita de echipajul de pe Salvare si de medicul de pe autoutilitara SMURD. Victima a decedat ĂŽn drum spre spital.

cat despre PRESA sau, mai exact O ANUMITA PARTE A PRESEI... sunt in stare sa calce pe cadavre doar sa scoata ceva senzational pe sticla.

chiar daca deformeaza realitatea, adica mint, inventeaza, sau speculeaza niste simple stari de fapt care uneori mai au tangenta unele cu altele...

iar tov.Mircea Badea Karatistu' e un exceptonal speculant al sensului cuvintelor, stim cu totii asta...

personal, cred ca in situatia accidentului respectiv NU se mai putea reactiona decat cu cadre medicale specializate, nu cu trusa de prim ajutor...

vorba aceea: traim intr-o lume nebuna, unde cel mai bine e sa te feresti de prosti !

nu gasesc ca au procedat gresit politistii de la locul faptei, deoarece accidentul era grav si necesita interventia unor persoane care chiar stiu ce fac.

ganditiva daca incerca vreun politist sa o ajute si facea vreo buba si situatia era si mai rau, bine,uterior a murit, deci nu se putea mai rau dar ei nu stiau exact in ce stare era victima sau ce se va intampla. asta despre faptul inflorit de presa ca politistii stateau degeaba acolo.

cat despre doamna stras sau cum mama ei o cheama....

in primul rand nu e bine sa vorbesti la mobil in timpul mersului... dar stim cu totii ca la un moment dat tot o sa vorbim in timp ce conducem.

DAR... frate.. eu personal cand vad 2 masini oprite la trecere deja am reflex macar sa incetinesc, pentru ca te intrebi totusi, de ce naiba sau oprit aia acolo, ca nu se opresc pe kiselef in mijlocu drumului de nebuni astia, or avea ei un motiv.

iar faptul ca de atunci nu s-a sinchisit nici macar un telefon sa dea familiei este dovada cea mai mare de nesimtire.

in sistemul nostru fabulos din romania probabil ca o sa scape, pentru ca la noi banul conteaza inaintea tuturor.....

imi pare sincer rau pentru ce se intampla si ar trebui trasa la raspundere pentru fapta

Edited by SphinCS

...

Inginerul ala are probleme mintale sau e idiot.

Traversarea drumului public de cĂŁtre pietoni se face perpendicular pe axa acestuia, numai prin locurile special amenajate Âşi semnalizate corespunzĂŁtor, iar ĂŽn lipsa acestora, ĂŽn localitĂŁĂži, pe la colĂžul strĂŁzii, numai dupĂŁ ce s-au asigurat cĂŁ o pot face fĂŁrĂŁ pericol pentru ei Âşi pentru ceilalĂži participanĂži la trafic.

E un extras din OUG 195/2002, articolul 72 ce reglementeaza circulatia altor participanti la trafic (pietoni in cazul nostru). Evident ca gramatica frazei e interpretabila pentru ca avem niste idioti care fac legile, insa mi se pare de bun simt ca partea evidentiata sa se refere si la cei care trec prin locurile special amenajate, nu ?

Eu nu vad primul fllmulez .. are cineva un link valid?

cel de pe youtube.com a fost sters...

in cazul cu copilul care a accidentat masina, desi pare hilar si stupid, expertul a facut un exercitiu judiciar din care au rezultat valorile timpului de franare... copilul a traversat in fuga benzile contrasensului, a provocat o franare brusca masinii de pe banda 2 pe sensul de mers, apoi a pus mainile pe capota acesteia ocolind-o, apoi a continuat alergarea intrand in LATERALUL masinii Skoda... care franase!

deci copilul este cel vinovat de producerea accidentului, asta e clar!

totusi, nu s-a intrebat nimeni ce cauta un copil singur, nesupravegheat, traversand o sosea atat de aglomerata cum este DN2?

in zona aceea, pe la Doraly este extrem de greu sa treci cu masina, pe sensul tau de mers, daramite ca si copil??

NO COMMENT !

in cazul cu copilul care a accidentat masina, desi pare hilar si stupid, expertul a facut un exercitiu judiciar din care au rezultat valorile timpului de franare... copilul a traversat in fuga benzile contrasensului, a provocat o franare brusca masinii de pe banda 2 pe sensul de mers, apoi a pus mainile pe capota acesteia ocolind-o, apoi a continuat alergarea intrand in LATERALUL masinii Skoda... care franase!

totusi, nu s-a intrebat nimeni ce cauta un copil singur, nesupravegheat, traversand o sosea atat de aglomerata cum este DN2?

in zona aceea, pe la Doraly este extrem de greu sa treci cu masina, pe sensul tau de mers, daramite ca si copil??

NO COMMENT !

+1

NO COMMENT !

+1

+2

Poftim cultura. Merg pe strada cu masina si intra un pieton in lateralul masinii si are pretentia sa ii platesc spitalizare?

Edited by Emi

Pai daca e pe trecerea de pietoni mi se pare ca dreptatea este a pietonului. Cat in cazul fetei decedate, CEDO face dreptate!

Nu de fiecare data ... chiar daca e trecere de pietoni ...

Un exemplu asemanator .. traverseaza unu .. este luat in bot de o masina .. de pe trecereea de pietoni .. este aruncat in aer .. tu esti in viteza ... pe celalalt sens de mers .. si iti pica pe capota si moare .. cine e de vina?

Pai daca e pe trecerea de pietoni mi se pare ca dreptatea este a pietonului. Cat in cazul fetei decedate, CEDO face dreptate!

Nu de fiecare data ... chiar daca e trecere de pietoni ...

Un exemplu asemanator .. traverseaza unu .. este luat in bot de o masina .. de pe trecereea de pietoni .. este aruncat in aer .. tu esti in viteza ... pe celalalt sens de mers .. si iti pica pe capota si moare .. cine e de vina?

Mai simplu...Gandeste-te ca te opresti sa dai prioritate la trecerea de pietoni unei persoane pe un drum cu o singura banda pe sens, persoana trece, tu pleci de pe loc incet si de pe trotuar sare un copil pe trecere in fuga si intra in lateralul masinii tale, in portiera din spate. Ai cum sa-l eviti?

Ok, sunt de acord, pe trecere e dreptul lor, dar unii pe langa faptul ca sunt nesimtiti mai sunt si extraordinar de imbecili. Totusi in lege scrie ca pietonul e obligat sa se asigure inainte de a traversa. Gandeste-o logic ca doar esti sofer, e mai usor sa opresti tu o tona jumate de fier de la 50-60kmph sau sa opreasca el 50 de kile de carne de la 4kmph?

Mai simplu...Gandeste-te ca te opresti sa dai prioritate la trecerea de pietoni unei persoane pe un drum cu o singura banda pe sens, persoana trece, tu pleci de pe loc incet si de pe trotuar sare un copil pe trecere in fuga si intra in lateralul masinii tale, in portiera din spate. Ai cum sa-l eviti?

Ok, sunt de acord, pe trecere e dreptul lor, dar unii pe langa faptul ca sunt nesimtiti mai sunt si extraordinar de imbecili. [b]Totusi in lege scrie ca pietonul e obligat sa se asigure inainte de a traversa[/b]. [/b]Gandeste-o logic ca doar esti sofer, e mai usor sa opresti tu o tona jumate de fier de la 50-60kmph sau sa opreasca el 50 de kile de carne de la 4kmph?

Ma faci sa rad......

Cati pietoni isi stiu drepturile???????

Ok, sunt de acord, pe trecere e dreptul lor, dar unii pe langa faptul ca sunt nesimtiti mai sunt si extraordinar de imbecili. [b]Totusi in lege scrie ca pietonul e obligat sa se asigure inainte de a traversa[/b]. [/b]Gandeste-o logic ca doar esti sofer, e mai usor sa opresti tu o tona jumate de fier de la 50-60kmph sau sa opreasca el 50 de kile de carne de la 4kmph?

Ma faci sa rad......

ÂŞi caĂži le respectĂŁ?

P.S. MĂŁ refeream mai mult la obligaĂžii...

E rau sa fii si pieton.

Cei mai multi soferi nu dau prioritate la pietoni cand nu sunt treceri semaforizate.

De multe ori am fost claxonat pentru ca am dat prioritate la pietoni pe trecere nesemaforizata.

Prostia nu are limite...

Edited by Ciupanezu

eu vãd altcumva lucrurile astea. toÞi greºim, e adevãrat. ºi ca pietoni, ºi ca ºoferi. dar totuºi, ºoferitul e un privilegiu, nu o obligaÞie sau altceva. tocmai din cauza asta, trebuie sã fim mai atenÞi, mai ales În preajma trecerilor de pietoni. pe mine, sincer, mã Îngrozeºte gândirea unora, care cautã scuzã celor care lovesc oameni pe trecerea de pietoni, pe motiv cã "nu e uºor sa fii ºofer, doar frustraÞii judecã fãrã sa fi pus mâna pe volan În viaÞa lor". hai sã fim sinceri cu noi Înºine: nu poÞi lovi un om pe trecerea de pietoni, doar dacã eºti un mare bou. În decret scrie clar cã trebuie sã Încetineºti când vezi semnul trecerii de pietoni. restul pãlãvrãgelilor sunt de prisos. pãrerea mea.

Ma faci sa rad......

Stai tu calm, drepturile si le stiu, obligatiile nu si le stiu.

eu văd altcumva lucrurile astea. toţi greşim, e adevărat. şi ca pietoni, şi ca şoferi. dar totuşi, şoferitul e un privilegiu, nu o obligaţie sau altceva. tocmai din cauza asta, trebuie să fim mai atenţi, mai ales ĂŽn preajma trecerilor de pietoni. pe mine, sincer, mă ĂŽngrozeşte gândirea unora, care caută scuză celor care lovesc oameni pe trecerea de pietoni, pe motiv că "nu e uşor sa fii şofer, doar frustraţii judecă fără sa fi pus mâna pe volan ĂŽn viaţa lor". hai să fim sinceri cu noi ĂŽnşine: nu poţi lovi un om pe trecerea de pietoni, doar dacă eşti un mare bou. ĂŽn decret scrie clar că trebuie să ĂŽncetineşti când vezi semnul trecerii de pietoni. restul pălăvrăgelilor sunt de prisos. părerea mea.

Stai putin ca n-ai citit bine postul meu, nu am zis ca toti pietonii sunt prosti, needucati, nesimtiti sau mai stiu eu ce, ci mare majoritate, pentru ca asa e majoritatea populatiei din tara asta.

Poti sa fii cat de atent se poate, daca un pieton iti traverseaza in fuga fara sa se asigure si tu mergi cu 20kmph (ca reduci cand vezi trecerea, dar sa presupunem ca pietonul iti sare pe trecere dintre niste masini parcate pe marginea drumului - si sunt multe astfel de treceri in tara noastra) nu prea cred ca mai ai cum sa-l eviti. Te simti vinovat?

Nu caut sa spun ca toti soferii sunt sfinti numai pietonii sunt niste idioti si ar trebui impuscati ci doar ca de multe ori exista si exceptii.

Edited by Emi

E rau sa fii si pieton.

Cei mai multi soferi nu dau prioritate la pietoni cand nu sunt treceri semaforizate.

De multe ori am fost claxonat pentru ca am dat prioritate la pietoni pe trecere nesemaforizata.

Prostia nu are limite...

In concluzie e o aventura sa traiesti in Romania. Si eu de cele mai multe ori dau prioritate la pietoni pentru ca merg calm in oras. Si scaneze de 2 ori drumul inainte de a trece peste zebra.

Dar am patit acum cateva luni cand era sa-mi ia permisul in oras tocmai pentru neacordare de prioritate la o trecere de pietoni. Pe o strada cu sens unic cu 2 benzi pe sens si o trecere de pietoni pusa chiar in curba si cu parcare de masini pe partea stanga a drumului unde bineinteles sunt mereu masini parcate. Eu am trecut pe banda din dreapta si 2 babute mici erau in spatele unui Logan Break pe care nu le-am vazut pentru era mai inalt loganul decat ele. Babutele asteptau sa traverseze, a trecut un taximetrist cu 1 metru inaintea mea, cand sa trec eu uan din babute a pus piciorul pe trecere, politaiul la 5 metri mai in fata m-a oprit ca-mi ia permisul ca a pus babuta piciorul pe trece, iar pe taximetrist l-a oprit ca martor. E corect? Reamintesc ca eu treceam pe banda din dreapta de tot si babutele traversau din partea stanga dintre masini.

Sunt convins ca dupa parerea unora ar trebui sa fiu ars pe rug pentru chestia asta, dar dupa mine si legea e facuta cam prost si da ocazia unor dobitoci de politai inculti cu 2 clase sa-si bata joc de noi.

E rau sa fii si pieton.

Prostia nu are limite...

In concluzie e o aventura sa traiesti in Romania.

de-asta imi si place tara asta, altfel eram de mult plecat in lume... iti da atata adrenalina si iti macina nervii, incat seara cand ajungi acasa nici stirile nu te mai satisfac, esti cu mult deasupra a tot ceea ce s-a intamplat in ziua aia la tv...

in cazul tau, oricum Loganul pe langa care treceau babutele era parcat neregulamentar... banuiesc ca de-aia ai si scapat cu permisul in buzunar, nu?

:twoup:

in alta ordine de idei, dar totusi in acelasi cadru de discutii...

alt accident stupid ... http://www.protv.ro/filme/doua-fete-ranite...ile=57803#57803

de data asta soferul care conducea un BMW X5 ultima generatie nu mai are nicio scuza... a condus criminal !!!

se pare ca victimele totusi au scapat cu viata...

alt accident stupid ... http://www.protv.ro/filme/doua-fete-ranite...ile=57803#57803

de data asta soferul care conducea un BMW X5 ultima generatie nu mai are nicio scuza... a condus criminal !!!

se pare ca victimele totusi au scapat cu viata...

Idiotii de la OTV ziceau aseara ca una dintre ele a murit...

Cred ca e postul cel mai retardat.

in cazul tau, oricum Loganul pe langa care treceau babutele era parcat neregulamentar... banuiesc ca de-aia ai si scapat cu permisul in buzunar, nu?

:twoup:

E parcare autorizata. E acolo de cand ma stiu eu.

Si am ramas cu permisul in buzunar, dar fara 50EUR :twoup:

Nu imi e de bani, imi e ciuda ca trebuie sa ma injosesc in fata unui idiot cu 2 clase si stau sa umblu dupa el ca nu ia bani in public si sa il caut cand termina programul (adica sa stau 2 ore ca papagalu sa astept dupa el)

:D

E parcare autorizata. E acolo de cand ma stiu eu.

Si am ramas cu permisul in buzunar, dar fara 50EUR :twoup:

Nu imi e de bani, imi e ciuda ca trebuie sa ma injosesc in fata unui idiot cu 2 clase si stau sa umblu dupa el ca nu ia bani in public si sa il caut cand termina programul (adica sa stau 2 ore ca papagalu sa astept dupa el)

trebuia sa il "faci" ... daca vad ca le merge cu unul, cu al doilea, se invata la spaga !

ceea ce e cel mai naspa... asta e, e timpul trecut acum.

totusi, cum au autorizat parcarea masinilor la mai putin de 5 metri de trecere ? :twoup: