Jump to content

caseta de directie

Recommended Posts

salut,

am probleme la caseta de directie, volanul are un joc foarte mare si se aude un troncanit in el cand iau denivaleri si daca ma joc cu el pe loc parca merge in gol 10-15 grade.

cred ca de la caseta e! stie cineva unde se poate reconditiona pentru ca nu am bani de una noua. o alta problema e cu bascula fata (cred ca cea din dreapta sau amandoua). astea stiu sigut ca se pot repara dar nu stiu unde.

ma puteti ajuta?

multumesc

PS: am uitat sa mentionez, sunt din bucuresti si as dori un service aici pt ca pe net am gasit ceva dar erau din Bihor, Targoviste...

• 1 year later...

anyway eu zic sa iti iei "noua" pt ca absolut toate sunt reconditionate, la un e39 530D facelift este in jur de 20 de mil de la TRW dc. nu ma insel.

eu unu ma gandesc oameni aia dc. bate iti repara bataia din caseta dar ei tot umbla in ea si dc. dupa 1 luna de zile incepe si curge pt ca au atins ei cine stie ce o sa iti zica ca ei tiau dat garantie la bataie nu si ca, curge.

la e39 iti ia cam 10 mil. dc. curge si 12 dc. bate , eu unu mai bine mai pun 8 si iau una cu 2 ani garatie completa.

Daca nu se pune problema sa cumperi una nou, decat sa o repari mai bine ia un SH... la e39 sunt pe la 200-250 euro... si te risti asa.. decat la meseriasi.

referitor la bascule credca le poti repara la orice strungar.. din ce am auzit....

a mea este un 525 d 2002, o fi mai ieftina :unsure:. din pacate tipu cu topicu nu mai raspunde <_<) dar caseta mea bate un pic.. se aude cand merg pe drun neasflatat plin de denivelari.. si mi'au gasit'o si astia la serivis (atat baietii de la bmw cat si la alt servis). nu pierde ulei, nu are joc in volan.. o mai tin. dar e in plan pt a o schimba :) deci Va multumesc pt .. comentarii :bashwall:

• 2 weeks later...
  • 1 year later...

Salut

Am observat ca unii membri ai acestui forum au probleme la caseta de directie si ca au probleme in gasirea unui service competent si de calitate care sa poata reconditiona o caseta de servodirectie.

am mai vazut si pareri care sunt de acord cu cumpararea unei casete noi din magazin. daca a cumparat cineva o caseta noua din magazin poate confirma ca majoritatea magazinelor vinde caseta "noua" contra unei sume de bani si mai cer si caseta veche.in concluzie "caseta noua" pe care o achizitionati este defapt una reconditionata.

nu vreau sa fac reclama dar pot oferii informatii legate de un service care se bazeaza strict pe servodirectii si informatii depsre achizitionarea de kit-uri de reparatie casete directie originale.

pentru mai multe detalii va rog PM.

sper ca nu am gresit postand aici.

Cu respect George Barbu

Edited by georgiann89