Jump to content

am si eu un bmw-utz

danbmw

Recommended Posts

nu ma dor ochii de la rosu ca e culoarea mea preferata .si am luat-o ca sunt foarte rare modelu asta.mersi de complimente la toti.

am ajuns la concluzia ca bmw-urile sunt cele mai frumoase masini

am schimbat ceasul ca era cu afisaj electronic si nu se mai vedeau km care ii faceam

ornamentele sunt cromate

nu ma dor ochii de la rosu ca e culoarea mea preferata .si am luat-o ca sunt foarte rare modelu asta.mersi de complimente la toti.

am ajuns la concluzia ca bmw-urile sunt cele mai frumoase masini

am schimbat ceasul ca era cu afisaj electronic si nu se mai vedeau km care ii faceam

ornamentele sunt cromate

atunci sunt ok, dar la mine in poza se vad albe. probabil bate lumina.

In partea din fata partea argintie nu prea da bine cu negru (parerea mea). De ce nu-l faci si pe dinafara rosu ? Cred c-ar arata frumos si inauntru si afara rosu.

PS: N-ai mai pus poze pe acest site cu masina ? Imi pare foarte cunoscuta ! :blink:

Salut, sa o stapanesti sanatos si fara evenimente.

Ce nu imi place la ea:

-Bandourile cromate cred ca nu vin bine pe nici un Bmw, deoarece nu este gandita a fi o masina "bling", sfatul meu ar fi sa le faci in culoarea masinii

-Volanul se vede clar ca e volan din Vitan, ai fi putut sa iei la apoape aceeasi bani un volan in 3 spite original de la dezmembrari

-Nasul e prea cromat, eventual lasa-i doar conturul cromat si fa-i grila neagra.

-aparatorile de noroi sunt marca Pilot din cate vad eu, scapa de ele urgent ca jantele nu patesc nimic fara ele

-Vopsea cu sclipici - cred ca te referi la perla. O poti vopsi la orice vopsitor iar vopseaua ti-o alegi dintr-o paleta de culori. Exista o gramada de variatii de perla in functie de ce ai tu nevoie.

-interiorul rosu e un pic cam "american" dar nu cred ca e urat, totul e sa-ti placa tie. In rest super masina, sa ai parte de ea si sa nu te lovesti de probleme!

in legatura cu vopseaua ,ea este metalizata si vreau sa o fac cu sclipici pentru ca eu lucrez la o vopsitorie in italia si am mai vopsit masini tuning

ms de sfaturi

iar vopseaua nu e perlat ca la noi in ro e de aia cum vezi in reviste

super tare interiorul

2 bucati steagul germaniei dintre care unu imens de agatat pe tramvai

suport telefon in forma de scaun

ambipur bmw e model nou de ambipur? :blink:

sigla bmw lipita pe centrul bordului

plus alte acareturi agatate de oglinda.

Daca ai scoate astea + volanul parca ar arata a bmw in interior.