Jump to content

Achizitionare e36

cLuBBeR bMw - FaN

Recommended Posts

Salut am si eu o problema..as dori si eu sa-mi achizitionez un e36 an 1995-1998 de preferabil 1600-1800cm3!

Sunt ...momentan un admirator al bmw-urilor..dar pot spune ca sunt foarte impresionat de performantele lor,si de aspectul lor care pt mn o masina daca nu e BMW nu e masina :blink: !am avut in posesie pt putin timp un e39 motor de 2800i!si sincer imi venea sa ma mut in masina :)! pacat doar un vis care sa terminat rpd din pakate..!!! dar la vara sunt hotarat sa-mi cumpar un e36 sa fie al meu si doar al meu!!! Sunt innebunit dupa pisicutze :) !!

in fine..sa termin cu ce am inceput :) deci as vrea cum am spus mai sus in primul rand!dar nu stiu ce sa fac daca merita sa fac drumul pana in germania doar pt a economisi niste bani care nu cred ca ar fi prea multii comparand cu cele deja aduse de romanii nostrii la noi in tara!!si ar mai fii o problema credeti ca m-as incadra in suma de 3000-3500 de euro??cu tot cu drumul pana in Tara de bastina a Masinilor adevarate!!sau se renteaza sa-mi iau ceva de toti banii de la noi...??

astept opiniile voastre si sper sa nu ma considerati un pustii care vrea si el un bmw pt fite...sunt pasionat...si nu as da un BMW pt loganul romanesc NOU sau multe alte masini!!

va multumesc mult ;)astept parerii si sfaturi!!si in legatura cu inmatricularea in bulgaria..mai bine pastrez numerele valabile pana in "2009" care vin la masini...sau bulgaria?? care ar fi mai ok:)

Te rog sa nu mai scrii cu aberatii gramaticale!

Multumesc pentru intelegere!

Edited by Ciupanezu

din Romania poti cumpara o masina foarte buna la fel cum si din Germania poti lua o mare teapa. Ideea ca atunci cand alegi masina sa o faci cu foarte mare atentie. Aici ai mai multe posibilitati de a o verifica, poti vedea masina cu un mecanic si ai mai mult timp sa alegi plus ca daca e deja inscrisa nu te mai legi la cap.

din Romania poti cumpara o masina foarte buna la fel cum si din Germania poti lua o mare teapa. Ideea ca atunci cand alegi masina sa o faci cu foarte mare atentie. Aici ai mai multe posibilitati de a o verifica, poti vedea masina cu un mecanic si ai mai mult timp sa alegi plus ca daca e deja inscrisa nu te mai legi la cap.

dap ai dreptate..dar nu stiu daca pot gasii ceva in stare buna fara sa bag banii din prima luna in ea!si inmatriculata....nu stiu parerea mea...

Sincer nu cred ca o sa gasesti o ''pisica'' in mintile ei la banii astia, tot ce este pe Germania sunt numai masini obosite si care trebuie sa bagi bani in ele, cu un pic de noroc poate gasesti in Romania una inscrisa si fara probleme dar trebuie rabdare multa pana apare la vanzare, oricum o masina buna fara 5 mii nu achizitionezi...

eu zic sa uiti de Bulgaria pentru ca te complici rau de tot (iti trebuie pe cineva de incredere maxima acolo)

Bafta

• 4 weeks later...
Si pe mine ma bate gandul sa achizitionez un e36, de preferinta un 316i. Cum s-a stabilit deja ca de la 1 iulie va intra in vigoare noua taxa, ceea ce inseamna ca pentru un an de fabricatie 1996, taxa ar fi aproximativ 900 euro si masina in Germania aproximativ 4000 E, va cer si voua parerea! Merita, tinand cont ca in actuala formula taxa e de 3000 E?

Si pe mine ma bate gandul sa achizitionez un e36, de preferinta un 316i. Cum s-a stabilit deja ca de la 1 iulie va intra in vigoare noua taxa, ceea ce inseamna ca pentru un an de fabricatie 1996, taxa ar fi aproximativ 900 euro si masina in Germania aproximativ 4000 E, va cer si voua parerea! Merita, tinand cont ca in actuala formula taxa e de 3000 E?

... pai taxa tocmai s-a dat... si in concluzie e de 900 euro... Ce mai intrebi de taxa de 3000 ?