Jump to content

Eroare E60

Guest Pole

Recommended Posts

Guest poleposition

Sambata dimineata, din senin, imi apare pe iDrive, o intreaga polologhie, insotita de semnal sonor, care spunea ceva de genul "Brake system failuire, ABS, report to BMW Service bla bla... drive carefull & shit"

A disparut pana sa apuc sa citesc tot si nu a mai aparut de atunci :blink: Eroarea nu este memorata de check control.

Fac mentiunea ca numai ce am fost (aprox 2 sapt ), la BMW MHS pentru un check complet, la care s-au schimbat ceva bucsi si castea servo (... in fine) + diagnoza. Probleme fizice cica nu ar exista.

De ce a aparut avertizarea aia ? sa ma mai astept la mesaje de eroare false ?

Sambata dimineata, din senin, imi apare pe iDrive, o intreaga polologhie, insotita de semnal sonor, care spunea ceva de genul "Brake system failuire, ABS, report to BMW Service bla bla... drive carefull & shit"

A disparut pana sa apuc sa citesc tot si nu a mai aparut de atunci :) Eroarea nu este memorata de check control.

Fac mentiunea ca numai ce am fost (aprox 2 sapt ), la BMW MHS pentru un check complet, la care s-au schimbat ceva bucsi si castea servo (... in fine) + diagnoza. Probleme fizice cica nu ar exista.

De ce a aparut avertizarea aia ? sa ma mai astept la mesaje de eroare false ?

Poate cand au schimbat caseta de directie ,au deranzat senzorii de ABS... :blink: (mufe care nu fac contact bine sau i-a lovit )

p.s. sau este pe duca frun senzor de ABS (ori ti-au schimbat baietii de la service frun senzor cu unul mai putintel bun :))

Edited by POIUYT

Guest poleposition
Se mai intampla, stai linistit, de la fluctuatiile de curent din baterie...

Da, acum vin de la BMW, asta mi-au zis si ei.

Aaaaa si se pare ca voi rezolva vechea problema cu posturile de radio (nu tine minte astea si trece singura din km in mile dupa ce opresc masina), mi-a venit modulul ASK (cred ca asa se numeste) si il schimba azi.

Cam scump totusi, 30 si ceva de mil... :blink:

Se mai intampla, stai linistit, de la fluctuatiile de curent din baterie...

Da, acum vin de la BMW, asta mi-au zis si ei.

Aaaaa si se pare ca voi rezolva vechea problema cu posturile de radio (nu tine minte astea si trece singura din km in mile dupa ce opresc masina), mi-a venit modulul ASK (cred ca asa se numeste) si il schimba azi.

Cam scump totusi, 30 si ceva de mil... :)

:) :blink: Scumpicel nu gluma

Guest poleposition

tot caut pe net ceva despre modulul asta ASK si nu gasesc nimic... sa vad cand iau mai incolo masina ce scrie pe factura...

acum plec.

Edited by poleposition

tot caut pe net ceva despre modulul asta ASK si nu gasesc nimic... sa vad cand iau mai incolo masina ce scrie pe factura...

acum plec.

uite aici ceva :blink:

http://mind.sourceforge.net/ask.html

The Ask module will be charged with choosing any one of a variety

of formats for conversational questions and electronic queries.

Being software itself, an AI Mind sits in the middle between

asking questions socially and submitting queries electronically,

whereas human beings are more pronouncedly in the social milieu.

eu personal nu inteleg mai nimic :) (s-ar putea sa nu aibe legatura cu ce iti trebuie tie ,dar este un inceput :) )

Edited by POIUYT

Guest poleposition

pe ce am dat 38 de milioane !!!

practic au schimat cd playerul, dar intr-advar asta se ocupa si de multe alte functii ale masinii, iar acum nu mai pierde posturile, limba si celelalte setari...

pe factura in schimb nu scrie ASK ci doar modul radio :blink:

in fine... donez asta vechi daca are cineva nevoie. este reparabil am inteles.

pe ce am dat 38 de milioane !!!

practic au schimat cd playerul, dar intr-advar asta se ocupa si de multe alte functii ale masinii, iar acum nu mai pierde posturile, limba si celelalte setari...

pe factura in schimb nu scrie ASK ci doar modul radio :blink:

in fine... donez asta vechi daca are cineva nevoie. este reparabil am inteles.

cam nasoala schema ..1000 E :)

ce porcarie... :blink:

si daca iti schimbi cd-ul ... :) si iti pui unul de fite cu LSD ,nu iti mai merge masina...ca la bani care i-ai dat.... :) iti luai un cas smecher

nu se "pupa" acolo :)

Cred ca merita reparat /....Nu stiu cine ar putea totusi sa-l repare probabil pe undeva prin DE

Edited by myxage

Guest poleposition

in fine, la ultima verificare am bagat vreo 8000 de RONI (ca mi-au bagat pe gat caseta de directie, plus bucsi si alte maruntisuri - gen piulita :) ), asa ca deja m-am obisnuit cu scorurile astea...

abia astept sa verific caseta veche, ca am un dubiu... :blink:

pai un pix inscriptionat cu BMW, costa la astia 105 Roni...asa ca :)

in fine, la ultima verificare am bagat vreo 8000 de RONI (ca mi-au bagat pe gat caseta de directie, plus bucsi si alte maruntisuri - gen piulita :) ), asa ca deja m-am obisnuit cu scorurile astea...

abia astept sa verific caseta veche, ca am un dubiu... :)

Sa tot traiesti in Romania... :blink:

eu zic sa verifici caseta veche si sa ii dai in judecata ... :D :)

si iti scoti toate cheltuielile ...si pe modulul ala...dar ,stiu ca nu ai timp de alergat ca ai lucruri mai serioase de rezolvat anul asta... :D

p.s. cu cealalta problema de familie ce ai facut...ai rezolvat cu KA-ul :blink: ,zici ca s-au strans service-urile pe capul tau :)

Guest poleposition
in fine, la ultima verificare am bagat vreo 8000 de RONI (ca mi-au bagat pe gat caseta de directie, plus bucsi si alte maruntisuri - gen piulita :D ), asa ca deja m-am obisnuit cu scorurile astea...

eu zic sa verifici caseta veche si sa ii dai in judecata ... :D :)

si iti scoti toate cheltuielile ...si pe modulul ala...dar ,stiu ca nu ai timp de alergat ca ai lucruri mai serioase de rezolvat anul asta... :D

p.s. cu cealalta problema de familie ce ai facut...ai rezolvat cu KA-ul :blink: ,zici ca s-au strans service-urile pe capul tau :)

hmmm, am fost la carnatii de la Ford. Sa vezi ce ticalosi, nu monteaza pisele pe care le-am cumparat de la tine pt ca nu sunt cumparate de la ei. Bine, zic, dar de vopsit dupa ce le montez in alta parte se poate ? NU! pt ca nu sunt piese luate de la noi :) Te doare capu' frate.

Plus ca cel mai devreme puteam programa peste 3 saptamani ! Si scarbosi de nu-i adevarat :D Maine merg in alta parte.

Mai ramane sa pocnesc Toyota, ca sa fie tacamul complet, ca pe acolo nu am dat inca... nici macar la revizie .

hmmm, am fost la carnatzii de la Ford. Sa vezi ce ticalosi, nu monteaza pisele pe care le-am cumparat de la tine pt ca nu sunt cumparate de la ei. Bine, zic, dar de vopsit dupa ce le montez in alta parte se poate ? NU! pt ca nu sunt piese luate de la noi :blink: Te doare capu' frate.

Plus ca cel mai devreme puteam programa peste 3 saptamani ! Si scarbosi de nu-i adevarat :) Maine merg in alta parte.

Mai ramane sa pocnesc Toyota, ca sa fie tacamul complet, ca pe acolo nu am dat inca... nici macar la revizie .

daca te ajuta eu pot sa iti fac oricand retur la ele si sa le iei de la ei...dar sincer ...nu cred ca are rost sa arunci cu banii...

p.s. daca vrei vorbesc eu cu niste vopsitori sa vad daca au timp si u :)

si cu Toyota ce ai sa o lovesti sau alte alea...las-o in pace :)

Edited by POIUYT

Guest poleposition
hmmm, am fost la carnatzii de la Ford. Sa vezi ce ticalosi, nu monteaza pisele pe care le-am cumparat de la tine pt ca nu sunt cumparate de la ei. Bine, zic, dar de vopsit dupa ce le montez in alta parte se poate ? NU! pt ca nu sunt piese luate de la noi :blink: Te doare capu' frate.

Plus ca cel mai devreme puteam programa peste 3 saptamani ! Si scarbosi de nu-i adevarat :) Maine merg in alta parte.

daca te ajuta eu pot sa iti fac oricand retur la ele si sa le iei de la ei...dar sincer ...nu cred ca are rost sa arunci cu banii...

p.s. daca vrei vorbesc eu cu niste vopsitori sa vad daca au timp si u :)

si cu Toyota ce ai sa o lovesti sau alte alea...las-o in pace :)

cum sa fac retur ? aia vor aproape 1000 euro pe o bara fata... las ca rezolv eu maine in alta parte....

abia astept sa verific caseta veche, ca am un dubiu... :blink:

las ca te inveti tu minte. nu ti-ai dat inca seama ca esti sponsor la bmw? si mie au incercat sa imi bage pe gat aceleasi mizerii, dar cand le-am zic ca o sa duc masina si la mecanicul meu sa cer o a doua parere au dat-o la intors.. au zis ca de fapt nu e ceva atat de urgent, ei isi fac doar datoria...

Guest poleposition

Deci este incredibil ! :blink: am fost pana la Tulcea doua zile...

tot nu memoreaza posturile de radio :) am dat 38 de mil degeaba pe modulul ASK !!!!! ma duc la MHS cu prima ocazie.

Restul tine minte, posturile de radio NU !

Sunt eu chiar intarziat mintal ? nu stiu sa memorez un post de radio ? NU CRED !!!

Da-o in pastele masii de treaba dracu, ce dracu ... n-am mai vazut asa ceva.