Jump to content

E46 320D

cipsu

Recommended Posts

Putere mai mare la consum mai mic?!?

Dupa care legi ale fizicii?

Eu stiam de la tara, cand faci tuica....o fierbi mai mult, iese mai tare, dar asta inseamna ca arzi mai mult gaz si ca iese mai putin material.

Nu se aplica si aici regula?!?!?

Si inca o chestie care nu o inteleg...tot se vorbeste de 320 D si cei 150 de naravasi ai sai...

A mea are acest motor pe o cutie cu 6 inainte, dar are numai vreo 120 de caluti. Nu ca m-ar deranja, e masina de zi cu zi, nu de burnout, dar care e explicatia? Sa fie gatuit sa iasa dupa standardul E IV?

Daca zici ca are 120 de cai, inseamna ca e 318d (116 cai)

Frumos interiorul tot negru!

Este 320 D, 6 trepte, 126 cai. Nu mai inteleg nimic, eu n-am mai vazut motorul asta pe site :S

Poate sa ma lamureasca cineva?

Am datele din brief daca ajuta cu ceva....

@cos - intr-adevar interiorul m-a castigat si pe mine, n-ai cum sa nu-ti placa, masina e oricum senzatie si o stiam demult, dar s-a potrivit ca sapt. trecuta m-am suit in una la fel cu asta de am cumparat-o. MI-A PLACUT!!!

Este 320D 150 de cai, deci nu mai spune ca ai 126 nici nu exista bmw cu 126 de cai.

http://www.e34.de/vin/index.php :twoup:

Pe ce site ai gasit masina

Edited by FANATIC

este cea mai frumoasa culoare vazuta de mine pe un e46 ! ce culoare e? damn good

o fi un 318d ... dar ma nedumeresc liniile chromate care de obicei in 90% din cazuri indica motorul in 6 cilindri.

Culoarea este chiarettorot metallic.Iar in ce priveste Edition Lifestyle (liniile chromate cum zici tu)nu are legatura cu nr cilindrilor.

• 2 weeks later...
Si inca o chestie care nu o inteleg...tot se vorbeste de 320 D si cei 150 de naravasi ai sai...

A mea are acest motor pe o cutie cu 6 inainte, dar are numai vreo 120 de caluti. Nu ca m-ar deranja, e masina de zi cu zi, nu de burnout, dar care e explicatia? Sa fie gatuit sa iasa dupa standardul E IV?

ce ai mai? esti cu capul? in poza pusa de tine

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?act...st&id=56376

scrie clar 320d 110kw adica 150 cp... de unde ai scos ca are 120 cp?

sau asa simti tu de la volan... ca ar avea vreo 120 de cai?

Edited by c0sta