Jump to content

violenta la volan

RobyS

Recommended Posts

Vreau sa stiu si eu parerea voastra despre violenta la volan ? Se intampla des pe strazile din romania si nu cred ar trebui sa fie asa "libera" si sa nu ia nimeni masuri in aceasta privinta.

Un tip din bucuresti se plangea undeva ca a fost agresat la iesirea din Bucuresti de un conducator de BMW argintiu (crede el seria 5 sau ceva tot asa mare model nou) care l-a alergat vreo 30 km incercand sa-l faca sa iasa de pe drum sau sa opreasca. Conducatorul acestei masini era tuns periuta, cu ochelari cu lentila rotunda si ii facea semne disperate sa opreasca aratandu-i acestuia pumnu. Soferul "alergat" conducea o masina marca opel vectra. Este printre noi pe acest forum acela care l-a alergat ? Daca da, il rog sa spuna si motivul ca sunt curios.

Acu 1 luna am asistat si eu la o astfel de scena. Un audi q7 a tras in fatza unui microbuz. Din el s-a dat jos un tip bine facut, s-a dus la sofer, i-a facut semn sa dea geamul jos si apoi i-a dat doi pumni si a plecat.

Urat ce se intampla la noi si in alte tari se pedepsesc aspru aceste actiuni necontrolate. La noi insa politia e nepasatoare chiar daca suni sa reclami. Chiar si in caz de accident daca nu-s victime ei nu se deplaseaza, pur si simplu nu-i intereseaza (de ce oare au primit toti boschetarii comunitari de la sate logane de politie ? sa mearga la femei cu ele sa se dea mari sau nu pot mere la buda pe jos ?

Voi daca ati vedea un astfel de caz in drumul vostru cum doi soferi se bat ati opri sa aplanati conflictul dintre acestia sau ati trece nepasatori ?

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Vreau sa stiu si eu parerea voastra despre violenta la volan ?

Voi daca ati vedea un astfel de caz in drumul vostru cum doi soferi se bat ati opri sa aplanati conflictul dintre acestia sau ati trece nepasatori ?

Am o parere proasta.

Daca as vedea 2 soferi ca se bat, as trece mai departe.Poate au ceva de impartit, nu ma bag eu aiurea in treaba oamenilor.

Si maicamea ca de ce tin bata de baseball in portbagaj.....in curand o sa imi dotez masina si cu spray paralizant.

@robytza: chestii de genu asta se intampla zilnic...se intampla si se vor intampla in continuare.

Acu 1 luna am asistat si eu la o astfel de scena. Un audi q7 a tras in fatza unui microbuz. Din el s-a dat jos un tip bine facut, s-a dus la sofer, i-a facut semn sa dea geamul jos si apoi i-a dat doi pumni si a plecat.

Urat ce se intampla la noi si in alte tari se pedepsesc aspru aceste actiuni necontrolate. La noi insa politia e nepasatoare chiar daca suni sa reclami. Chiar si in caz de accident daca nu-s victime ei nu se deplaseaza, pur si simplu nu-i intereseaza (de ce oare au primit toti boschetarii comunitari de la sate logane de politie ? sa mearga la femei cu ele sa se dea mari sau nu pot mere la buda pe jos ?

:blink: era cumva alb q7-le? ce numere avea? cred ca stiu despre cine e vb. dar astia te bat oricum , n-are legatura cu traficul... si daca sunt pe jos si nu le convine lor ceva. se numeste smecherie si suntem pe locu 1 in europa la asa ceva. cazurile astea n-au legatura cu violenta la volan.

nu mi s-a intamplat... au coborat destui la mine ca am un stil de condus mai 'special'... dar de fiecare data i-am injurat si am inchis geamul si am blocat usa... abia asteptand sa-mi sparga geamul sau ceva... :blink: asta pentru plictisitii care nu accepta scuzele mele sincere data cu avariile :)

taximetristii-s de obicei violenti. si-s in combinatia cea mai aiurea, multi si prosti. acuma sa ma ierte cei care fac taxi, stiu ca nu sunt toti la fel, dar marea majoritate-s asa. lingeam odata la o inghetata in masina, si nu mai stiu exact ce s-a intamplat, dar ma tot flash-uia un taxi driver d'asta, foarte nervos. am oprit la semafor pe banda 1, el in dreptul meu pe banda 2. fiind vara, aveam geamul deschis, l-a deschis si el pe cel din dreapta, sa ma apostrofeze. imi zicea ceva de morti, de tot felu'. am ramas calm, pana in momentul in care i-am aruncat inghetata drept in bot, fara sa zic nimic. a ramas masca, ne-am privit vreo 5 secunde (eu aveam un ranjet satisfacut afisat pe fata :) ), si-a inchis geamul, si am plecat. cam asta a fost cea mai violenta intamplare in care am fost direct implicat in trafic. :blink:

taximetristii-s de obicei violenti. si-s in combinatia cea mai aiurea, multi si prosti. acuma sa ma ierte cei care fac taxi, stiu ca nu sunt toti la fel, dar marea majoritate-s asa. lingeam odata la o inghetata in masina, si nu mai stiu exact ce s-a intamplat, dar ma tot flash-uia un taxi driver d'asta, foarte nervos. am oprit la semafor pe banda 1, el in dreptul meu pe banda 2. fiind vara, aveam geamul deschis, l-a deschis si el pe cel din dreapta, sa ma apostrofeze. imi zicea ceva de morti, de tot felu'. am ramas calm, pana in momentul in care i-am aruncat inghetata drept in bot, fara sa zic nimic. a ramas masca, ne-am privit vreo 5 secunde (eu aveam un ranjet satisfacut afisat pe fata :) ), si-a inchis geamul, si am plecat. cam asta a fost cea mai violenta intamplare in care am fost direct implicat in trafic. :blink:

Eu cred ca ii era pofta pe inghetata ta, taximetristului :)

abia asteptand sa-mi sparga geamul sau ceva... :blink:

Pai na, tu esti cu armele la tine, iti permiti. :)

n-are nicio legatura, as suna la 112 in secunda doi. cat despre baietasi care se simt 'bazati' inclusiv cu lume din politie, am destule cunostinte pe care desi nu le folosesc ca sa incalc legea le-as folosi cu toata convingerea ca sa am grija ca respectivii sa primeasca ce merita, respectiv amenda penala sau dosar penal... in functie de reactie.

eu n-am avut accese de genul asta nici cand am fost dat la o parte din depasiri la viteze mari pe drumuri interjudetene, nici cand erau sa ma loveasca puternic masini venite de pe drumuri cu 'cedeaza', nici cand mi s-a taiat foarte la limita fata prin oras... (in 90% din cazuri nici macar flashuri sau claxoane disperate nu ma apuc sa dau) iar altii se coboara din masina ca ai facut o depasire mai brusca sau ca nu mergi in "ritmul" lor... oameni cu probleme la cap :|

La mine nu a coborat nimeni pana acum, am avut noroc sau .. nu stiu. In schimb daca coboara vreunul la mine mor cu el acolo. Mi se pare INIMAGINABIL sa COBORI din masina!! Este o problema de atitudine aici, cu cat esti mai agresiv in momentul cand cobori, cu atat ai mai multe sanse ca celalalt sa se sperie si sa plece. Problema este ce se intampla cand si celalalt este agresiv?

Am intervenit o singura data la o scena de acest gen, un tip cu un logan mcv a coborat la o doamna cu un tico care mergea prea incet pe banda doi. La semafor, din logan a coborat un penibil de 1.60 si 60 de kile, deschide usa la tico, femeia din masina nu facea nimic si ii trage doua flegme. Am inceput sa claxonez si face doi pasi spre masina mea. Am ambalat motorul foarte puternic, m-am facut ca vin tare spre el si am tipat pe geam "Urca-te in masina ca ti-o iei!". A injurat el ceva acolo si s-a dus spre masina lui. Daca nu claxonam cred ca ii dadea si un pumn femeii respective.

Indiferent cat de prost conduc unii, atata timp cat nu te lovesc .. nu cobori la ei, mai ales daca soferul este femeie ca nu suntem in vestul salbatic.

PS: Sunt curios ce se intampla daca suni la acel nr. "ati vazut un sofer indisciplinat in trafic? Sunati la 07xx xxx xxx"

PS: Sunt curios ce se intampla daca suni la acel nr. "ati vazut un sofer indisciplinat in trafic? Sunati la 07xx xxx xxx"

se lasa cu avertismente la locul de munca, cumulativ su retineri din salariu.

p.s. ai vazut ce jet puternic au aia la spalatorii...? mama-mama... :blink:

acum 2 ani am vazut pe strada cum un barbat bine facut se da jos dintr-un ford fiesta si il bate pe un alt sofer care avea vw golf 4.

hmm, semn ca marimea chiar nu conteaza? :) :blink: :)

la 112 sunt inregistrate apelurile apelurile... bineinteles ca in cazul in care reportezi vreun atac, vandalism sau distrugere (cazul in care tu stai linistit in masina si vine un bou si iti da vreun pumn sau iti sparge geamul sau iti stramba vreo portiera cu piciorul) se vor ocupa de asta.

oricum sincer la noi fenomenul e de FOARTE mica amploare... in anglia sunt mari probleme cu road rage. de anumite state din SUA nu mai vorbesc...

cea mai indicata solutie ar fi sa suna ti un prieten :blink:))))) de preferat pe Badr Hari =)

la cati idioti sunt la noi in trafic .......eu unu m `am obijnuit :))))) vb lu Jijinho " daca ma agitam pt toti prostii ajungeam la balamuc ba baiatule "

Edited by Allex18

In astfel de situatii,eu as face in felul urmator: :blink:

In primul rand nu as iesii din masina,daca dobitocul s-ar da jos din masina la mine as inchide usile,geamurile, 112,as scoate telefonul si l-as filma :) ,daca incearca sa forteze portiera sau incepe sa imi devasteze masina lovid geamurile si etc,macar sa am o proba video :) ..Cred ca e cea mai buna solutie,violenta nu duce la nimic...

Nu pot sa stau calm la volan, iar cand vad cata prostie e pe strazile noastre ma apuca pandaliile, dar nu dau flash-uri si claxoane aiurea, doar daca ma grabesc sau daca depaseste un dobitoc cu 80kmph pe autostrada pe unul din fata lui care merge cu 79kmph, nu am coborat la nimeni pana acum (in viitor e foarte posibil sa mi se puna pata pe vreunu), dar ii depasesc si franez brusc in fata lor pana pe la 10-20kmph (nu pe autostrada, asta doar in afara localitatii si in oras) si ii tin in spatele meu vreo 5-10km, cel mai distractiv e cand le tai calea ca vor sa ma depaseasca :blink: dupa cei 5-10km le arat semnul ala cu degetul nu prea frumos si merg mai departe. Nu s-a dat nici unul jos la mine pana acum, dar abia astept caci am bata de baseball si o sabie la roata de rezerva :)

ii depasesc si franez brusc in fata lor pana pe la 10-20kmph (nu pe autostrada, asta doar in afara localitatii si in oras) si ii tin in spatele meu vreo 5-10km, cel mai distractiv e cand le tai calea ca vor sa ma depaseasca :blink: dupa cei 5-10km le arat semnul ala cu degetul nu prea frumos si merg mai departe.

Nu iti simpatizez atitudinea, franatul in fata este un act de ..... nici nu stiu cum sa ii zic. Ce castigi??? Cum mama naibii sa mergi in felul ala 5-10km? Pei iti dai seama la ce nivel psihic aduci omul ala? Total gresita abordarea, repet atitudine gresita dupa parerea mea. Fa-i altceva ... injura-l, arata-i degetul, depaseste-l si lasa-l in urma mult, etc

In general la noi nu prea se intampla din astea .N-am patit niciodata sa se dea careva jos sa vina la mine la masina.Nici eu nu m-am dus la altu sa-i fac scandal,chit ca altii meritau o bataie buna si de regula erau pustani,nici n-aveai ce sa bati.Dar cine stie,in viitor poate o iau si eu razna si casapesc vreo cativa.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.