Jump to content

violenta la volan

RobyS

Recommended Posts

E o mare prostie sa faci pe Zorro in trafic cu sabia sau pe Rambo cu bata de baseball...

Nu stii cine pe cine cunoaste si te trezesti cu un dosar penal sau cu capul spart.

Sau pur si simplu filmeaza cineva din alta masina.

In plus, cine are tupeu coboara fara nimic in mana, desi e o mare prostie.

La fel nu-i inteleg pe cei care sar la bataie cand fac accident, parca ei nu puteau sa fie de vina, oricine poate gresi.

Si eu am un fel de pumnal in masina - un stilet, insa este de panoplie deci nu poate taia.

Il am doar ca sa intimidez in caz ca vine vreun ninja d-asta la geam insa nu as iesi cu el din masina.

Mai am un spray paralizant pentru cazuri extreme..

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

E o mare prostie sa faci pe Zorro in trafic cu sabia sau pe Rambo cu bata de baseball...

Nu stii cine pe cine cunoaste si te trezesti cu un dosar penal sau cu capul spart.

La fel nu-i inteleg pe cei care sar la bataie cand fac accident, parca ei nu puteau sa fie de vina, oricine poate gresi.

Si eu am un fel de pumnal in masina - un stilet, insa este de panoplie deci nu poate taia.

Il am doar ca sa intimidez in caz ca vine vreun ninja d-asta la geam insa nu as iesi cu el din masina.

Normal daca iti prinzi mintile cu toti dobitocii si frustratii...nu ajungi nici unde...doar iti faci o multitudine de nervi si probleme....dar uneori nu poti sa eviti anumite chestii in trafic...mai ales soferii care se dau jos si fac pe ghizdavii...eu personal tin intotdeauna in masina cu care merg 2 lucruri cu care sa ma pot apara....desi nu e ortodox...parca se mai calmeaza apele cand scoti un kilogram de fier din torpedou...repet... doar atunci cand nu ai incotro si esti atacat sau iti e periclitata siguranta... :)

:blink: :) :)

post-1135-1207068912_thumb.jpg

post-1135-1207068921_thumb.jpg

Edited by sierra1771

Nu pot sa stau calm la volan, iar cand vad cata prostie e pe strazile noastre ma apuca pandaliile, dar nu dau flash-uri si claxoane aiurea, doar daca ma grabesc sau daca depaseste un dobitoc cu 80kmph pe autostrada pe unul din fata lui care merge cu 79kmph, nu am coborat la nimeni pana acum (in viitor e foarte posibil sa mi se puna pata pe vreunu), dar ii depasesc si franez brusc in fata lor pana pe la 10-20kmph (nu pe autostrada, asta doar in afara localitatii si in oras) si ii tin in spatele meu vreo 5-10km, cel mai distractiv e cand le tai calea ca vor sa ma depaseasca :) dupa cei 5-10km le arat semnul ala cu degetul nu prea frumos si merg mai departe. Nu s-a dat nici unul jos la mine pana acum, dar abia astept caci am bata de baseball si o sabie la roata de rezerva :)

Pentru tine am o DACIE 1300 din 1978 pregatita . Intra in fata mea si franeaza brusc ca o sa ai o surpriza , o sa uit sa calc frana. De unde ai aparut cu gandirea asta, meseriasule? :blink:

sa-mi puna mie cineva frana in fata cand sunt cu mondeo... la cat de zgariata am bara... sincer i-as da-o cu placere :) poate macar asa mi-ar trece lenea si as schimba-o/vopsi-o :)

:blink:

Normal daca iti prinzi mintile cu toti dobitocii si frustratii...nu ajungi nici unde...doar iti faci o multitudine de nervi si probleme....dar uneori nu poti sa eviti anumite chestii in trafic...mai ales soferii care se dau jos si fac pe ghizdavii...eu personal tin intotdeauna in masina cu care merg 2 lucruri cu care sa ma pot apara....desi nu e ortodox...parca se mai calmeaza apele cand scoti un kilogram de fier din torpedou...repet... doar atunci cand nu ai incotro si esti atacat sau iti e periclitata siguranta... :)

Acum legea spune ca faci puscarie daca ameninti cu arma, un lucru foarte normal.

Deci arma nu se scoate pentru a calma spiritele ci se scoate cand iti este viata amenintata.

La noi nu se prea constientizeaza responsabilitatea pe care o ai cand ai o arma.

Conform regimului armelor si munitiilor, nu ai dreptul de a soma cu arma pe care o ai si nici dreptul de a o arata, doar dreptul de a te apara cand iti este viata pusa in pericol.

Multa lume si-a luat permis de port arma degeaba, e o aberatie sa ai arma ca sa te aperi de eventuale conflicte din trafic.

Normal este sa ai arma daca ti-a fost pusa viata in pericol cel putin o data, daca ai conflicte cu lumea interlopa, daca ai primit amenintari serioase.

In general la noi nu prea se intampla din astea .N-am patit niciodata sa se dea careva jos sa vina la mine la masina.Nici eu nu m-am dus la altu sa-i fac scandal,chit ca altii meritau o bataie buna si de regula erau pustani,nici n-aveai ce sa bati.Dar cine stie,in viitor poate o iau si eu razna si casapesc vreo cativa.

Am mai luat-o eu razna ...E cu dus si intors .. ... ..Asa ca ..multa grija :blink:

Te-ai gandit vreodata ca sunt unii in trafic care fac niste prostii mai mari decat ei... si nici macar nu realizeaza. In peste opt ani de sofat nu s-a dat nimeni jos la mine , dar am vazut situatie cand cinva din fata mea s-a dat jos la unul si m-as fi dat si eu jos la ce gafa a facut ala.

Si maicamea ca de ce tin bata de baseball in portbagaj.....[...].

poate vroia sa zice dece tii in portbagaj si nu tii langa tine in cabina? mie asa mi-a zis consortu, dar mi-a frica sa iau bata langa mine ca incep sa ma manance palmele...

Si ce ai putea face cu ea?

Mai bine iti iei un spray paralizant sau un electrosoc.

tocma ca n-am ce face cu ea langa mine... o tin in portbagaz ca poate sa fie utila la BBQ

n-o sa-mi mai iay niciodata spray sau pistol sau electrosoc, orice astfel de instrument imi induce asa o stare niervoasa si agresiva, si parca abia astept sa folosesc, asa ca mai bine nu ma dotez :blink:

Acum legea spune ca faci puscarie daca ameninti cu arma, un lucru foarte normal.

Deci arma nu se scoate pentru a calma spiritele ci se scoate cand iti este viata amenintata.

La noi nu se prea constientizeaza responsabilitatea pe care o ai cand ai o arma.

Conform regimului armelor si munitiilor, nu ai dreptul de a soma cu arma pe care o ai si nici dreptul de a o arata, doar dreptul de a te apara cand iti este viata pusa in pericol.

Multa lume si-a luat permis de port arma degeaba, e o aberatie sa ai arma ca sa te aperi de eventuale conflicte din trafic.

Normal este sa ai arma daca ti-a fost pusa viata in pericol cel putin o data, daca ai conflicte cu lumea interlopa, daca ai primit amenintari serioase.

ai dreptate ca e o aberatie...dar cand vine unu cu o ranga spre masina ta si iti trage de usa sa ti-o deschida....ce faci...eu consider ca e o aberatie sa-ti cumperi un pistol cu aer comprimat sau cu capse si sa te crezi pistolar in trafic....cum fac majoritatea...eu n-am facut nici macar o data abuz de ceea ce am sub scaun sau in torpedou....si sincer cunosc si eu legislatia...

Pai daca vine unu cu o ranga si iti trage usa sa ti-o deschida tot n-ai motive sa scoti arma. :blink:

Armele nu sunt o solutie pentru nimic sau poate o ultima solutie in cel mai rau caz.

un tov de-al meu a fost agresat ..omul s-a baricadat in masina ...si l-a filmat pe individ ...ulterior ..lache a dat in lacrimi sa retraga plangerea ..

Cu armele e clar ..nu trebuiesc date ....Legitima aparare poate fi invocata oricand ..daca te uiti urat la el ..scoate arma si spune ca s-a aparat de priviri ucigatoare :) ..electrosocul e ok ...e intimidant ..dar trebuie sa-l manuiesti rapid .daca apuci sa-i dai clar nu mai ataca asa furios ..ai loc de manevra ....bastoanele telescopice la fel trebuie indemanare ..risti sa te faci de ras cu el ..sa ti-l smulga si sa o iei ..

In principiu incerc sa ma calmez ...nu ma mai atac la orice guster care gesticuleaza de nebun ..desi uneori testosteronul e cam sus !..:)

mai nou ..si femeile sunt furioase ..injura si fac ca nebunele ...

Edited by myxage

Pai daca vine unu cu o ranga si iti trage usa sa ti-o deschida tot n-ai motive sa scoti arma. :blink:

Armele nu sunt o solutie pentru nimic sau poate o ultima solutie in cel mai rau caz.

un tov de-al meu a fost agresat ..omul s-a baricadat in masina ...si l-a filmat pe individ ...ulterior ..lache a dat in lacrimi sa retraga plangerea ..

Cu armele e clar ..nu trebuiesc date ....Legitima aparare poate fi invocata oricand ..daca te uiti urat la el ..scoate arma si spune ca s-a aparat de priviri

Daca are bani deci avocat bun, te mananca de viu..

Baiat destept amicul tau :)

Pai...pe tema armelor cred ca am umple topicul de reply-uri. :blink: ..e bine ca ne-am pus de acord asupra faptului ca trebuie folosite doar la nevoie...cat despre violenta la volan...multi se rezuma la banalele injuraturi si clanxoane...cei mai periculosi soferi ii consider pe cei ce fac, in trafic, fel si fel de manevre,scheme,etc. ce se pot solda cu accidente rutiere...

poate vroia sa zice dece tii in portbagaj si nu tii langa tine in cabina? mie asa mi-a zis consortu, dar mi-a frica sa iau bata langa mine ca incep sa ma manance palmele...

Nu imi incape intre stalp si scaun...e prea mare :blink:

LE: Da nu e problema ca am si cutit in compartimentul de sub volan-stanga.

Nu imi incape intre stalp si scaun...e prea mare :blink:

LE: Da nu e problema ca am si cutit in compartimentul de sub volan-stanga.

ce faci cu el !..

nici eu nu am nimic. astia is suparati rau p'aici... numa smardoi. sa lovesc cu caramida in piept ca le au doar pt autoaparare dar fac pariu ca sar cu clanta pana-n cer cand le greseste cineva. pana-ntr-o zic cand se ii bate vreunu cu bate si cu sabii cu tot

ii depasesc si franez brusc in fata lor pana pe la 10-20kmph (nu pe autostrada, asta doar in afara localitatii si in oras) si ii tin in spatele meu vreo 5-10km, cel mai distractiv e cand le tai calea ca vor sa ma depaseasca :) dupa cei 5-10km le arat semnul ala cu degetul nu prea frumos si merg mai departe.

Nu iti simpatizez atitudinea, franatul in fata este un act de ..... nici nu stiu cum sa ii zic. Ce castigi??? Cum mama naibii sa mergi in felul ala 5-10km? Pei iti dai seama la ce nivel psihic aduci omul ala? Total gresita abordarea, repet atitudine gresita dupa parerea mea. Fa-i altceva ... injura-l, arata-i degetul, depaseste-l si lasa-l in urma mult, etc

Stiu ca reactionez urat, nepoliticos, nesimtit cum vrei sa spui, dar cand vad ca imi iese in fata unul cu o Dacie pe banda 2 direct si eu vin lansat din spate cu 120+kmph si tre` sa franez pana la 30kmph in 20-30 de metri imi vine sa-l zbor de pe drum ii faci flash-uri sa se dea la o parte, dar nu te vede ca are oglinzile reglate sa-si faca freza in ele nu sa vada drumul.

o sabie la roata de rezerva :D

Ce faci cu ea in masina, practici tameshigiri? :)

Protectie, oricum imi depun cat de curand actele pentru arma de foc, daca s-o putea, daca nu, cu aer comprimat. :)

Nu s-a dat nici unul jos la mine pana acum, dar abia astept caci am bata de baseball si o sabie la roata de rezerva :D

Carui clan apartineti d-voastra?

Stai linistit ca nici eu nu sunt prost sa stau daca il supar pe unu` mai mare ca mine :)

Nu pot sa stau calm la volan, iar cand vad cata prostie e pe strazile noastre ma apuca pandaliile, dar nu dau flash-uri si claxoane aiurea, doar daca ma grabesc sau daca depaseste un dobitoc cu 80kmph pe autostrada pe unul din fata lui care merge cu 79kmph, nu am coborat la nimeni pana acum (in viitor e foarte posibil sa mi se puna pata pe vreunu), dar ii depasesc si franez brusc in fata lor pana pe la 10-20kmph (nu pe autostrada, asta doar in afara localitatii si in oras) si ii tin in spatele meu vreo 5-10km, cel mai distractiv e cand le tai calea ca vor sa ma depaseasca :D dupa cei 5-10km le arat semnul ala cu degetul nu prea frumos si merg mai departe. Nu s-a dat nici unul jos la mine pana acum, dar abia astept caci am bata de baseball si o sabie la roata de rezerva :D

Pentru tine am o DACIE 1300 din 1978 pregatita . Intra in fata mea si franeaza brusc ca o sa ai o surpriza , o sa uit sa calc frana. De unde ai aparut cu gandirea asta, meseriasule? :blink:

Pai stii tu ca cine loveste din spate plateste intotdeauna, oricum vreau sa schimb bara pe spate :)

Nu am zis ca procedez corect, dar asta e stilul meu, daca ma enerveaza cineva trebuie sa il enervez si eu, dar mai rau, e vreo problema ca mi-am spus parerea?

o sabie la roata de rezerva :D

Ce faci cu ea in masina, practici tameshigiri?

Ah si am uitat sa precizez ca am avut cateva intamplari neplacute, nu in trafic, ci in fata blocului si pentru ca fiind destul de uscat de felul meu nu intimidez pe nimeni cu constitutia mea, deci macar sa pot intimida cu ceva si in ultima instanta sa ma apar.

P.S.: Nu e ascutita sabia

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.