Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

E28 - ajutor pt acte

elvislorin

Recommended Posts

salutare salutare...e vb de un e28 pe care vreau sa il iau...initial a fost benzinar de 2 litri cu o cutie manuala...a fost inscris in tara in 2001 pe fundatie...a ajuns la actualul proprietar si are motor de 2.7 eta de ursulet cu o cutie automata si gpl...masina arata excelent la exterior pt varsta ei iar interiorul e f bine intretinut (mai putin tapiteria de la scaunul soferului)...are trapa, geamuri electrice fata si oglinzi electrice, proiectoare, jante al pe 15 plus inca un set pe 14+cutia manuala pt motorul de 2 litri...omul mi-a zis ca e posibil sa fie ceva in neregula cu actele...povestea e asta: a vrut sa plece din tara si l-a oprit politia si nu avea itp-ul...a rezolvat-o cu ei si a sunat un prieten care lucreaza la rar ca sa il ajute cu itp-ul (deh motor de 2.7 neomologat)...omul a vazut masina si a zis ca e posibil sa fie ceva in neregula cu ea (pe aripa dreapta langa seria de caroserie a aparut rugina...sa fi fost oare modificata?totusi, a trecut de identificare de 2 ori...cu fundatia si cand a luat-o el)...am o copie a cartii de identitate a masinii...care stie ce pasi ar trebui sa urmez ca sa ma asigur ca masina e in regula...adica sa merg la rar la politie etc...si cam care ar fi pretul, avand in vedere ca eu nu o sa pastrez motorul de 2.7 ci o sa caut unul de 2 sau 2.5 pe care sa il omologhez (eventual ceva preturi pt motor si cutie...alte modificari?)...ma gandeam ca 1000 euro ar fi mult avand in vedere ca tre sa mai bag inca atata pe putin...mai stiti vreunul din voi un e28 benzina de vanzare?ma tenteaza si baba lu manole1 (524td automata) avand in vedere starea in care se afla

Daca exista intrebari cu privire la acte, mai bine te lipsesti.

Mai bine cumperi E28-ul lui Manole74, e super intretinut si arata excelent, insa vezi ca nu e Baba :blink:

Baba este E23-ul 745i, cu totul altceva. :)

nu am confundat Baba cu e28-ul...daca imi ies calculele pe a lui manole74 o iau

Daca exista intrebari cu privire la acte, mai bine te lipsesti.

Mai bine cumperi E28-ul lui Manole74, e super intretinut si arata excelent, insa vezi ca nu e Baba :blink:

Baba este E23-ul 745i, cu totul altceva. :)

Merci Ciupanezule pentru precizare!