Jump to content

Renteaza si se poate sa imi instalez soft pt calculatorul masinii ?

Recommended Posts

Stiu ca s-a mai discutat, insa informatia e destul de risipita :) , ma gandeam oare:

- in primul rand cum se numesc programele cu care se poate diagnostica

- daca se pot instala pe un calculator (laptop) normal

- cam cat costa

- unde se poate gasi cablul acela care face legatura intre cele 2 calculatoare.

Personal ma intereseaza informatiile astea pt ca ieri am fost cu masina la service pt ca mi s-a aprins a 2 a oara de cand am masina becul de la air bag :blink: , evident ca am fost nevoit sa suport aerele de superioritate ale ciumpalacului de la programari :) , el fiind o fiinta superioara, eu vorbeam cu el cu dumneavostra, el ca sa nu-si piarda din superioritate ma trata cu "tu", evident vorbind cu mine fara sa se umiliasca a se uita la mine(mentionez ca am fost la bosh car service, ei se vor a fi the next best thing dupa serviceul de reprezentanta care lispseste cu desavarsire din Sibiu). In fine cu chiu cu vai ma baga in service, operatiunea a durat 3 min cum ca o diferenta de tensiune desi alternatorul incarca bine, deci nu se stie, ca imi reseteaza si ca daca mai se aprinde etc.

Distractia costa , deci 75 ron ...

Mi-ar placea sa fac eu chestia asta, adica daca ar exista un program ceva ( mai ales daca ar fi downloadabil :) ) sa pot sa imi resetez eu eroarea la air bag daca va mai fi sa apara, am vazut cum a facut mecanicul(care apropo a fost de treaba, nu ca imparatia sa nespalatul ala de la receptie), mai mult nu ma intereseza sa fac pt ca nu as risca sa ma bag mai "adanc".

Cam care ar fi partile proaste, repet este singurul lucru pe care l-as face nu as intra in alte chestii ca nu sunt de specialitate ..., sa merg cu becul aprins nu e o optiune, sa tot dau daca se mai aprinde 75 ron pt 3 minute chiar nu mai am chef, poate si pt ca ii dau la ala 0.01 din salariu pe care nu-i merita, astept raspunsuri.

Mersi.

Ps: poate e o idee proasta, doar ca ma gandeam aseara ...

Pps: daca ar fi o problema , daca de ex. mi-ar scrie ca trebuie schimbat nu stiu ce cablaj as merge in service si as schimba, insa stergerea erorii cand nu e decat o eroare mi-ar placea sa o pot face eu ... :)

Aham eu credeam ca este ceva care se poate dowl. si sa se instaleze pe calc. meu ... Am primit o oferta forte buna pe pm de la cineva care are cu tot cu cabluri si un pret bun, insa eu nu pot sa cumpar decat prin 1 mai, acum nu am bani, insa nu zic de la cine si cu cat, poate il mai are si atunci :) :blink:

pai si eu ma gandeam la asta dar nu ma bag. am vazut ce poate face un mecanic unei masini cand nu se pricepe dar se da ca stie, asa ca las pe altii sa se parleasca. eu m am ars deja cu ajutorul unui artist. si parerea mea e sa te limitezi la ce ai spus. nu incerca sa faci alte lucruri ca e pacat de banutii tai

Stiu ca s-a mai discutat, insa informatia e destul de risipita :blink: , ma gandeam oare:

- cam cat costa

Au fost puse niste intrebari, eu am raspuns.

Nono nu va certati :blink: , stiu ca nu ma pricep dar am explicat ce am sa fac si ca am sa ma limitez la asta :)

le: cam cum a zis si verssatu m-ar interesa ceva accesibil, adica daca trebuie sa resetez vreo eroare o data la juma de an, cum e media pana acum, eu tin masina 4 ani, deci undeva la maxim 5 milioane as da altfel nu renteaza , ies mai ieftin sa merg la ciumpalacul ala sa imi resetez ... :)

Edited by Remus Ratiu

Stiu ca s-a mai discutat, insa informatia e destul de risipita :blink: , ma gandeam oare:

- cam cat costa

Au fost puse niste intrebari, eu am raspuns.

pai hai sa-l trimitem la bavaria, acolo isi poate face o idee de cat costa un soft bun...asta daca nu se referea la altceva, mai ieftin...

Vorbeam la modul general, i-am dat solutii adica softul Carsoft.

deci era logic la ce se refera...nu cele de 10000+ euro care sunt ele si mai scumpe si inaccesibile....:)

10x

• 4 months later...