Jump to content

chip tuning de la AC Schnitzer pt E90 2200 Euro?

fantozzi007

Recommended Posts

Ok te las cu Dan Podoaba la care vrei sa ii faci reclama vad si cu alte podoabe. bafta la cipuit :), ia da link de pe mobile cu 330D din 2007 cu sutele de km intr-un an sau cu aia 88mii, basca zau nu le-am vazut.

P.S: eu nu am fost niciodata afar din tara, decat la bulgari. Gata te-am lasat zine si noua cum e dupa cip o impresie ceva..

mai BIG-ule, :blink: ce vezi tu pe net sun 99% abureli, exista si la ei mafia autoturismelor ca si la noi, numai ca la ei se numesc turci nu croncanitori, sau kurzi in general

Du-te tu sa cumperi masina vazuta pe net in Germania sa vezi ce gasesti acolo :) , nu sunt nici eu cel umblat prin lume, dar in Germania ma duc de 2 ori pe an, am o buna prietena maritata in frankfurt, deci in mare le cam cunosc obiceiurile!!! masina din germania nu iti iei decat noua sau sh doar din reprezentanta sau eventual de la dealeri nemti daca vrei masina pt tine!!!

crezi ca BMW-ul meu 2.0 d 163 cp fulloptions, din 2007 cu 20900 km a costat 28.050 Euro, poate da,poate nu

oricum o sa te anunt dupa ce imi voi monta chip-ul sa-ti spun cum este, iar reclama lui Podoaba nu am de ce sa-i fac eu, isi face singur...prin ceea ce face!

cred ca amatins toate punctele, nu? :)

da, asa-i toti dau km inapoi mai ales la modele noi din 2007 , fulloptions zici ca te-a costat atit?

P.S: are cu ce sa iti masoare puterea inainte si dupa, un dyno ceva ca doar sunt ACS nu? ai intrebat? sa vezi ce iti ofer dupa acel cip?

Edited by Big990

Daca banii nu sunt o problema deci nu faci vreun efort financiar, da.

...sunt roman,deci sunt sarac, sunt multi bani si pt mine 2200 E, dar daca se merita il pun acum in romania sau in septembrie in germania unde costa 999 cu un soft mai nou din cate am inteles eu...oriunde l-as pune nu conteaza, ceea ce conteaza este daca se merita, oricum as vrea sa inchid acest topic pt ca multi incep sa bata campii si sa faca caterinca :) , ce sa mai zic, nu stiu...a mai este o treaba, mi-a dat suri niste nr de tel de la SKN, am sa-i sun maine sa vad ce zic si ei

PS unii dintre voi chiar mi-ati fost de mare ajutor si tin sa va multumesc!!! :blink:

da, asa-i toti dau km inapoi mai ales la modele noi din 2007 , fulloptions zici ca te-a costat atit?

bai domn' big vrei copie dupa factura, tu chiar crezi ca eu nu am ce face la ora asta?...28.050 E FIX in CAP

si inca o data iti repet, mergi in germania, stai 2 saptamani sa vezi cum e treaba pe acolo si mai discutam!

28050 E asta pt ca m-a ajutat aceea prietena de care ti-am amintit, care-i nemtoaica cu acte in regula si care a mai negociat din pretul masinii in jur de 900 de euro din cate imi amintesc, oricum masina era in jur de 29.000. ai vazut vreodata BMW-uri cat poti cuprinde cu vederea, daca nu du-te in Munchen :blink:

PS...nu am intrebat nimic de dyno, doar ca am inteles ca cei din Romania de la ACS imi vor da un certificat de garantie unde sunt specificate noile caracteristici tehnice, cei din germania amintesc si de testul dinamometric...cam atat

big,sincer iti spun germania nu mai este de mult o tara din care iti poti cumpara masini ieftine si bune, au intervenit o gramada de factori daunatori cum sunt kurzii, turcii,rusii, moldovenii, bulgarii, romanii, care sia-u dschis auto haus-uri prin germania si nu fac nimic altceva decat stau la panda si asteapta sa le pice pestele cel mare, de la ei nu exista neamt care sa isi cumpere masina...

ei masinile le cumpara de prin targuri(si la ei exista, de obicei sambata) de la persoane fizice,le manevreaza si le vand(chiar daca asta la ei este infractiune), unde crezi ca este mai usor de manevrat o masina, bmw de exemplu,, in germania sau in romania(tinand cont ca majoritatea "baietilor care tasteaza bine" sunt acolo)? tu chiar crezi ca ei sunt idioti(vorbesc aici de mafia lor). Mai nou stii de unde cumpara ei masini?...iti spun tot eu, din Franta sau Spania. le iau de acolo varza, le cosmetizeaza si le baga in auto haus-urile din germania de unde sunt cumparate " de bune " de romani sau de altii ca noi.

Crede-ma pe cuvant de onoare ca ceea ce vezi tu pe mobile.de sau auto.de sau altele sunt in mare procent anunturi inexistente in realitate!!! De ce nu incerci sa intri pe o adresa de reprezentanta BMW sa vezi ce preturi sunt !?

:blink:

apropo, cel cemi-a montat chip-ul pe Skoda (TCM Turbo) il cheama Mugurel si este din Craiova,are(sau avea) o skoda fabia aranjata frumos deculoare rosie cu nr TR nu stiu cat TCM, daca o vezi pe jigodia aia da-i trei pumni in cap de la mine, sau cheama-ma sunt la 45 de km de tin (din Slatina)... :)

Cu TCM Turbo nu gasesti filmulete? :)

Daca imi arata cineva masina de 170-190cp cu ambreiaj care a tinut 100.000+ ma inclin :blink:

Pai sa vii sa-ti arat masina mea, i-am schimbat ambreiajul in martie, am 178k km la bord si ambreiajul era cel din fabrica. Si caii putere erau acum un an 192, verificati pe dyno la AutoTest2000 Vitan.

Daca imi arata cineva masina de 170-190cp cu ambreiaj care a tinut 100.000+ ma inclin :)

Pai sa vii sa-ti arat masina mea, i-am schimbat ambreiajul in martie, am 178k km la bord si ambreiajul era cel din fabrica. Si caii putere erau acum un an 192, verificati pe dyno la AutoTest2000 Vitan.

si ti-as fi aratat si eu acum vre-o 3 ani......

depinde ft mult cum te porti cu ambreiajul, cum te porti tu, asa se poarta si el :blink:

Daca imi arata cineva masina de 170-190cp cu ambreiaj care a tinut 100.000+ ma inclin :blink:

Este foarte normal sa tina atat un ambreiaj.

Ma rog, trebuie sa stii sa si conduci.Liniutele si plecarile "nervoase" de la semafor nu fac parte din soferia normala. :)

am cutie steptronic, credeti ca ambreajul s-ar putea strica mai repede decat la o cutie manuala, tinand cont de faptul ca ea isi schimba singura vitezele,in cazul in care conduc normal,la 2000-2500 rot/min? :blink:

Doar ca nu are ambreiaj ci mai multe ambreiaje. :)

stiu, vorbeam de ambreaj ca termen general, iar faptul ca are mai multe ambreaje probabil duce si la senzatia ca nu simti cand se schimba viteza, se accelereaza continuu, fara intreruperi...am mai condus o "automata" era un Hyundai Sante Fe 2, fara termen de comparatie!

DAN PODOABA - ACS ROMANIA tel :0744 783 547

azi l-am sunat intr-o problema minora dar legat de AC Schnitzer si "nu crede" ca ma poate ajuta :blink:

ce fel de reprezentant ACS este ? :) :)

S R L

O fi firma d-aia care se foloseste de alte nume consacrate

Gelu & AC Schnitzer S.R.L.

la contact, pe situl din rro, sunt 2 adrese, una in bucuresti alta in cluj, la cea din bucuresti (pt ca de aici ma intereseaza) este acelasi numar ca cel din postul de mai sus unde am si sunat :blink:

am sa incerc sa iau legatura si cu cei din cluj, poate acolo sunt reprezentantii adevarati ACS :)

Edited by io's

• 6 months later...

Va scriu dupa atata timp...eheee!

Am fost chiar astazi la numitul Podoaba Dan, care este chiar reprezentantul ACS Romania, e cam groasa treaba cu omul, chiar se pricepe strict la ceea ce face el ! Acea modificare de soft pe care nu am facut-o inca costa acum fix 2050 Euro. Mai baieti, chiar nu sunt bancuri, mi-a aratat personal fisa de garantie, contract incheiat intre ACS Germania si BMW Germania, contract prin care constructorul acorda aceiasi garantie autovehicului, adica 2 ani sau 100.000 km, cu parametrii modificati doar de ACS. Cred ca am spus tot, daca ii accepta fabrica in sine, nu stiu cum s-ar putea impotrivi cineva in Romania. Garantia se acorda la tot ce inseamna parte mecanica, electrica si electronica singurele exceptii find carcasa cutiei de viteza si blocul motor. Cred ca ma bag cat de curand...am si eu o copie dupa fisa de garantia acordata de fabricant autovehiculului care a fost modificat DOAR de ACS. De ce BMW ca si constructor nu accepta decat ACS (din cate am inteles este singurul tunner care are permisiunea BMW sa utilizeze sigla BMW dupa modificarea unei masini BMW) ? Probabil ca stiu ce fac ! Tot astazi mi s-a explicat amanuntit cum lucreaza acest nou soft. In oras,vara, in aglomeratie mare,cnad motorul este supraincalzit cand sensorul simte ca nu este nevoie de multa putere, acesta se autoanuleaza, deci nu fortezi componentele motorului aiurea, la orice simpla plecare de pe loc...e o chestie. Sunt niste avantaje pe care nici un tunner nu ti le acorda. In concluzie, Podoaba chiar nu vorbeste din carti, mi-a aratat negru pe alb, chiar mi se ofera garantie !!! Pentru 2050 Euro de la 163-201 C.P. si cuplul motor de la 340-400 Nm PLUS GARANTIE 2 ani sau 100.000 km( cu conditia ca masina sa nu fi iesit din garantie in momentul montajului), SE MERITA !?