Jump to content

A/C vs Climatronic

mike

Recommended Posts

mike..dc ai putea sa faci un update la ce-ai facut cu schimbarea de a/c in climatronic..ar fi super..ma int acelasi lucru si as vrea sa stiu ce tre sa fac.

ma int pt un 2001 e46..sper sa aiba motorase :)

salve deedee,

din pacate n-am ajuns nici pana acum sa fac resetarea aceea de care se discuta mai sus...

am avut o programare pe 8 martie la AB si n-am putut sa o respect... alta n-am mai facut inca...

sincer... nici nu m-a deranjat prea tare faptul ca nu pot directiona ventilatia (setarea temperaturii functioneaza OK), pentru ca altfel as fi schimbat la loc modulul manual...

cineva de aici de pe forum a mai incercat acelasi lucru, cu simptome asemanatoare, iar cand a ajuns la Filaret i s-a spus ca nu se poate face nimik...

cu toate astea eu tind sa cred in incompetenta celor de la Filaret sau in lipsa lor de interes atata timp cat nu se cumparase aparatul de climatronic de la ei...

eu mai astept ori sa intru in posesia unui manual de schimbare (se tot vand pe e-bay) ori sa ajung la cineva care are posibilitatea sa reseteze calculatorul pe acea zona de memorie (AB sau un dealer din vest)

ps.motorase ai cu siguranta :blink:

• 1 year later...
Are cineva idee cum se poate face aceasta modificare la un E46?

Am gasit la nemti, pe la 150-200 euro aparatul pentru climatronic SH, dar am inteles ca mai trebuie un senzor de temperatura pentru interior... si cabluri... si mufe... si un mecanic priceput...

Am sunat si am vorbit cu cei de la AB si dupa ce m-au cam pasat de la unul la altul, mi-au zis ca-mi trebuie numai aparatul, senzorul de temperatura si cabluri cu diferite mufe... Totusi, cand l-am intrebat daca este sigur ca numai atat imi trebuie, s-a fastacit putin dupa care mi-a spus ca cel mai bine este sa vin cu masina la ei... Din pacate pana dupa anul nou, timpul nu-mi va permite sa ma deplasez la ei...

Daca a mai facut cineva asa ceva sau daca a auzit pe cineva care si-a facut, as vrea sa iau legatura cu el sa stiu ce mai implica aceasta modificare.

Multumesc anticipat

2531[/snapback]

Am un compresor de clima de pisica ( doar compresorul restul insemna in mare parte tzevi,..). Daca il vrei ti-l dau cu 100 de euro... Da' nu ashtepta foarte mult pana te decizi...

Am un compresor de clima de pisica ( doar compresorul  restul insemna in mare parte tzevi,..). Daca il vrei ti-l dau cu 100 de euro... Da' nu ashtepta foarte mult pana te decizi...

128087[/snapback]

Nu stiu daca ai sesizat, dar imediat se fac 2 ani de cand respectivu a scris .....

• 3 weeks later...

Astazi am fost la Filaret.

Tipul care se ocupa cu testerul a gasit un kit de upgrate. Nu stiu sa va zic ce PN are, am uitat foaia in masina. Kitul costa 245 euro si modulul de comanda 260 (preturi fara tva). Manopera am inteles ca e in jur de 18 euro pe ora. Deci cred ca aproximativ cu 650 se rezolva.

• 2 weeks later...
deci pana la urma care e concluzia finala?

daca schimb A/C in clima pierd controlul redirectionarii aerului?

136427[/snapback]

Eu am discutat la AB si dupa ce a dat cu ochiu' pe calculator sa vada cu ce este echipata masina et ...etc.... concluzia a fost ca totul este ok daca se inlocuieste doar ca........ nu o sa functioneze directionarea aerului si ca daca mai cumpar 2 motorase o sa functioneze perfect.

Edited by v2b3