Jump to content

Achizitie BMW X5(E70)

ivorymarci

Recommended Posts

As dori sa achizitionez un X5 si as vrea sa va pun fata in fata doua dintre cele care mi-au atras atentia.Acestea sunt link-urile la care puteti gasi masinile :

http://www2.autovit.ro/html/3/8/1/8/853818.php

http://www2.autovit.ro/html/7/2/7/9/857279.php .

Modelul pe benzina are urmatoarea lista de dotari :

-ABS,DSC,Trepte din aluminiu, Jante Star-Spoke 18”,Tapiterie piele Tobacco ,Ornamente interior din lemn de nuc,Camera video retrovizoare,Sistem de control al distantei la parcare (PDC),Cruise control cu functiede franare,Oglinzi retrovizoare exterioare si interioara cu efect heliomat,Oglinda retrovizoare interioara cu busola digitala,Sistem spalare faruri,Senzor de ploaia si faruri cu aprindere automata,Faruri bi-Xenon,Faruri adaptive,Pachet lumini,Scaun sofer reglabil electric , cu memorare pozitie,Scaune fata cu support lombar,Scaune fata incalzite,Scaune fata active,Volan incalzit,Aer conditionat cu control in 4 zone,Sistem de alarma,Telecomanda universala integrata,Trapa panoramica,Sac pentru schiuri,Pachet compartimente de depozitare,Sistem de navigatie Professional,Comanda vocala,Protectie olara personalizata BMW,Bare de amarare,Pachet fumatori.GARANTIE BMW

Astept parerile voastre si va multumesc anticipat.

Am tot citit pe aici pe forum cum ca ar exista unele probleme cu inmatricularea la modelele de SUA ceea ce nu mi se pare normal deoarece toate X5-urile sunt produse acolo.Voi ce stiti?O sa trec oricum pe la bavaria in Constanta sa intreb.

Am tot citit pe aici pe forum cum ca ar exista unele probleme cu inmatricularea la modelele de SUA ceea ce nu mi se pare normal deoarece toate X5-urile sunt produse acolo.Voi ce stiti?O sa trec oricum pe la bavaria in Constanta sa intreb.

Trebuie sa ii schimbi unele elemete "tipic americane" cum ar fi : stopurile,trebuie sa aibe bec portocaliu,nu rosu ca la americani,farurile,nu stiu exact,era o faza cu pozitia,care este in semnalizator,sau ceva...oricum,nu este greu...:blink:

asigurarea este min 6.5% din valoarea de catalog a masinii.

Iti vor cere cartea de identitate a masinii si lista de optiunionala si vor face ei "un pret al pietei"

Per total calculeaza 6.5-7% din valoare masinii/an.

Va scadea in fiecare an.

• 2 weeks later...