Jump to content

cauciucuri help

bara'cuda

Recommended Posts

eu am acum pe ia 235 40 pe 17 pe fata si vin bine pe janta doar ca vreau sa trec pe 45 si fata si spate

o sa ai o calatorie mai comfortabila...un pic...

ps : si eu am facut la fel....e mult mai bine....inca nu avem strazi ptr 30,35...iar 40 e cam la limita..

parerea mea

pai ca asta este problema ca pe 40 nu prea imi convine pentru ca deja imi fac ceva probleme si nu stiu ce sa fac sa pun 235 45 17fata si 245 45 17 spate sau 225 50 17 fata si spate dar ma gandesc ca janta este mai lata pe spate nu stiu cum se vor vedea . Edited by bara

Guest poleposition
hmm, eu am 245/40/18 si sincer, nu ma simt confortabil prin hartoapele patriei... eu as face un downgrade, macar la 17'... Edited by poleposition

La o janta 8jx17' trebuie sa pui anvelope 245/45/17 , cel putin asa recomanda si producatorul http://www.e60.net/information/options/wheels/style122/

La 9jx17' merg si 255 si poate 265/40/17', insa cel mai bine verifica pe stalpul de la portiera fata stanga toate dimensiunile ce pot fi puse pe masina ta!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.