Jump to content

civ - factura pierduta

alina

Recommended Posts

please help !

masina a fost in leasing , la finalul leasing-ului le-am trimis numerele si talonul dupa care ei mi-au trimis factura in original si civ-ul urmand ca ulterior sa o inscriu ............. intre timp am pierdut toate actele ei ..............

cui ma adresez ??? ................. habar n-am .........

merci mult !

da , dar leasing-ul a fost in bucuresti si civ-ul a fost eliberat de RAR bucuresti si eu sant departe de bucuresti .................

49414[/snapback]

Nu conteaza. Pe stalpul de la masina trebuie sa ai un abtibild mic alb cu sigla RAR pe care scrie o serie. La orice RAR mergi ar trebui dupa seria aia mica sa iti gaseasca in calculator datele de la masina. Problema cea mai mare ar fi ca tu nu erai trecuta ca proprietar in carte, era firma de leasing, deci eu zic ca ei ar trebui sa mearga.

Nu conteaza. Pe stalpul de la masina trebuie sa ai un abtibild mic alb cu sigla RAR pe care scrie o serie. La orice RAR mergi ar trebui dupa seria aia mica sa iti gaseasca in calculator datele de la masina. Problema cea mai mare ar fi ca tu nu erai trecuta ca proprietar in carte, era firma de leasing, deci eu zic ca ei ar trebui sa mearga.

49417[/snapback]

hm........... groaznic ......... oricum merci !

vb cu firma de leasing sa'ti dea o copie de pe factura....eventual o legalizezi ..... dar in general merge o cope xerox pe care (cred ca) trebuie scris "conform cu originalul"

Si apoi cu factura aia rezolvi ....

49622[/snapback]

nu stiu daca e posibil cu copia de pe factura chiar daca o stampileaza conform cu originalul sa-mi scoata civ-ul dar e posibil ............ am sa incerc.........

merci !

de legalizat nu prea cred ca ai cum .... caci ar trebui sa prezinti la notar si factura rosie sau verde, dupa care faci copie.... in fine.... mult succes.....dar eu zic ca nu ar trebui sa ai probleme .. prea mari ... da si tu din ochi de doua ori la aia :blink:

eu asa stiu ca se scrie conform cu originalul, se stampileaza de unitatea emitenta si se semneaza de un director de pe acolo !

de legalizat nu prea cred ca ai cum .... caci ar trebui sa prezinti la notar si factura rosie sau verde, dupa care faci copie.... in fine.... mult succes.....dar eu zic ca nu ar trebui sa ai probleme .. prea mari ... da si tu din ochi de doua ori la aia :blink:

eu asa stiu ca se scrie conform cu originalul, se stampileaza de unitatea emitenta si se semneaza de un director de pe acolo !

49860[/snapback]

nu-mi sta-n caracter sa trag din ochi si aici nici nu e cazul , sant obligati sa-mi dea copia conf. cu originalul ..................... chiar azi le-am cerut-o ........ astept ....

de lagalizat nici nu se pune problema ..............

oricum merci !