Jump to content

E 46 2002, schimbare difuzoare

Recommended Posts

CrissXL spune-mi si mie te rog exact ce twetere si ce difuzoare ai achizitionat ( firma si modelul) ca vrea sa le schimb si eu...

ps: imi pare rau ca navi meu ti-a mancat cd-ul :blink:

54390[/snapback]

Pe spate Infinity Reference :difuzoare pe 2 cai de 16,5 cm "REF6512i"

Pe fata tweetere+ filtre Infinity Reference luate dintr-un sistem : "REF5010cs"

In portbagaj :statie Mutant 2x80W, Unitate subwoofer Box de 30 cm " JBL GTO1200B"

Azi am schimbat si polaritatea.. ca era totul inversat (+ cu - ).. si se aude mult mai bine ca aseara.

ps: nu e problema de navi.. ca la "scuipat" pana la urma afara :)

Edited by CrissXL

Pe spate Infinity Reference :difuzoare pe 2 cai de 16,5 cm "REF6512i" 2.700.000 lei

Pe fata tweetere+ filtre Infinity Reference luate dintr-un sistem : "REF5010cs" 4.200.000 lei

In portbagaj :statie Mutant 2x80W 3.000.000 lei, Unitate subwoofer Box de 30 cm " JBL GTO1200B" 3.000.000 lei

Boxele infinity fatza de la sistemul de 4.300.000 .. cu care m-am pricopsit , mi-au ramas nefolosite ptr. ca dupa ce le-am cumparat nu sau potrivit in usi, le-am dat pentru manopera la montarea statiei.

am editat.

Edited by CrissXL

• 2 months later...

Salut

@CrissXL sa traiesti nene,

M-ai scos din ceata... Si zi asa, combinatia asta de difuzoare zici ca merge fain asa e? Toate se potrivesc la fix sau trebuie ceva adaptoare sau modificari prin usi & stuff?

Merci!

Later Edit: De unde ti-ai achizitionat boxele? ca io pe seleniu.ro vad alte preturi.. .adica la sub cel putin

Edited by deathrow

• 1 year later...

si pe fata nu a schimbat nimeni boxele pana acum? A masurat cineva spatiul acela, ca sa vedem ca ce boxe s-ar potrivi? Eu as merge pe jbl c508 gti (am avut 4 c608 gti intr-un golf 4 si se auzeau extraordinar).

Cat priveste subwooferul, m-am convins prin mai multe incercari, intr-o limuzina/sedan/berlina un subwoofer in portbagaj (fie el si la 400-500w rms) nu renteaza absolut deloc ... pentru cei care au posibilitatea/relatiile necesare, le recomand sa incerce sa vada daca le incape asta http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_a...ity/Basslink_T/ dupa tetierele spate, face toti banii.

Dar daca se schimba difusoarele si se mai adauga un cd changer la Hu-ul initial ...eu am navicatie 16,9 ....se obtine ceva mai mult decat sunetul initial... adica din cd changer se obtine vre-o imbunatatire a sunetului... sau trebuie neaparat si un amplificator......

Si o alta intrebare ....ar fi daca se pupa orice tip de cd changer cu H U -ul de serie ...

Astept un rspuns cat se poate de exact...ptr ca urmeaza sa dau banul...si nu stiu pe ce sa il dau....

Eu nu pot sa va ajut acum cu prea multe date. BMW-ul meu e istorie, l-am vandut prin ianuarie 2006. Voi a-ti dezgropat threadul :), ultimul post fiind prin oct 2005.E si normal ca acum sa fie alte preturi .

177506[/snapback]

mamaaaa astia au dezgropat practic un cadavru, :) oricum interesant poll :blink:

• 2 weeks later...
sigur ca daca schimbi difuzoarele  de serie cu unele infiniti din seria kappa o sa ai o alta fidelitate

te pot ajuta eu lucrez la un service care se ocupa cu asa ceva

vezi www.seleniu.ro

bafta :blink:

49514[/snapback]

am si eu o problema cu casetofonul,imi dai un pm cu nr de tel sa te sun?

• 4 weeks later...
sigur ca daca schimbi difuzoarele  de serie cu unele infiniti din seria kappa o sa ai o alta fidelitate

te pot ajuta eu lucrez la un service care se ocupa cu asa ceva

vezi www.seleniu.ro

bafta :blink:

49514[/snapback]

si ai idee cat ar costa sa schimb pe fata la un e46 ?