Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

martor motor

jettix

Recommended Posts

Sonda lambda defecta.

e vb de un 316i

sonda lambda e schimbata (ambele)

Pot sa iti mai recomand, debitmetru, pompa de benzina,...la un tester nu te duci? :blink:

Am fost le tester si mi-au spus ca s-ar putea sa fie de la benzina, debitmetrul m-am gandit si eu ca ar putea fi pr dar voiam sa intreb pe cineva care a mai avut o pr asemanatoare ca sa nu arunc banii aiurea. masina merge normal trrage cum trebuie.O sa ii fac si o curatire de injectoare sa ii schimb filtrul de benzina, cine stie

Am fost le tester si mi-au spus ca s-ar putea sa fie de la benzina, debitmetrul m-am gandit si eu ca ar putea fi pr dar voiam sa intreb pe cineva care a mai avut o pr asemanatoare ca sa nu arunc banii aiurea. masina merge normal trrage cum trebuie.O sa ii fac si o curatire de injectoare sa ii schimb filtrul de benzina, cine stie

Nu are cum sa fie de la benzina.

Ce erori erau?

e vb de un 316i

Este o informatie necesara dar nu si suficienta :blink:.

Am avut si eu o problema cu indicatorul de check engine care se aprindea si se stingea aleator la cateva zile. Nu becul ma deranja, ci faptul ca atunci cand se aprindea consumul crestea enorm, depasea 25l / 100km.

In final s-a rezolvat cu un update de soft.

Edited by paul

e vb de un 316i

Este o informatie necesara dar nu si suficienta :blink:.

Am avut si eu o problema cu indicatorul de check engine care se aprindea si se stingea aleator la cateva zile. Nu becul ma deranja, ci faptul ca atunci cand se aprindea consumul crestea enorm, depasea 25l / 100km.

In final s-a rezolvat cu un update de soft.

mie imi da eroare cu nr 135

cum faci update de soft?

cum faci update de soft?

Nu rezolvi problema cu update la soft.

Trebuie sa vezi ce este cu eroarea asta, 135.Ce inseamna?

cum faci update de soft?

eroarea asta spune ca semnalul de ll alternator e perturbat.am zis sa schimb carbunii si releul si debitmetrul poate se rezolva

am fost atent si la consum si se intampla exact cum s-a mai vb pe forum, cand check enginul e aprins cosuma mai mult

cum faci update de soft?

cum faci update de soft?

eroarea asta spune ca semnalul de ll alternator e perturbat.am zis sa schimb carbunii si releul si debitmetrul poate se rezolva

am fost atent si la consum si se intampla exact cum s-a mai vb pe forum, cand check enginul e aprins cosuma mai mult

am avut si eu eroarea 135 si erea senzorul la axul cu came si lam schimbat si merge super bine masina .Dar mai face lafel ca ata se aprinde martorul la bord cateodata si lafel cum ziceati consuma mult atunci ceofiii??? Daca afli cumva sa imi spui si mie terog

• 4 years later...

Am si eu o intrebare, citeam topicul si ma gandeam ca este util a va intreba.

De ex am becul de motor aprins este vorba de un e46 compact 1.8 valvetronic.

A fost pus pe tester mi-a dat eroare sonda lambda bank unu bla bla din 4 sonde 3 imi erau bulite verificate si cu ceva aparat electric.

Intrebarea mea este dupa ce schimb sondele se stinge becul singru? sau trebe sa sterg eroarea? am un consum in oras sa-mi traiasca 15-16 la mers de pana in 2500 de ture.