Jump to content

martor aprins in bord

Recommended Posts

Va salut pe toti sambata seara pe cand veneam acasa mi s-a aprins martorul luminos pt electronica de la motor.Motorul merge foarte prost nu merge rotund nu trage impresia mea e ca merge in 3 pistoane.A mai patit cineva asa ceva si daca stiti ce poate fii.Masina e un bmw 316 ti 2001 115 cp.Mersi anticipat

Gata am aflat care era problema.Dupa cum am banuit motorul mergea in 3 pistoane si problema a fost bobina de inductie de la pistonul 4 arsa.Am comandat-o ieri si astazia am fost sa o iau.Pretul a fost acceptabil 160 ron la reprezentanta bmw era 120 dar trebuia sa astept 1 saptamana. E pt prima data cand aud sa se arda bobina de inductie la bmw la alte masini am mai auzit. Acum sunt curios cand ajung acasa sa o montez si apoi sa merg la test sa imi stearga erorile.Oricum mersi pt sfaturi

Salut! Tocmai am patit si eu aceeasi problema, tocmai ce m-am intors de la munte cu ea. Bine ca m-a prins in Bucuresti si nu pe drum, ca merge nasol. Acum am dus-o la service si am lasat-o acolo, astept sa vad maine care e treaba. Sper sa nu ma coste nici pe mine mai mult bobina aia (a bagat-o cineva pe tester si ii aparea ca cilindrul 2 este neinregula).

Masina e la mana a 2a, are 62000 km din Germania adusa. Cam aiurea, dar pb daca ala n-a schimat nimic la ea pana acum, ma gandesc ca e normal sa mai cada astfel de piese. :blink:

PS. Masina este 316i facelift 2002, 1.8 116CP

Gata am aflat care era problema.Dupa cum am banuit motorul mergea in 3 pistoane si problema a fost bobina de inductie de la pistonul 4 arsa.Am comandat-o ieri si astazia am fost sa o iau.Pretul a fost acceptabil 160 ron la reprezentanta bmw era 120 dar trebuia sa astept 1 saptamana. E pt prima data cand aud sa se arda bobina de inductie la bmw la alte masini am mai auzit. Acum sunt curios cand ajung acasa sa o montez si apoi sa merg la test sa imi stearga erorile.Oricum mersi pt sfaturi
Edited by ElMundo

Asa m-am gandit si eu... Pe cartea tehnica a masinii scrie si nr de kilmoterii parcursi la fiecare revizie sau ce era acolo... Acum, nu stiu ce sa zic. Cel care mi-a adus-o mi-a garantat ca atat are. Acum probabil ca depinde si cat mergi... Taicamiu are o masina dn 2003 si inca n-a atins 50000 km.

Exista vreo metoda in care sa aflu nr real de kilometri, in caz ca astia 62000 nu sunt reali si au fost modifcati prin soft?

Din 2002 cu 62 000 km este cam putin probabil. :blink: