Jump to content

E92 320i

kewlya

Recommended Posts

Bravo ...oricum e o mare pierdere de bani sa platesti o masina de noua ...pierdeai muuult mai mult daca luai 325 decat daca sa zicem ca vinzi masina asta peste 1 an ...Sa o stapanesti sanatos .....Acum ai 2 masini ! :twoup:

Superba masina. Pacat ca n-are scaune sport. Si pacat de avans:(

nu are si mie mi-=ar fi placut sa aiba , dar is mai comode, 330d-ul are scaune sport si pana in germania am crezut ca imi rup coloana in doua. dupa 800 km nu mai puteam, cand am venit si am condus e92-ul, am condus 1200 fara nici cea mai mica durere la spate.

cred ca erai si incantat de masina ..de aia nu ai mai simtit nimic ..Erai anesteziat ..Prea multi stimuli noi !...:twoup:

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

super, ma duc sa mai ard ceva benzina :twoup: am vandut 330d-ul la 12 mii, un pret de nimica dar nu am avut ce face.

ce-i de la Autotransilvania au zis ca-mi dau banii inapoi daca le gasesc client la masina, stie cineva pe cineva care vrea sa cumpere un 325i nou? :twoup:

Edited by kewlya

Te felicit din nou, :twoup: :twoup: extraordinara masina

Cat despre autotransilvania - foartre bine ai facut, poate daca toata lumea ar face asa si-ar schimba si ei modul infect de a trata clientii . :D

din pacate eu cred ca autotransilvania isi freaca palmele de bucurie pentru avansul care le-a ramas si nu vor inteleg nimic altceva din povestea asta

Cat despre autotransilvania - foartre bine ai facut, poate daca toata lumea ar face asa si-ar schimba si ei modul infect de a trata clientii . :D

din pacate eu cred ca autotransilvania isi freaca palmele de bucurie pentru avansul care le-a ramas si nu vor inteleg nimic altceva din povestea asta

nu prea le-a picat bine, daca era un 320d altfel era treaba pt ei. chiar o sa ma duc zilele astea pe acolo sa vad ce se poate face sa mai recuperez din bani daca pot, eu telefonic le-am spus ca nu-s mai interesat cand m-au sunat luni sa ma intrebe daca am rezolvat restu actelor iar eu eram in germania in noua mea masina asteptam sa-mi faca numerele de export :D . peste 10 minute m-a sunat iara sa imi zica ca daca aduc client la masina, imi dau banii inapoi. is curios ce se poate face cu avansu daca invoc motivele pt care am renuntat la masina. ma duc luni sa vad.

nu prea le-a picat bine, daca era un 320d altfel era treaba pt ei. chiar o sa ma duc zilele astea pe acolo sa vad ce se poate face sa mai recuperez din bani daca pot, eu telefonic le-am spus ca nu-s mai interesat cand m-au sunat luni sa ma intrebe daca am rezolvat restu actelor iar eu eram in germania in noua mea masina asteptam sa-mi faca numerele de export :D . peste 10 minute m-a sunat iara sa imi zica ca daca aduc client la masina, imi dau banii inapoi. is curios ce se poate face cu avansu daca invoc motivele pt care am renuntat la masina. ma duc luni sa vad.

In contract ce scrie ?,,,practic daca vb de o spaga ceva ...ar trebui sa-ti recuperezi banii ..mai putin 500-1000 ...incearca !

foarte tare kewla...credca te vad prin oras da nu stiu care esti :twoup:), sa se inteleaga, ca i-am vazut masina gri.. "cred"...:twoup: l-am si lasat sa intre in fata...

Daca vezi unul CJ XX BZZ taie-i fata fara mila. :D

foarte tare kewla...credca te vad prin oras da nu stiu care esti :twoup:), sa se inteleaga, ca i-am vazut masina gri.. "cred"...:twoup: l-am si lasat sa intre in fata...

are numere de export germania, KUN 795D, unde m-ai lasat sa intru ? poate imi amintesc

foarte tare kewla...credca te vad prin oras da nu stiu care esti :D), sa se inteleaga, ca i-am vazut masina gri.. "cred"...:D l-am si lasat sa intre in fata...

Daca vezi unul CJ XX BZZ taie-i fata fara mila. :D

imi este cunoscut numaru,ce masina e exact? culoare? l, tin minte ca am vazut numarul asta si m-a dus gandul la ferariul din bucuresti B xx BZZ si chiar m-am gandit, uite ca si asta si-a pus BZZ :)

E92 325i, gri sobolan. E un prieten foarte apropiat, tocmai ce a mai vandut un bloc prin Floresti si luna viitoare ma duc sa ii aduc un FX35 nou. Ce iti e si cu tehnicienii astia dentari care peste noapte au ajuns mari antrepenori. :twoup:

Misto masina, sa o stapanesti sanatos.

Dar cum omule, la pretul ala asa ieftin ???????? Am dat un search pe mobile, 330i coupe 2007 si incep de la 35k .

pai de ce crezi ca nu am stat pe ganduri si am fugit rapid in germania. si eu l-am intrebat pe dealer si explicatia a fost ca a trebuit sa scape de masinile de pe stoc sa aduca altele noi. masina a fost de fapt 35.400 dar am luat-o pe firma si nu am platit TVA. asa ca cele la 35k daca au tva inclus is tot cam pe acolo.

NaÂşpa faza cu avansul. Dar cred cĂŁ se poate recupera. Ăn contract... ce spune ?

ceva de genul ca se va incerca o rezolvare pe cale amiabila in cazul in care exista probleme. voi vedea luni ce se poate face,daca un avocat imi poate garanta ca imi recupereaza banii, eu investesc 2000-3000 euro in el numa asa sa ma distrez cu ei

Nu se specifica despre ce ratĂŁ lunarĂŁ este vorba ĂŽn contract ... ?

nu era asa ceva stipulat, este doar un contract simplu pt o precomanda, nici nu il mai am, dar le cer lor o copie luni. ideea e ca dealerul era el respectuos si comunicativ dar este total dezinformat despre actele si conditiile de la Unicredit Tiriac leasing, si promisiunile lui m-au facut sa depun avans-ul de 10% si sa comand masina.

Foarte tare faza! Mai trebuie sa treaca mult timp pana cand gusterii de dealeri sa invete cum trebuie sa te comporti cu clientul...la capitolul asta America chiar m-a impresionat...bafta cu masina! :twoup:

• 3 weeks later...
Foarte tare faza! Mai trebuie sa treaca mult timp pana cand gusterii de dealeri sa invete cum trebuie sa te comporti cu clientul...la capitolul asta America chiar m-a impresionat...bafta cu masina! :twoup:

inca si acuma e masina in parc de vanzare, dupa 2 luni :twoup:) acolo sa stea inca 5 ani, sa o vanda cu 10k :D)

kewlya: cum te-ai descurcat cu bagaju de la polus... :D iti iesea cu vreo 50 cm din portbagaj.., daca nu cumva era altcineva cu e92 gri.. cu numere de germania

uhm, nu eram eu, dar am fost in Croatia 4 persoane si vreau sa va zic ca cei din spate au stat super comod tot drumu dus-intors plus ca ne-au incaput toate bagajele. am fost 2 masini, e92-ul meu si fostul meu 330d care l-am vandut la un prieten si cineva care a stat in 330d in drumul spre Croatia, a stat in E92 in drumul spre casa si a zis ca este mult mai comod si mai spatios in E92 in spate.

Nu se specifica despre ce rată lunară este vorba ĂŽn contract ... ?

nu era asa ceva stipulat, este doar un contract simplu pt o precomanda, nici nu il mai am, dar le cer lor o copie luni. ideea e ca dealerul era el respectuos si comunicativ dar este total dezinformat despre actele si conditiile de la Unicredit Tiriac leasing, si promisiunile lui m-au facut sa depun avans-ul de 10% si sa comand masina.

Uite, eu sunt consilier juridic. Din ceea ce spui, iti garantez ca un avocat bun iti scoate avansul fara probleme. Daca ai fost indus in eroare spre a semna acel antecontract (care nu are forta juridica de contract) de promisiunile dealerului care practic ar fi trebuit sa stie ce spune, atunci asta se numeste viciu de consimtamant. Mai pe romaneste prin mijloace viclene te-a determinat sa semnezi un antecontract si sa platesti un avans, lucruri pe care nu le-ai fi facut daca ai fi stiut realitatea. Nu ai nimic de pierdut, ba din contra un avocat cu experienta 95% iti scoate banii. Ii dai si lui un 500 de euro si tu iti recuperezi 3000 euro. Ce spun ei ca daca le gasesti client etc nu are temei legal, profita ca nu cunosti legile. Asta ar fi fost o chestiune valida doar daca ar fi fost stipulata ca si clauza in contract si doar in situatia in care ei si-ar fi respectat termenii contractuali, valoarea masinii, etc.

BTW she's gorgeous. Drive safe;)

Edited by OvidiuDanut