Jump to content

E46-le meu 320ci

SORIN Angeleyes

Recommended Posts

Totul a inceput acum un an si cateva luni, sa zicem ca a fost dragoste la prima vedere... :blink:

Initial se dorea un sedan insa am renuntat repede la idee, apoi mi se pusese pata pe coupe, masina deosebita dar, din pacate des intalnita. A urmat o perioada de lungi tratative (eu cu mine) si, fiind pasionat de vre-o 7 ani de cabriolete am zis ca asta-i pasul urmator!

Zis si facut, am inceput cautarile, dorind ceva bun si calitativ am constatat pe propria-mi piele ce ieftin si bun nu exista!

Lucrand mult cu E46 am dat "sfoara-n tara" si, un colaborator de-al meu mi-a sugerat sa incerc masina fetei primarului din Rm cu Valcea, care, fiind bine ingrijita de niste oameni deosebiti corespundea din toate exigentele mele puncte de vedere...

Deci,

BMW orient blau metalic E46 320ci cabrio 2171cmc 24 valve dublu vanos 125 Kw (170 cai) cuplat la o cutie de viteze manuala cu 5 + 1 trepte

Dotari:

- DSC,

- 6 airbag-uri,

- tetiere pirotehnice,

- 4 geamuri electice,

- computer de bord BC,

- senzor ploaie,

- climatronic,

- pilot automat,

- oglinzi rabatabile heliomate si incalzite,

- oginda interioara cu senzor anti-orbire,

- Bixenon,

- spalatoare faruri,

- faruri autoreglabile,

- tapiterie piele gri,

- scaune electrice,

- scaune incalzite,

- volan multifunctional sport de piele cu comenzi,

- cotiera centrala,

- CD + statie + subwoofer,

- soft top in culoarea masinii (albastru),

- suspensii sport OEM,

- eleron portbagaj M,

- Angel-eyes,

- Xenon in proiectoare si pe faza lunga,

- Jante OZ pe 18,

Cand am luat-o avea cca 130 mii km si un (o) singura proprietara, in prezent are 143 mii km.

Poze in curand...

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

era si timpul sa ne povestesti si noua ceva despre cel mai misto cabrio E46 de pe forum :)

nu stiu daca ai avea nevoie de un motor mai mare tinand cont ca adevarata placere o ai la viteze mici, mai ales cand e decapotata si afara sunt peste 25grade; am condus-o sambata pe zi :blink: ...ce sa va zic fratillor, e de vis masina.... :)

bravo, nota 10 si s-o conduci cu placere!