Jump to content

Ce nu va place la BMW

Leusor

Recommended Posts

Ar fi fost bine sa aiba un buton,o maneta,ceva de deschis portbagajul din interior.

Iar comanda de volum mi-ar fi placut sa fie in dreapta sub volan,cam in genul celei de pe Megane 1.

51227[/snapback]

E optional butonul ala, daca nici la tine la 330xi nu e standard. Am vazut la cateva E46 de US. E pus deasupra la maneta de deschidere a capotei, ca si la E39. Bavaria mi-a spus ca se poate monta usor.

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hai sa va zic ce-mi place de nu mai pot la orice BMW.

Consola fata (distanta de la roata fata la botul mainii) foarte scurta.

Ma apuca toti nervii din lume cind ma uit la consola aia de la 407. Ma tot mir cum de nu ramin posesorii de 407 fara bara din fata, ptr. k ma gindesc k la orice denivelare ating cu botul de asfalt. Or avea suspensia fata foarte tare??? :blink:

Trec maine pe acolo. Mersi!

52270[/snapback]

Zi-mi si mie daca rezolvi ceva cu radioul te rog.

Nici la mine nu merge radioul fara contact si nici nu suna alarma la activare / dezactivare.

Am citit in manual ca se poate programa treaba asta.

Cind am avut ceva de rezolvat la AB le-am zis sa-mi faca programarile, dar nu le-au facut. Nu stiu acuma daca au uitat sau n-au avut chef. Mie mi-au zis ca nu au gasit de unde se face si au incercat sa ma lamureasca ca nu e important :blink:

Edited by paul

Hai sa va zic ce-mi place de nu mai pot la orice BMW.

Consola fata (distanta de la roata fata la botul mainii) foarte scurta.

Ma apuca toti nervii din lume cind ma uit la consola aia de la 407. Ma tot mir cum de nu ramin posesorii de 407 fara bara din fata, ptr. k ma gindesc k la orice denivelare ating cu botul de asfalt. Or avea suspensia fata foarte tare??? :blink:

53532[/snapback]

Eu te stiu pe tine :) Tu esti ala care zice ca orice masina in afara de BMW e de kkt, nu?

407 cu 2 usi e chiar misto (exterior)

Asta nu-i frumos. Peugeot 407 Coupe nu e urat, dar e tot un Peugeot. Ah, da, au motorizari diesel foarte bune si le dau si lui Ford, dar nu foarte mari la capacitate litrica.

Iar cel cu 4 usi a facut senzatie, corect. Problema e ca a durat, in opinia mea, destul de putin, si acum nu mai face senzatie. Din punctul asta de vedere, 407 Coupe are mult de suferit.

Si sa va mai zic c nu-mi place la BMW.

Ca exista in Romania o gramada te indivizi/individe care conduc BMW-uri fara sa inteleaga absolut nimic din masinile astea. Le conduc ca pe oricare altele (ford, vw, peugeot samd). "masina dom'ne nu are tot 4 roti" - e o xpresie pe care o aud frecvent...

Persoane pentru care, faptul ca un BMW costa ceva mai mult, reprezinta argumentul principal la achizitionarea lui...Citeam intr-o zi ca Prigoana i-a luat lu Bahmutanca un BMW "ptr k e masina solida" Ma rog...

nu pot spune ca nu as fi preferat exclusivitatea. si nu pot spune ca nu ma dezamageste sa vad ca smenarii, manelistii si alti gainari au schimbat mercedesurile pe BMW... normal ca ma intereseaza cine mai conduce BMW si din ce categorie sociala face parte!

nu pot spune ca nu as fi preferat exclusivitatea. si nu pot spune ca nu ma dezamageste sa vad ca smenarii, manelistii si alti gainari au schimbat mercedesurile pe BMW... normal ca ma intereseaza cine mai conduce BMW si din ce categorie sociala face parte!

53632[/snapback]

Nu ai ce sa faci :blink:

Au bani,cumpara ce vor.Asta nu inseamna ca trebuie sa judeci persoana respectiva dupa masina pe care o conduce.

Tu ti-ai luat BMW pentru ca iti place, sau pentru ca vrei sa fii incadrat intr-o anume categorie sociala?

Nu ai ce sa faci :)

Au bani,cumpara ce vor.Asta nu inseamna ca trebuie sa judeci persoana respectiva dupa masina pe care o conduce.

Tu ti-ai luat BMW pentru ca iti place, sau pentru ca vrei sa fii incadrat intr-o anume categorie sociala?

53634[/snapback]

Spuneam k ma deranjeaza doar ptr k persoanele alea nu inteleg absolut nimic din masina asta si k o conduc k p oricare alta. Si normal k ma deranjeaza cind stiu ca si "ala mic cu negru sub unghie" - Adi minune...minunea lui conduce un Z4 si se da si mare driver.. :blink:

Edited by Laur

Nu ai ce sa faci :)

53634[/snapback]

:blink: frumos X3-ul tau. Me gusta mucho! Imi place mult k-i negru si nu se vede atit de pregnant discrepanta intre spoilere si caroserie :) Ai vazut si kitul ala original de M ptr X3?

Si gentile - de mare efect.

De cand steaua a inceput sa apuna trec multi la BMW,principalul ca il platesc si nu il fura in rest nu ma intereseaza,e bine ca se vinde si sa se vanda cat mai mult caci lumea fie ea si interlopa stie ce cumpara.Calitate si siguranta ca mai inseamna pentru unii si altceva ce conteaza.

BMW e o marca care intotdeauna va genera pasiuni, mult mai multe si mai aprinse, decat alte marci. Pe langa asta are un prestigiu pe care nu multe alte marci le au.

Spre exemplu, Ford. Nu e o marca care genereaza pasiuni, in general. Dar Mustang, e o exceptie de la Ford. La fel si Transit-ul, care a implinit cred 30 de ani de curand. Volkswagen doar cu Beetle si Van-ul clasic. Sau Mini, care e tot BMW.

Sunt multe, modele care au generat pasiuni si fani, dar BMW e altfel. BMW e o pasiune in sine, asa cum pentru altii e Ferrari sau Honda.

Nu prea am auzit de fani Mazda, poate eu sunt de vina. Nu am auzit nici de fani Volkswagen sau fani Kia.

BMW are un alt fior, altceva. A tinut la traditie si tine cont de ea. Are tractiune spate si L6-ul care l-a facut celebru.

Sunt multe de spus, dar BMW e altceva... Si oricat se va demonetiza, marca la un moment de timp intr-un anumit spatiu, BMW ca marca va merge inainte. Si pasionatii la fel.