Jump to content

Anvelope de iarna

Leusor

Recommended Posts

• Replies 378
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

si eu ptr E90

Bridgestone Blizzak LM-25 RFT super silentioase in Bucuresti (ma asteptam ptr ca am citit destul de mult)

225/45/17" - fata

si

245/45/17" - spate

pret 3620 RON

foarte bune cauciucuri. am avut si eu si nu pot decat sa le recomand. desi ai dat un pic cam mult pe ele.

am cautat si am gasit in cele din urma aceste run-flat-uri pe "anvelonet" (scuze pentru mentionarea site-ului) din Harghita si mi le-au transmis "la usa" in Bucuresti in 20h din Hun din momentul confirmarii comenzii; sincer nu m-am asteptat dar se pare ca avem oameni adevarati si de cuvant si prin Harghita indiferent de etnie. in Ro in alta parte sub 4600 nu am gasit

DECI PANA LA URMA ??? CE SA ALEG 205 55 16 ??? ASTA AR MERGE MAXIM INALTIMEA pt un E46 316i din 99 ??? ca sa nu mi atinga la viraje... ??

sau sa merg pe un set de jante de iarna pe 15 cu 195 65 15 ??

multumesc.

"vine iarna si nu m`as risca sa merg tot cu gume de vara tinand cont ca are tractiune pe spate..

MASINA ESTE FF JOASA se vede si in poza deci clar nu vreau sa o fac masina de curatat zapada...

AM pe ea jante de 16 cu 225 45 ...

VREAU SA INALT MASINA CUMVA CAT SE POATE !!! (fara sa schimb suspensia)

ce ar fi mai indicat ? sa iau JANTE DE TABLA STOC de cu 195 65 15 ???

SAU

sa pun gume de iarna JANTELE DE de 16 dar nu vreau sa fie la fel de joasa...ca nam sanse sa o scot din parcare....

SI DACA DA ? CE GUME MI AR TREBUI ce dimensini sa o ridic cat se poate de tare...dar sa nu mi atinga sa pot merge normal cu ea ???"

Pune poza sa vedem despre ce tolerante vorbim intre cauciuc si aripa. Sau masoara chiar tu.

alexandru_83 iti recomanda sa urci talonul de la 101,25 la 112,5 sau chiar 123,75. Ori asta inseamna intr-un caz diferenta de 2,25 cm - sinucidere curata daca n-ai destul spatiu.

Deci diferenta de 1,125 cm pe talon fata de standard ii face lui masina FFF JOASA... bai ce prosti am fost eu si armin ca nu ne-am gandit la varianta asta cand am cumparat Eibach-urile. Puteam iesi mai ieftin daca luam cauciucuri mai joase cu 1,125 cm in loc sa luam arcuri care coboara cu 3 cm... si masinile tot nu sunt FF JOASE... E clar de la cauciucuri, ce sa mai.

Lasa victimizarea, n-are nimeni nimic cu unul sau cu altul... dar in cazuri de genul asta, trebuie sa vorbim pe date exacte.

hai nu va mai certatzi ca i pun schiuri si gata ...

niste poze cu masina ... chestie e ca nu ar fi asa de joasa... dar bara fatza are alea 2 "chestii" pe laterale cumva sub bara... si alea le tarai la fiecare parcare cu fatza pe bordura...deci iarna clar no sa am ce face daca prin niste zapada...

nush dak are arcuris sport sau is praf arcurile...cert este ca pt drumurile mele e joasa... PUNCT

vedetzi poze.

Edited by torelo

din nou eu alta problema.

vine iarna si nu m`as risca sa merg tot cu gume de vara tinand cont ca are tractiune pe spate..

MASINA ESTE FF JOASA se vede si in poza deci clar nu vreau sa o fac masina de curatat zapada...

AM pe ea jante de 16 cu 225 45 ...

VREAU SA INALT MASINA CUMVA CAT SE POATE !!! (fara sa schimb suspensia)

-iti trebue 225/50/16,dimensiunea de cauciuc care o ai tu nu e recomandata pt e46.

Edited by ovy318i

Lateral, dar nu prea ajuta :).

Tinand cont ca talonul tau e de 10,125 cm acum si daca nu ne poti furniza distanta exact care exista acum intre cauciuc si aripa, eu nu te pot sfatui decat sa cauti niste cauciucuri care sa pastreze diametrul total al rotilor de acum sau unele care sa inalte ~ 1 cm.

Adica:

225/45/16 - diferenta 0

225/50/16 - creste talonul cu 1,125 cm

205/55/16 - creste talonul cu 1,15 cm

195/60/15 - creste talonul cu 1,575 cm

Daca revii cu distanta masurata si ne spui daca obisnuiesti sa transporti mai multe persoane/bagaje, recalculam marja de eroare.

Cu dimensiunile actuale s-a intamplat sa iti atinga in aripa vreodata / la viraj maxim ?

Lateral, dar nu prea ajuta :).

Tinand cont ca talonul tau e de 10,125 cm acum si daca nu ne poti furniza distanta exact care exista acum intre cauciuc si aripa, eu nu te pot sfatui decat sa cauti niste cauciucuri care sa pastreze diametrul total al rotilor de acum sau unele care sa inalte ~ 1 cm.

Adica:

225/45/16 - diferenta 0

225/50/16 - creste talonul cu 1,125 cm

205/55/16 - creste talonul cu 1,15 cm

195/60/15 - creste talonul cu 1,575 cm

Daca revii cu distanta masurata si ne spui daca obisnuiesti sa transporti mai multe persoane/bagaje, recalculam marja de eroare.

Cu dimensiunile actuale s-a intamplat sa iti atinga in aripa vreodata / la viraj maxim ?

chiar azi am fost la masina.... mi am rezolvat problema cu senzorul...

dar nu am masurat distanta am uitat ... am fost sa ma interez si te niste gume pt astea de 16...raman la astea de aliaj pe 16 nu mi mai iau un set de tabla... am gasit 205 50 si 215 50 ... DUNLOP MICHELIN or fi ceva de capul lor banuiesc.... cam asta am gasit de vanzare momentan .....

CU 225 45 pe 16 nu mia atins niciodata nici in viraj nu am avut problema.... super stabilitate

dar iarna se mai pune zapada(gheatza...intelegeti ) pe aripi banuiesc ca o sa fie cam aiurea

o sa revin cu cu masuratorile :)

conteaza la ceva 205 215 nu e prea mare diferentza...problema banuiesc ca e inaltimea lor.