Jump to content

proiectoare pt 3-er / e46 facelift (2002)

Recommended Posts

Am un 3-er / e46 cu facelift. Nu are proiectoare in spoilerul fata. Vreau sa-i pun. Stie cineva daca masina are instalatia - firele deja trase pt proiectoare din fabrica? ...buton in bord nu am pt. proiectoare... am vazut la alte e46 care au din fabrica proiectoare ca exista doua butoane: proiectoare si stop. ceata (sub comutatorul de lumini)... eu nu am decit unul (pt. stopurile de ceata)... ce ma sfatuiti?

Am un 3-er / e46 cu facelift. Nu are proiectoare in spoilerul fata. Vreau sa-i pun. Stie cineva daca masina are instalatia - firele deja trase pt proiectoare din fabrica? ...buton in bord nu am pt. proiectoare... am vazut la alte e46 care au din fabrica proiectoare ca exista doua butoane: proiectoare si stop. ceata (sub comutatorul de lumini)... eu nu am decit unul (pt. stopurile de ceata)... ce ma sfatuiti?

51544[/snapback]

Este posibil sa ai instalatia ptr proiectoare.Daca nu are ,comanzi un kit.Daca are comanzi butonul si un releu.

Edit:si proiectoarele :blink:

Este posibil sa ai instalatia ptr proiectoare.Daca nu are ,comanzi un kit.Daca are comanzi butonul si un releu.

Edit:si proiectoarele :blink:

51546[/snapback]

Trebuie sa-ti comanzi toata placa aia de comanda lumini. Evident nu ai fire trase. Trebuie sa le comanzi si pe alea. Iti vor veni si instructiuni de retrofit. Pe care dealtfel le poti lua si din EBA. Firele si comanda le poti lua de la Augsburg. E un retrofit kit din ETK. Asta daca vrei buton original. Altfel le poti conecta cu un releu si sa le aprinzi cind aprizi pozitiile. E taraneala dar scutesti vreo 100 Euro.

Unele masini vin cu instalatia trasa din fabrica.Pentru anumite optionale.

Daca stii tu sigur ca nu este asa,te cred :)

51819[/snapback]

Si eu am sperat sa le am la vremea mea, dar nu a fost asa. Dar nu a fost cine stie ce greutate. Instuctiunile ale sunt un fel de DO IT YOURSELF, iti arata pina si unde sa te legi pe panoul de sigurante, unde sa pui siguranta si releul si pe unde sa-ti tragi firul. Ce m-a enervat a fost pretul de la comanda aia de lumini. La vechiul meu E36 am schimbat doar un buton si eram pe val. K tot asa a fost fara proiectoare si ala. A si becurile alea de la E 46 m-au scos din minti. Sunt H11 si costa mai mult k un H7 de far. :blink:

Si eu am sperat sa le am la vremea mea, dar nu a fost asa. Dar nu a fost cine stie ce greutate. Instuctiunile ale sunt un fel de DO IT YOURSELF, iti arata pina si unde sa te legi pe panoul de sigurante, unde sa pui siguranta si releul si pe unde sa-ti tragi firul. Ce m-a enervat a fost pretul de la comanda aia de lumini. La vechiul meu E36 am schimbat doar un buton si eram pe val. K tot asa a fost fara proiectoare si ala. A si becurile alea de la E 46 m-au scos din minti. Sunt H11 si costa mai mult k un H7 de far. :blink:

51840[/snapback]

spune-mi si mie unde sa caut asa ceva (fire / releu / becuri / comanda / placa lumini / buton)?

...si cam citi bani costa distractia...

Edited by sarpe74

spune-mi si mie unde sa caut asa ceva (fire / releu / becuri / comanda / placa lumini / buton)?

...si cam citi bani costa distractia...

51929[/snapback]

Eu mi-am luat de la Augsburg si m-am usurat de vreo 200 Eur cu tot cu TVA si proiectoare. Treci pe la aia sa-ti faca o cotatie de pret.

Repet e un retrofit KIT pe ETK. Dak ai softul cauta part kit si le ai detaliate pe toate.

• 1 year later...
  • 4 years later...
  • 3 years later...