Jump to content

Intrebari de incepator :)

Remus R.

Recommended Posts

Am si eu pt inceput 2 intrebari,sunt proaspatul posesor al unul 318 d din 2002 :blink: mersi mersi si :

1.am navi mare pe el dar nu stiu daca pot citi sau nu dvd ?!?

2.oare am alarma?in unele cataloage apare ca e standart dar in altele nu?!?!?!?

daca stie cineva plssss

Am si eu pt inceput 2 intrebari,sunt proaspatul posesor al unul 318 d din 2002  :blink:  mersi mersi si :

1.am navi mare pe el dar nu stiu daca pot citi sau nu dvd ?!?

2.oare am alarma?in unele cataloage apare ca e standart dar in altele nu?!?!?!?

daca stie cineva plssss

51806[/snapback]

Cea mai simpla metoda de a verifica daca ai alarma. Inchide masina, si lasa geamul de la sofer deschis. Baga mana pe geam si deschide capota de la motor. Daca ai alarma, o sa urle. Asteapta cam o juma de minut inainte de a deschide capota, e posbil sa nu se armeze imediat.

Pai navi cu dvd merge. Te intereseaza daca poate citi dvd cu filme?

Daca ai un fel de cutie  patratoasa in mijlocul plafonului,inseamna ca ai alarma :blink: (banuiesc ca te referi la alarma din fabrica).

51858[/snapback]

Nu neaparat, unele au alarma fara senzori de interior si nu au cutiuta aia.

Pai nu este standard impreuna cu senzorul antitractare?Stiu ca poti sa le dezctivezi daca vrei.

51872[/snapback]

Avea un prieten pe un 528i. Avea la oglinda led rosu dar nu avea senzorii de interior. Si abia dupa ce am facut faza cu capota si a inceput sa tipe sirena ne-am dat seama ca are alarma. El nu stia ca masina are alarma.

Avea un prieten pe un 528i. Avea la oglinda led rosu dar nu avea senzorii de interior. Si abia dupa ce am facut faza cu capota si a inceput sa tipe sirena ne-am dat seama ca are alarma. El nu stia ca masina are alarma.

51875[/snapback]

Da!De fapt si la E46 cabrio sunt in alta parte :blink:

Mersi pt raspunsul la prima intrebare,in legatura cu navi am introdus un dvd in drlocul cd ului cu navi si nu imi citea,spunea sa introduc cdul cu navi...?!?!?! Daca poti sa-mi explici pe larg cum as putea sa verific daca imi merge ... M-ai intrebat daca vreau sa vad filme,ar fi una din probleme,dar daca nu se pot vedea filme e ok atat timp cat reusesc sa-mi pun pe dvd miliarde de mp3uri :blink: ...mersi

Mersi pt raspunsul la prima intrebare,in legatura cu navi am introdus un dvd in drlocul cd ului cu navi si nu imi citea,spunea sa introduc cdul cu navi...?!?!?! Daca poti sa-mi explici pe larg cum as putea sa verific daca imi merge ... M-ai intrebat daca vreau sa vad filme,ar fi una din probleme,dar daca nu se pot vedea filme e ok atat timp cat reusesc sa-mi pun pe dvd miliarde de mp3uri :blink: ...mersi

51924[/snapback]

La mine (E83) dvd-ul pentru navigatie este in portbagaj, iar CD cu mp3 se introduce in cd-ul masinii.

51924[/snapback]

salut (gilucu) nu cred ca o sa poti citi mp3 de pe dvd cred ca recunoaste doar anumite extensi de fisier in functie de format dvd sau cd, dami un tel si ne apucam de descusut la el si ii dam de cap, si sa vedem ce mai zic "bagabonti " de pe forum :)

salut (gilucu) nu cred ca o sa poti citi mp3 de pe dvd cred ca recunoaste doar anumite extensi de fisier in functie de format dvd sau cd, dami un tel si ne apucam de descusut la el si ii dam de cap, si sa vedem ce mai zic "bagabonti " de pe forum :blink:

51956[/snapback]

O chestie interesanta: cd-ul meu recunoaste si extensia .wma.