Jump to content

e90 320d vs. e90 320si

scarlat

Recommended Posts

Eu acum am vazut ca este vorba de o masina din tara. De-aia spuneam de rusi,turci ,etc. Credeam ca o iei din Germania :twoup: In tara poti face smecherii si anume: daca o iei pe persoana fizica te poti intelege cu aia sa treaca o suma mai mica pe factura. Si astfel aia vor plati tva mai putin. De ex: masina este 29000 cu tot cu tva . Asta inseamna ca tva-ul reprezinta 4630 E, respectiv ca pretul masinii net este de 24370. Daca iti fac aia o factura de 15000 cu tot cu tva, inseamna ca tva=2394E. Deci economisesti diferenta de tva, adica 2236E.

Iar in legatura cu garantia, stai linistit ca daca masina este in cei 2 ani de garatie pe care ii are, beneficiezi de ea oriunde. Eu e70 l-am luat din Luxemburg si beneficiez de garantie oriunde in Europa.

Si daca trece o suma mai mica pe factura cat ar mai putea sa lase ei din pret ca sa fie bine si pentru ei si pentru mine ?

Cu garantia tot nu sunt lamurit ca nu am mai avut niciodata o masina care sa aiba garantie .Se da vreun act ceva ca la electrocasnice ( sa nu radeti :twoup: ) , sau pur si simplu daca ma duc cu masina la AB sau Filaret stiu aia dupa talon sau cheie de exemplu daca masina mai e sau nu in garantie ?

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Eu am cumparat masina de la www.alfred-wahl.de,iar garantia este de la meneks. O data cu actul de vanzare-cumparare al masinii am primit si unul de garantie,semnat,parafat si stampilat.

Aham , deci in mod normal trebuie sa fie o hartie stampilata pe care sa scrie garantie in orice limba posibila :twoup: . Sper sa fac rost de banuti zilele astea ca sa ma duc sa vad masina si sa incep negocierile :D.Am cautat si pe mobile.de si pe autoscout.de si nu prea am gasit oferte mai bune ca asta asa ca raman la ei.

Off-topic : Ma gandeam sa imi schimb optiunea cu un a6 model nou la vreo 80 000 km , insa dragostea pentru bmw nu a putut fi invinsa :twoup: .

Edited by scarlat

• 4 weeks later...