Jump to content

Bmw E65

r_z_v

Recommended Posts

• Replies 168
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Cred ca masina asta valoreaza mai mult decat E36-ul, E46-ul, si E39-ul, si Dacia mea. All together :D

Dar arata parca este cumparat de la 50 CENT, sau Xibit :D Un 7-ar trebuie sa arate ca proprietarul are "nice taste", nu ca are bani. :twoup:

Puteti sa moderati...

foarte tare comentariul! :twoup:

a fost cumparata din L.A.?

Foarte blinguicioasa pt gusturile mele...dar pana la urma fiecare isi individualizeaza masina dupa bunul plac! Pot trece peste jantele prea incarcate, evacuarea care nu se pupa cu nmk dar peste ledurile din praguri nu pot...sunt convins ca a costat o caruta de bani toata distractia dar ledurile alea sunt de tiganeala maxima...imi place combinatia masina neagra-angel rosu!

nu pot sa cred ca mai aveti de comentat la cum arata masina asta.......... :twoup:

acum si cu tine, doar ai o vechime pe forumuri, intodeauna se gaseste ceva de comentat la orice.....uite la e60-ul lui nu s-a gasit nimic, :D nu s-a uitat lumea bine :twoup:

E60-ul pastreaza liniile originale cu exceptia jantelor care merg foarte bine pe masina.

I-a pus pachet M, jante de M, nu a umflat-o inutil.

Este cu totul altceva.

Diferenta e ca pentru seria 7 nu exista bari de M-Packet. Si totusi, kitu montat pe masina este Hamann, nu vreun spoiler facut intr-un garaj prin Bucuresti.

Cat despre motor... chiar nu e cazul. Daca vrei performante nu iti iei seria 7, mai ales avand in vedere ca a avut 2 M3uri inainte.

Despre jante... n-am ce sa zic. Mie imi plac. Majoritatea oamenilor pun roti pe 17" pe seria 5 si se lauda ca au facut tuning.

Oricum, e cu siguranta cel mai jos E65 de pe la noi :twoup:

Puteti sa puneti poze cu E65urile care va plac voua. Fiecare om are gusturi diferite, nu ma astept sa placa tuturor.

Diferenta e ca pentru seria 7 nu exista bari de M-Packet. Si totusi, kitu montat pe masina este Hamann, nu vreun spoiler facut intr-un garaj prin Bucuresti.

Cat despre motor... chiar nu e cazul. Daca vrei performante nu iti iei seria 7, mai ales avand in vedere ca a avut 2 M3uri inainte.

Despre jante... n-am ce sa zic. Mie imi plac. Majoritatea oamenilor pun roti pe 17" pe seria 5 si se lauda ca au facut tuning.

Oricum, e cu siguranta cel mai jos E65 de pe la noi :twoup:

Puteti sa puneti poze cu E65urile care va plac voua. Fiecare om are gusturi diferite, nu ma astept sa placa tuturor.

incepe sa imi placa de gusturile fratelui tau la masini :twoup:

am vazut si eu masina in seara asta la casa poporului, nu mi-am dat seama in intregime de efectul jantelor pentru ca aia de pe spate nu era la fel cu aia de pe fata (doar fata ca in poze)... e o 'prezenta' interesanta cu garda asa joasa.

vad seria 7 ca pe o masina din care sa cobori la costum in parcarea companiei pe care eventual o detii. din masina asta m-as vedea coborand la trening si mestecand guma de mestecat in parcarea mcdonaldsului... indiferent cat de scumpa a fost toata treaba...