Jump to content

Bmw E65

r_z_v

Recommended Posts

• Replies 168
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

e ca un fel de cupa de ciocolata....se dadea cand mergeam la fotbal cand eram mai mic...iti faceai echipa...se puneau cate 30 000 de echipa si cine castiga lua toti banii <_<)

eu sunt curios cum arata interiorul ala mult asteptat....

este bej nu este modificat nimic...l-am vazut intr-un anunt cand o vindea... http://forum.4tuning.ro/attachment.php?att...mp;d=1230584350

http://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=102521

Edited by sebie65

• 11 months later...
ba deci cand vad toti taranii comenteaza despre aceasta masina .......toti posesori de automobile dacia 1310 isi dau cu parerea......pai voi stiti cat costa numa jantele .....2500 euro...."daca nici jante de 2500 de euro nu mai place la roman inseamna ca "ne-am ajuns".....cea mai tare masina din romania....facuta cu gust si rafinament ....bafta

ajajaaaiii...ce-i asta? :)

Nici nu stiu ce sa zic...imi place intr-un fel si imi displace in altul. La prima vedere e traznet...de pe alta lume. Apoi uitandu-ma mai atent zic si eu parca prea multe briz brizuri. Da e mai altceva.

Era mai frumoasa neagra. Mai violenta parca.

m-am uitat la poze, am citit prima pagina si mi s-a parut ca nu sunt in asentimentul topicului....apoi m-am ganditi totusi sa postez, chiar daca imi atrag antipatia initiatorului si a fratelui lui!

mie personal e65-ul mi se pare o masina pt oameni de afaceri, o masina eleganta, din care nu poti cobori in trening decat daca te duci la antrenament la tenis sau golf......o masina care arata si singura clasa sociala a posesorului si puterea financiara, fara a fi nevoie sa iasa ea in evidenta pt acest lucru....o masina dupa care intorci capul, dar cu respect si stima pt omul care o conduce (mai bine zis detine, caci la asa masina mi se pare normal sa ai sofer, dar repet, e parerea mea)

voi ati reusit s-o faceti sa iasa si mai mult in evidenta...cumva, dintre cele 20 de bmw-uri parcate in fata unui club de fitze, asta sa se remarce.....nu spun ca-i rau sau ca masina a iesit urat.......fiecare cu ce ii place si cum ii place!

insa mie, personal, mi se pare putin exagerat! ok, toti care o vad stiu ca aveti ”cash”, dar nu mai ”semnalizati” asta!

daca doar ii puneati folii, angel-ul ala alb, si niste jante mai ”cuminti” spuneam si eu ca-s topita dupa ea.....asa, mi se pare doar o masina care parca urla din toti bojicii ca posesorul ei are nevoie de mai multa atentie!

sper sa nu va deranjeze chiar atat raspunsul meu, sa vedeti ca nu am nimic cu voi sau cu masina, ci ca doar mie, PERSONAL, mi se pare un pic cam mult! repet, doar parerea mea

s-o conduceti cu placere si sa va bucurati de ea!

numai bine!

micky

• 1 month later...

Draguta masina asta !! ...si 5'arul mi se pare de 10 ori mai frumos ..este doar parerea mea ...succes in continuare !

App ... ti'am vazut SL'u la promotor ...marfa mai ales jantele si suspensia !

Edited by Myke_4.8

vai de capul meu ce masina ai!!!!!! (vorba din popor)

stii cum e asta, exact ca atunci cand o vecina de la noi de pe strada si-a pus dinti de portelan.

A zambit una la noi astia oameni normali si am ramasi Socati forever. :) :) :twoup: :(

Edited by lucix5

Nu e vorba ca am luat-o prea in serios... dar se pune prea mult accent pe ideea ca 7le trebuie sa fie tinut stock si sa fi un anume gen de om ca sa il conduci. Daca mie imi place masina asta.. de ce sa nu merg cu ea si sa ii fac ceva in plus fatza de alte E65uri?

Nu merg nici in trening imbracat, nu ascult nici manele.. pur si simplu imi place modelul acesta de masina si am avut posibilitatea sa fac ceva in plus la el. La varsta mea, in place mai mult sa arate gen 50 cent, cum zic unii. Cand o sa ajung la 50 de ani o sa il tin si eu poate inalt si doar niste roti simplute. Pana atunci imi fac nebuniile cu ea....

Un logan o sa imi iau sa tin rotile de iarna de la 7 in el. Plus ca nu suport fotbalul :(

Sunt de acord cu tine!

Stiu masina de un an jumate, parca a fost si alba daca nu ma insel, mie mi-a placut mai mult decat oricare alt bmw, bine..in afara de al meu( se supara daca afla) :twoup:

Cu adevarat speciala

CAnd mai vi prin Brasov poate ma iei si pe mine la o plimbare :)

Acum am vazut ca ai si poze cu ea cand era alba, arata bine si alba dar parca negrul o pune mai mult in valoare :)

Edited by bitzy_bmw

• 3 months later...
ba deci cand vad toti taranii comenteaza despre aceasta masina .......toti posesori de automobile dacia 1310 isi dau cu parerea......pai voi stiti cat costa numa jantele .....2500 euro...."daca nici jante de 2500 de euro nu mai place la roman inseamna ca "ne-am ajuns".....cea mai tare masina din romania....facuta cu gust si rafinament ....bafta

Corect, jantele sunt belea.Nu mai zic de faptul ca au castigat si cateva cupe.

Rafinamentul si gustul sunt totusi de 2500 euro,...dar ce pretentii sa ai de la unii, daca nici jantele nu mai place, se duce totul de rapa... :twoup:

mie personal e65-ul mi se pare o masina pt oameni de afaceri, o masina eleganta, din care nu poti cobori in trening decat daca te duci la antrenament la tenis sau golf......o masina care arata si singura clasa sociala a posesorului si puterea financiara, fara a fi nevoie sa iasa ea in evidenta pt acest lucru....o masina dupa care intorci capul, dar cu respect si stima pt omul care o conduce (mai bine zis detine, caci la asa masina mi se pare normal sa ai sofer, dar repet, e parerea mea)

voi ati reusit s-o faceti sa iasa si mai mult in evidenta...cumva, dintre cele 20 de bmw-uri parcate in fata unui club de fitze, asta sa se remarcenumai bine!

micky

Mie personal masina mi se pare oribila, de o eleganta rar intanlita ...Pe de alta parte cel care o conduce poate sa coboare imbracat oricum din ea, in definitiv a dat niste bani pe ea si atat, nu inseamna ca este vreun doctor docent in fizica nucleara si trebuie sa dovedeasca ceva locuitorilor satului in care locuieste.

Eu nu intorc capul pe strada dupa masini, si culmea ar fi sa intorc capul cu stima si respect pentru un analfabet care nu leaga doua cuvinte bine.Bine, nu este o regula, nu toti proprietarii de BMW sunt analfabeti,...insa nu stiu de unde atata respect si stima pentru un proprietar de E65.

Oricum nu stiam ca E65-ul arata clasa sociala si puterea financiara a posesorului. :twoup:

voi ati reusit s-o faceti sa iasa si mai mult in evidenta...cumva, dintre cele 20 de bmw-uri parcate in fata unui club de fitze, asta sa se remarcenumai bine!

micky

Mie personal masina mi se pare oribila, de o eleganta rar intanlita ...Pe de alta parte cel care o conduce poate sa coboare imbracat oricum din ea, in definitiv a dat niste bani pe ea si atat, nu inseamna ca este vreun doctor docent in fizica nucleara si trebuie sa dovedeasca ceva locuitorilor satului in care locuieste.

Eu nu intorc capul pe strada dupa masini, si culmea ar fi sa intorc capul cu stima si respect pentru un analfabet care nu leaga doua cuvinte bine.Bine, nu este o regula, nu toti proprietarii de BMW sunt analfabeti,...insa nu stiu de unde atata respect si stima pentru un proprietar de E65.

Oricum nu stiam ca E65-ul arata clasa sociala si puterea financiara a posesorului. :)

frumusica masina ....dar prea mult bling pentru gusturile mele .... referitor la aratatul clasei sociale cu masina la noi in RO nu are cum sa reflecteze asta, din moment ce multi detinatori de Q7 & stuff dau zeci de mii de euro pe o masina si stau intr'un apartament care face cat juma' din masina .... logica de Romania .... si avem masini bengoase cat jumatate din Europa ......dar daca e sa ne luam dupa traiul de pe aici zici ca stam in Congo ....

7'arul sincer il vad ca pe o masina de lux , una care sa impuna un anumit respect , una la care personal visez si eu , dar stiu ca mai bine imi iau un apartament decat sa arunc atatia banii pe ea (dar cine stie poate castig la loto :twoup: ) ... prea mult bling ii sterge din eleganta , nu ca as avea ceva cu masina de mai sus , dar eu prefer o masina neagra fara prea mult crom pe ea ....