Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

dilema : m5 Winkelhock sau 635 CSI sau 944 turbo S

alex sabin

Recommended Posts

desi mai am inca trei ( din care una inca nu e gata ) ma intereseaza deja pentru un nou proiect si vreau sa aflu de la cei care au avut / condus cate ceva ( mare parte din masinile din lista le-am condus/ am mers cu ele ) deci nu vorbesc din reviste...oricum lista era mai mare dar s-au exclus din vari motive ( 300zx , alpina biturbo b10 , m3 e30 , hf integrale , 200 sx , maserati biturbo , celica turbo carlos saintz )

am si gasit cate ceva pe net...si ma intereseaza fiabilitatea lor,cum/cat de utilizabile sunt cu adevarat....

masinile le-an gasit azi pe mobile....cu km putini si cat de cat originale...

Edited by alex sabin

Crezi ca cineva a avut ocazia sa mearga intr-un M5 Winkelhock? Multi n-au habar ce este, noroc ca google rullz.

ma astept sa existe oameni care stiu ce e ala ( nu ma intereseaza varianta cecotto)

daca nu, macar cu e34 m5...eu ma astept sa scrie oameni care au habar despre ce am scris eu acolo..ceilalti sa se abtina sau doar sa citeasca....nu ma intereseaza cei care au condus 100 de cai pe spate si deja sunt experti...( cu scuzele de rigoare si cu posibilitatea de a fi arogant...)

eu stiu ce vreau.......

Edited by alex sabin

sunt posesor de 200 sx daca vrei sa ma intrebi ceva anume sunt aici te ascult. Asta daca il pui inapoi in lista ta :twoup:

numai bine

toate sunt inca pe lista, in functie de finante si de ce gasesc....ca m5-uri sunt 51 toate..nu cred ca stau sa ma astepte pe mine...dar cam aia e ordinea...

200 sx mi-a placut ca e masina decenta la exterior ,dar mortorul turbo si faptul ca e facuta pe alte meleaguri ii pot asigura niste performante.....un fel de lup in haine de...oaie( turbata).....si la D1( campionatul de drift...cam fac legea...)

cum e fiabilitatea ansamblului motor+cutie ???

• 1 month later...

desi topicul meu nu prea a avut succes si nu am aflat nimic , m-am decis si au mai ramas in cursa doar 635 csi si 944 turbo... in functie de ce voi gasi il voi lua pe cel care arata cel mai bine....reprezinta cea mai buna oportunitate ...

se poate inchide !