Jump to content

BMW E60 530D

aleks_high

Recommended Posts

masina arata foarte bine si cu jantele care le are acum dar ce sa zic parca ar merge niste jante de M,dar asta depinde si de gusturile tale,altceva ce ai mai putea sa ii faci la exteior?poate mai fai cate ceva la motor :twoup:

la motor nu prea cred ca am ce sa ii fac...are destui cai pentru cat o folosesc eu si in plus am de gand sa o tin ceva timp, iar daca ii pun vreun chip imi e ca o sa am probleme in timp cu ea...

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

masina arata foarte bine si cu jantele care le are acum dar ce sa zic parca ar merge niste jante de M,dar asta depinde si de gusturile tale,altceva ce ai mai putea sa ii faci la exteior?poate mai fai cate ceva la motor :twoup:

la motor nu prea cred ca am ce sa ii fac...are destui cai pentru cat o folosesc eu si in plus am de gand sa o tin ceva timp, iar daca ii pun vreun chip imi e ca o sa am probleme in timp cu ea...

N-ai sa ai nici o problema.Daca-i facut cum trebe n-ai nici o treaba.A mea are de o gramada de ani si totu-i ok.

N-ai sa ai nici o problema.Daca-i facut cum trebe n-ai nici o treaba.A mea are de o gramada de ani si totu-i ok.

tu unde l ai facut?

pai..acum as fi dat 3200e si la 1iulie o sa dau 830e ...asta in caz ca nu vor mai fi modificari.

Foarte frumoasa masina ai. Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente. Acum, ce vreau sa te intreb e anul de fabricatie a masinii tale. Eu luni vreau sa plec in Germania sa imi iau un 530d din 2004 si cineva mi-a spus ca 530d din acest an nu au euro4 ci doar modelele din 2006 in sus. Diferenta de taxa intre euro3 si euro4 e substantiala, de asta vreau sa stiu din ce an e masina si ce norma de poluare are. Sau daca ai auzit de asa ceva ... Mie nu imi prea vine sa cred, mai ales ca netul e plin de 530d 2004 euro4. Am vb si cu cineva de la parcul unde e masina si mi-a zis ca are norma de poluare euro4... nu as vrea sa ma trezesc cu surprize mai ales ca masinile pe care le mai am in lista de rezerva sunt toate 530d.Daca e adevarat ce se zice ca modelul 2004 e doar euro3, nu-mi permit sa dau atatia bani pe o simpla taxa si mai bine ma indrept spre un 525d, care cica ar fi euro4.

pai..acum as fi dat 3200e si la 1iulie o sa dau 830e ...asta in caz ca nu vor mai fi modificari.

Foarte frumoasa masina ai. Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente. Acum, ce vreau sa te intreb e anul de fabricatie a masinii tale. Eu luni vreau sa plec in Germania sa imi iau un 530d din 2004 si cineva mi-a spus ca 530d din acest an nu au euro4 ci doar modelele din 2006 in sus. Diferenta de taxa intre euro3 si euro4 e substantiala, de asta vreau sa stiu din ce an e masina si ce norma de poluare are. Sau daca ai auzit de asa ceva ... Mie nu imi prea vine sa cred, mai ales ca netul e plin de 530d 2004 euro4. Am vb si cu cineva de la parcul unde e masina si mi-a zis ca are norma de poluare euro4... nu as vrea sa ma trezesc cu surprize mai ales ca masinile pe care le mai am in lista de rezerva sunt toate 530d.Daca e adevarat ce se zice ca modelul 2004 e doar euro3, nu-mi permit sa dau atatia bani pe o simpla taxa si mai bine ma indrept spre un 525d, care cica ar fi euro4.

masina e din aprilie 2004 si este euro 4 si mai are si filtru de particule...deci de la 1 iulie o sa ai cam 830 de euro taxa...

Frumoasa masina Aleks...imi plac f mult jantele 124 si sincer asa cum e arata f bine. Singurele modificari care se merita, este sa ii pui oglinzi M, faruri si stopuri facelift...si gata..... :twoup:

mersi...

oglinzi de m caut si eu acum pe ebay...sunt urmatoarele pe lista. care e diferenta dintre farurile facelift si astea care le am eu? stopurile de facelift banuiesc ca sunt alea gen reseu...

ce luciu poate sa aiba masina....e polishata?

da..e polishata de mine cu ceva de la amway, nimic profesional... ii mai dau eu cate un polish cand ma plictisesc :twoup:

Uite aici diferentele intre facelift (LCI) si cel actual. Si farurile si stopurile sunt mult mai de efect la modelul LCI, mai ales stopurile care imi plac mult de tot. Farurile au lumina de pe AI si Sprancene ceva mai puternice (mai vizibile) decat la modelul initial.

Daca iti mai pui si volan M ...apoi.... :twoup:

Uite aici diferentele intre facelift (LCI) si cel actual. Si farurile si stopurile sunt mult mai de efect la modelul LCI, mai ales stopurile care imi plac mult de tot. Farurile au lumina de pe AI si Sprancene ceva mai puternice (mai vizibile) decat la modelul initial.

Daca iti mai pui si volan M ...apoi.... :twoup:

e bun documentul; oricum din ce am vazut acolo farurile nu stiu daca se merita... stopurile sunt super alea de facelift...

dupa ii pun oglinzile si volanul o sa ii pun si stopuri...dau foarte bine astea de facelift

Farurile de facelift arata mult mai bine...

Insa cum s-a spus mai sus, stopurile sunt cea mai mare imbunatatire.

da ai dreptate, arata mai bine farurile dar nu stiu cat costa modificarea asta si daca se merita. astea care le am acum sunt si adaptive si momentan nu am pb cu ele... ma gandeam sa pun de facelift doar daca o sa am pb cu ele... Intai sa pun eu oglinzile si stopurile si dupa ... mai vad :twoup:

Farurile arata ceva mai bine decat cele pre-LCI si au becuri mai puternice pe AI. Insa sunt cam scumpe si schimbarea lor nu e chiar asa de simplu ca la stopuri .

Insa stopurile arata demential dupa mine si merita fiecare banut.

ai idee daca tb vreo modificare cand montezi stopurile de facelift? sau doar conectezi niste mufe si gata...

• 3 months later...
arata foarte bine. alt aspect cu noile jante. sunt originale sau replici? pe 19? cum se simt gropile cu ele?

jantele sunt pe 19", originale... si cu gropile tb sa ai putina atentie pt ca atunci cand le iei se simte destul de tare....

foarte mishteaux. cu jantele vechi ce ai facut? :D

jantele vechi le'am dat...

bi-ju-te-ri-e!

:twoup:

mersi :twoup:

:D frumos!

mersi!!!

stai sa vezi ca o sa fac niste poze mai de calitate, atunci o sa se vada mai bine :D