Jump to content

BMW E60 530D

aleks_high

Recommended Posts

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

baieti pentru faza cu stopurile sa-mi spuneti si mie la ce scor ati ajuns cu toata treaba, ma bate tare de tot gandul sami iau si eu ca arata foarte bine, si inca o intrebare se merita PDC am posibilitatea sa il iau din italia cu tot cu montaj la 450 euro original, are rost , eu unul nu prea ii simpt lipsa, am condus de multe ori masini cu pdc dar chiar nu pot zice ca mia fost de mare folos, puteti sa-mi dati un exemplu concret cand va ajutat ca eu nu gasesc nici o intrebuintare

stii care e treaba cu PDC'ul? cand nu il ai... nu ii vezi utilitatea, la fosta masina nu aveam PDC si nici nu imi trecea prin cap sa ii pun. dar acum cand m'am obisnuit cu el, nu mi as mai lua o masina fara PDC. e foarte util la parcari, cand ai borduri inalte...nu te mai atingi de ele, te ajuta sa parchezi masina f usor si foarte aproape de orice. asa ca daca ai ocazia sa ii pui... eu zic sa o faci.

baieti pentru faza cu stopurile sa-mi spuneti si mie la ce scor ati ajuns cu toata treaba, ma bate tare de tot gandul sami iau si eu ca arata foarte bine, si inca o intrebare se merita PDC am posibilitatea sa il iau din italia cu tot cu montaj la 450 euro original, are rost , eu unul nu prea ii simpt lipsa, am condus de multe ori masini cu pdc dar chiar nu pot zice ca mia fost de mare folos, puteti sa-mi dati un exemplu concret cand va ajutat ca eu nu gasesc nici o intrebuintare

stopuri 380 euro

cabluri 245 gbp = 311 euro

in curand vom avea si rezultatele

• 1 month later...
AratĂŁ mai miÂşto cu folii dar am condus alte maÂşini cu folii Âşi m-a deranjat faptul cĂŁ nu vezi prea bine la parcare pe ĂŽntuneric.

la asta m-am gandit si eu cand le-am pus. tocmai ca sa vad bine si noaptea le-am pus mai deschise. la 35% nu ai nici o problema, oricat de intuneric ar fi.

mai vrei sa schimbi volanul? ai gasit pana acum ceva?

nu am gasit inca.

acum primul lucru care vreau sa il fac este sa imi pun stopuri LCI.

ma tot uit la astea care le ai tu si imi plac super mult.

am vb cu cineva de pe forum sa imi aduca stopurile si dupa tb sa imi comand si eu cablurile alea,,, doar ca nu card si nush cum sa le platesc :)

AratĂŁ mai miÂşto cu folii dar am condus alte maÂşini cu folii Âşi m-a deranjat faptul cĂŁ nu vezi prea bine la parcare pe ĂŽntuneric.

la asta m-am gandit si eu cand le-am pus. tocmai ca sa vad bine si noaptea le-am pus mai deschise. la 35% nu ai nici o problema, oricat de intuneric ar fi.

Eu vad cat de cat sa ma descurc, si am 95%, cand nu e luminata deloc zona e putin mai greu, dar pt situatiile acelea am senzori de parcare, am vazut ca ai si tu asa ca nu stiu de ce iti faci probleme, trebuia sa ii pui mai inchisa, eu ma gandesc sa ii pun si pe fata, schimba aspectu f mult.

Eu vad cat de cat sa ma descurc, si am 95%, cand nu e luminata deloc zona e putin mai greu, dar pt situatiile acelea am senzori de parcare, am vazut ca ai si tu asa ca nu stiu de ce iti faci probleme, trebuia sa ii pui mai inchisa, eu ma gandesc sa ii pun si pe fata, schimba aspectu f mult.

imi ajunge 35%, nu vroiam sa fie prea inchisa. si pe fata nu imi pun, ca nu am chef sa ma cert cu fiecare politist care ma opreste...