Jump to content

Toba interediara E46 316

Recommended Posts

Mi s-a cam spart toba intermediara...cred ca e mai mult fisurata decat sparta, pentru ca zgomotul pe care il scoate nu e chiar tare sau deranjant pentru trafic..

Aveti vreo experienta placuta la cineva care sudeaza/inlocuieste tobe, si eventual lucreaza sambata?

Ma gandesc ca nu face rau motorului daca merg 1-2 saptamani cu ea asa nu?

Azi am luat o bordura mai tare si s-a dus de tot toba :twoup:....zici ca merg cu tancu'...

Toba intermediara de vanzare, careva?

Asta se sudeaza, sau trebuie sa iau tot traseul de la motor pana la finala?

Nici nu ma gandisem la catalizator...

Poiuyt, nu inteleg ce zici: "prima cu catalizatorul" nu e acelasi lucru cu "intermediara"?

O sa incep sambata sa caut.

Mersi de raspunsuri.

Edited by cos

• 2 months later...

Am vazut acum ca uitasem de topicul asta.

Pana la urma n-a fost catalizatorul..doar teava, si s-a rezolvat cu o sudura simpla si rapida.

Walker (catalizator cu tot cu saxofon) gasisem doar la un magazin de piese (autosolution), care are sediul in fostul Faur, cu ~650 RON, ceea ce e excelent fata de 1700 RON cat am gasit pe alti producatori, sau 5000+ la AB.

Se poate inchide, pt ca problema a fost rezolvata.

Edited by cos

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.