Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Locatia si luna iesite la vot au fost Poiana Brasov si Mai. Acum votam weekend-ul din Mai in care va avea loc intalnirea. ×

angel eyes

rhymes95

Recommended Posts

Fratilor de E30!

Si-a pus cineva angel eyes pe urs?Si daca da,cum ati desfacut farurile?

Eu am auzit ca trebuie puse la fiert :twoup: .Oare asa sa fie?

Astept si parerile voastre poate chiar si ceva instructiuni de montare(poate si ceva poze).

Numai bine si traiasca toate ursurile!!!!!!!!!(fac discriminare deja..... :twoup: )

Edited by rhymes95

Fratilor de E30!

Si-a pus cineva angel eyes pe urs?Si daca da,cum ati desfacut farurile?

Eu am auzit ca trebuie puse la fiert :twoup: .Oare asa sa fie?

Astept si parerile voastre poate chiar si ceva instructiuni de montare(poate si ceva poze).

Numai bine si traiasca toate ursurile!!!!!!!!!(fac discriminare deja..... :D )

angel eyes nu mi-am pus pe fostul urs insa stiu ca sticla de la far iese fara prea mult efort.Eu chiar am ramas odata cu ea in mana cred ca incercand sa-mi reglez ceva la far si ma tineam de sticla :twoup: , in fine, daca mai tin minte sticla e prinsa de o rama metalica care are ceva indoituri mici sa o retina sa nu cada...nu ar trebui sa fie mare scofala.

Farurile la e30 sunt lipite si intr-adevar trebuiesc fierte pentru a se desface sau cu aer cald.Nu iti recomand sa faci singur ci sa mergi la cineva priceput care a mai facut treaba asta.Cei de la care iti cumperi angeleyes iti pot asigura montajul sau iti recomanda pe cineva.

Farurile la e30 sunt lipite si intr-adevar trebuiesc fierte pentru a se desface sau cu aer cald.Nu iti recomand sa faci singur ci sa mergi la cineva priceput care a mai facut treaba asta.Cei de la care iti cumperi angeleyes iti pot asigura montajul sau iti recomanda pe cineva.

Ms tare mult.Eu sunt asa mai incapatanat si nu vreau sa las pe alt cineva sa faca treaba asta.

Am schimbat yo suspensia,tacheti,culbutori....etc....si las pe altu sa imi puna angel eyes?

Cred ca o sa sparg sticla de pe ele si o sa o inlocuiesc cu una clara.

Nu e mai bine asa?

• 3 weeks later...
Gata!!!!!!!!!!!!!

Le-am pus :twoup:

Va multumesc foarte mult pentru pareri si sugestii.

Salut vreau si eu un sfat pt cei cunoscatori si poate chiar si-au montat : Am un CI modelu cu face lift 2003 si vreau sa-mi montez angel eyes dar pt asta trebuie desfacut farul nu este asa simplu ca la modelul 2001 si am auzit ca dupa s-ar putea aburi farul si mi-e cam frica mai ales ca am si xenomn pe el si ar fi pacat,daca ma puteti ajuta cu un sfat v-as fi recunoscator.Va multumesc.