Jump to content

car-kit nokia 6310 pe bmw

Recommended Posts

Stie careva daca se poate adapta car-kit-ul de 6310 intr-unul de 6230? ... ceva de genu' schimbat mufe, etc ?!?!?!

... nu de alta, dar am pe masina un asemenaea car-kit (de 6310) montat la nemti iar eu sint posesorul unui 6230 ...si ma gindeam la o varianta in care sa nu fiu nevoit sa-mi schimb tel.

Edited by sarpe74

Stie careva daca se poate adapta car-kit-ul de 6310 intr-unul de 6230? ... ceva de genu' schimbat mufe, etc ?!?!?!

... nu de alta, dar am pe masina un asemenaea car-kit (de 6310) montat la nemti iar eu sint posesorul unui 6230 ...si ma gindeam la o varianta in care sa nu fiu nevoit sa-mi schimb tel.

52239[/snapback]

si eu am avut exact acc probl. in service mi-au zis ca nu am cum sa il modifice...ca urmare...mi-am luat si un 6310.

eu am kit de 3210 pe masina si vreau sa fac ceva sa pot folosi macar 7250i.

stie cineva daca se poate schimba doar suportul ala de tel cu cablul sau e mai complicat.

am inteles ca, suportul cu cablu are o mufa care ar intra intr-o cutie care este prin bord unde intra si ies si alte mufe ale car-kit-ului ( de microfon, difuzor, alte dracii).

poate are cineva in plus un suport de asta pt nokia 6310, 7250 sau smsung p400

• 2 months later...

aceeasi problema am avut si eu, am intrebat in stanga si in dreapta si imi spuneau ca daca se poate schimba holderu` nu coincide voltaju` bla bla, din intamplare lucrez in domeniu si il cunosc reprezentantul Nokia pe Romania, l-am intrebat si SE POATE!!! Se merge la CETELEC(pe St. Cel Mare vis-a-vis de spitalu` de urgenta) si baietzii de acolo va vor ajuta. Daca intampinati greutati dati-mi un pm si escaladez eu mai departe.

Concluzie: PE CARKITU` DE 6310i SE POATE PUNE ALT NOKIA DE GENERATIE MAI 9 :blink:

• 1 year later...

CarKitul de 6310 se poate adapta pentru orice telefon Nokia de generatie mai noua ce are pop-port. Trebuie un cablu de interfata si un nou holder.

Nokia Converter CA-55

The Nokia Converter CA-55 allows you to update both the Nokia Advanced HF Car Kit CARK-91 and the Nokia Advanced HF Car Kit CARK-109 to work with compatible Pop-Port™ equipped phones.

Because you can install the Nokia Converter CA-55 and change the compatible mobile phone holder by yourself, updating your car kit to work with newer Nokia phones is quick and convenient.

Allows operation of selected Nokia Pop-Port™ equipped mobile phones with the Nokia Advanced HF Car Kit CARK-91 and Nokia Advanced HF Car Kit CARK-109

Broad compatibility with Nokia mobile holders and phones

Install it yourself

8800 din pacate nu are pop-port si deci nu exista solutii de adaptare. Eu am 6021 si mi-am facut adaptarea in fata blocului. De fapt se inlocuieste un cablu, trebuie doar sa desfaci ceva plastice, mochete, capace dupa caz pe sub bord sa ajungi la unitatea carkitului. Depinde unde a fost la voi ascunsa. La mine merge perfect.

Adevarat, cablul + noul holder m-au costat cam 4 mil, probabil cat un carkit nou, dar si asta vechi are utilitatea lui avand in vedere ca are integrata incarcarea bateriei in el, lucru care la carkiturile noi cu BT nu mai e valabil, necesitand un incarcator separat daca nu ma insel.

• 2 weeks later...