Jump to content

sfat achizitionare E90 320d

CL 86 CIP

Recommended Posts

Te cred ca ti e greu si ca ai pretentii, pentru ca masina nu o cumperi in fiecare zi.

Cred ca fiecare la randul nostru am fost incurcati si pretentiosi la cumparare(este normal)

DE aceea te am sfatuit sa incerci sa ti faci timp sa faci o iesire in Germania, ai nevoie de 3 zile(concediu) cu 5 adrese si te intorci cu masina care iti place.

Nici afara nu sunt toate ca si in poze dar daca eviti handlerii turci, greci si ucrainieni si le cauti undeva de la Frankfurt in sus este ok.

pe firma merita sa cumperi de afara, urmaresti delerii BMW din Germania ce le intra in parcuri, sunt un pic mai piperate dar nu mai ai nici o emotie :thumbsup:

Avand in vedere ca n-am mai fost niciodata tot cu un samsar ar trebui sa merg pentru ca nu ma pricep, nu stiu unde au obor si nici nu vorbesc o iota nemteste. Cand zici dealeri te referi la programul ala al lor de second cu certificarea istoricului, reviziile facute la ei, etc? adica http://gebrauchtwagen.bmw-dreieich.de/CarSearch/Details/495556/11 asa ceva?

Edited by wps

Nu inteleg dc tot spuneti ca samsari fac, dreg.Mai sunt si uni care chiar sunt ok, eu am fost in dec la CJ in targ tot pt un e90, nu prea era nimic pana la urma prin cineva am luat un nr de la un samsar si am luat chiar o masina f buna nu am mai stat nici sa o verific nimic am vazuto am dat o tura am luat-o si nu atatea pareri / opini si intrebari.Daca ai noroc sa iei o masina buna o iei daca nu poti sa verifici de 10 ori si dupa sa te lase !!

PACE

Avand in vedere ca n-am mai fost niciodata tot cu un samsar ar trebui sa merg pentru ca nu ma pricep, nu stiu unde au obor si nici nu vorbesc o iota nemteste. Cand zici dealeri te referi la programul ala al lor de second cu certificarea istoricului, reviziile facute la ei, etc? adica http://gebrauchtwage...tails/495556/11 asa ceva?

Exact, la ei ma refeream, Nu trebuie sa stii germana este buna si engleza :yahoo:

Si eu am cumparat o tot de la handler BMW AG NIEDERLASSUNG MUNCHEN

in 2007, BMW 320d touring, atunci 183200 km, acum aproape 300k

si nu mi pare rau desi am muscat o cu clapetele de la admisie, dar asta e atunci nu mi am facut timp de forum bmw unde puteam sa aflu de problemele masini mele