Jump to content

probleme relantiu

Recommended Posts

Sall, am si eu o problema, cand masina este pe loc relantiul sta normal, cand sunt in mers si dau pe liber se ridica aproape de 1000rpm, face asa de cand am mers numai k 180- 200 vreo jumatate de ora. aveti idee? stiu ca trebuie sa-i schimb o bujie ,de acolo sa fie?? 320d 2001 facelift

ms

astazi la vulcanizare cand i-am schimbat cauciucurile am vazut o pata de ulei in parte dreapta, si se aude un fluierat cand schimb vitezele, sa fie spart vreun furtun spart la turbo. masina trage bine. am verificat uleiul, e perfect, nu a consumat deloc in 3miikm

poate nu era pata de ulei..poate era altceva..antigel,liq parbriz,liq frana,ulei servo..depinde unde ai vazut pata..cat despre fluierat e de la turbo..

in dreptul telescopului este pata, am verificat ulei servo, motor, e ok, sper sa nu fie turbo, trage bine nu consuma ulei....

poate nu era pata de ulei..poate era altceva..antigel,liq parbriz,liq frana,ulei servo..depinde unde ai vazut pata..cat despre fluierat e de la turbo..

sigur e ulei

sigur e ulei

sa nu fie de la amortizor :twoup:

in ce priveste relanti in mers la toate dieselurile pe loc sta undeva la 800 iar in mers adica o scoti din viteza sta undeva mai sus pe la un 1000rot/min pana in momentul in care masina s-a oprit din miscare ,iar in momentul acela(pe loc) revine la normal 800..

sigur e ulei

sa nu fie de la amortizor :twoup:

in ce priveste relanti in mers la toate dieselurile pe loc sta undeva la 800 iar in mers adica o scoti din viteza sta undeva mai sus pe la un 1000rot/min pana in momentul in care masina s-a oprit din miscare ,iar in momentul acela(pe loc) revine la normal 800..

faza asta se intampla si la mine tot la un 320 D dar sincer nu stiu daca este chiar normal sa faca asa

faza asta se intampla si la mine tot la un 320 D dar sincer nu stiu daca este chiar normal sa faca asa

este foarte normala :twoup: cred ca a mai fost un topic cu chestia asta

nu te contrazic dar am un prieten tot cu un 320 D si nu face asa merge nornal,adica in mers scoasa din viteza coboara acu la 800 si cand se opreste masina pe loc tot acolo ramane,nu oscileaza deloc....din cauza asta am crezut ca nu este normal sa faca asa dar din moment ce si la voi face :twoup:

este foarte normala :twoup: cred ca a mai fost un topic cu chestia asta

nu te contrazic dar am un prieten tot cu un 320 D si nu face asa merge nornal,adica in mers scoasa din viteza coboara acu la 800 si cand se opreste masina pe loc tot acolo ramane,nu oscileaza deloc....din cauza asta am crezut ca nu este normal sa faca asa dar din moment ce si la voi face :twoup:

320d din ce an?