Jump to content

Coupe vs. Sedan

exxe

Recommended Posts

Si eu am Altec Lansing acasa si sunt intr-adevar foarte bune dar... muzica in masina este total alteva. Nu se va auzi in veci asa de bine din mai multe cauze(volumul mic al incintei, zgomote cauzate de rulare). Mie cand mi-am luat BMW-ul nu mi-a venit sa cred cat de prost se aude (tinand cont ca sistemul audio a costat peste 1000 de euro cu tot cu CD-changer). Nu se compara cu sistemul de pe Audi A4 de exemplu.

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pai ce naiba au astia de la BMW? Nu-i inteleg.

Mie cand mi-am luat BMW-ul nu mi-a venit sa cred cat de prost se aude (tinand cont ca sistemul audio a costat peste 1000 de euro cu tot cu CD-changer).
Deci nici ala asa scump nu se aude cum trebuie? Pai daca ma supar imi schimb eu instalatia audio dupa ce iau masina. Doar ca eu ascult foarte rar cu muzica la maxim cand merg (trebuie sa aud si detectorul de radar).

Pai ce naiba au astia de la BMW? Nu-i inteleg.

Mie cand mi-am luat BMW-ul nu mi-a venit sa cred cat de prost se aude (tinand cont ca sistemul audio a costat peste 1000 de euro cu tot cu CD-changer).
Deci nici ala asa scump nu se aude cum trebuie? Pai daca ma supar imi schimb eu instalatia audio dupa ce iau masina. Doar ca eu ascult foarte rar cu muzica la maxim cand merg (trebuie sa aud si detectorul de radar).

Nu.. la a mea am sistemul audio normal dar n-a fost standard(nu stiu daca e standard la E9x)... La cel hi-fi se mai schimba treaba... se aude bine... Eu unu' l-as comanda.

Ontopic: 335i coupe, manual ar fi o alegere perfecta :twoup:

offtopic: Nu toate :twoup: A parcat acum vreo saptamana un 760Li pe langa mine la Kaufland, se auzea super tare....

Iti dai seama ca la 760Li avea Logic 7.

@exxe: Eu am sistem audio HiFi cu DSP pe E39 si are 12 difuzoare plus subwoofer si e foarte bun pentru un sistem de fabrica.

Chiar daca e scump, este cea mai usoara modalitate prin care sa ai un sistem decent.

Daca vrei sa pui un sistem aftermarket, este mai complicat, nu prea merita nici sa schimbi headunit-ul, se strica linia bordului.

Am trimis un email la dealer si i-am spus sa puna HiFi-ul la optiuni.

Apropos de ce s-a discutat ieri, volanul M este inclus in Pachetul M, am verificat.

Pachetul M contine:

- Jante de aliaj ușor M Star/ spoke tip 193 cu anvelope mixte

- Scaune sport pentru conducĂŁtor auto Âşi pasager dreapta

- Finisare inserĂžii interioare Argintiu Aluminium Glacier

- Suspensie sport M Sport

- Volan sport M ĂŽmbrĂŁcat ĂŽn piele

- Pachet aerodinamic M

- Pachet BMW Individual Shadow Line lucios

- Capitonaj plafon BMW Individual ĂŽn antracit

- Finisare praguri interioare cu simbolul M

- SchimbĂŁtor de viteze Sporthifter (nu pentru tracĂžiune integralĂŁ)

- Mâner frânã de mânã În piele Aero, inscripÞie M, airbag ID

De asemenea, din cate am inteles de la dealer, la Pachetul M scaunele sunt in combinatie stofa/piele.

Am trimis un email la dealer si i-am spus sa puna HiFi-ul la optiuni.

Ai facut cea mai buna alegere :twoup:

Apropos de ce s-a discutat ieri, volanul M este inclus in Pachetul M, am verificat.

Pe site nu era inclus. :twoup:

De asemenea, din cate am inteles de la dealer, la Pachetul M scaunele sunt in combinatie stofa/piele.

Sunt misto. :D

Pentru xi vs. i, cititi Inutilux din ultimul TopGear. De exceptie. Un BMW cu tractiune integrala e superb, dar COMPLET inutil si-si pierde spiritul BMW. De tot si irevocabil. Si vara si iarna.

exxe, eu nu inteleg un singur lucru. cum adica Xi are performante mai bune ca i ???
Pai asa este pe hartie, poti sa verifici pe site-ul producatorului :twoup: Sper ca nu am citit gresit.

deci la performnte iese din calcul.

de ce e mai scump E92 decat E90 ???

pai e total alta masina. sunt foarte putine piese care se gasesc pe ambele masini.

totul a fost facut pt aspect.

gandeste-te numa la stalpu de sustinere dintre cele 2 usi de la E90. La E92 e cu totul altceva.

sunt suspensii diferite, garda la sol e diferita si, gandeste-te si la optionale.sunt mai multe in standard la coupe decat la sedan.

despre faptul ca merita sau nu diferenta de pret... pai asta depinde, pt unii merita pt altii nu.

Da, m-am mai dumirit intre timp.

rotile de iarna ...nu se disting de cele de vara doar prin modelul profilului anvelopei ..ca e mai zimtata..sau are mai multe striuri....

anvelopele de vara au un cauciuc mai rigid care la frig vor deveni si mai rigide ... mai tari ... deci mai neplacut pt confortul masinii

anvelopele de iarna au compozitia cauciucului mai moale... care vara utilizate le vei strica dupa prima mie de km.

Da Stefan, stiu ca au o alta compozitie si sunt mai moi :D

nu te mai obosi cu explicatiile :D nu vezi ca stie :twoup:
Problema nu e daca cineva spune ceva ce stiam, ci daca acel cineva se crede prea destept si foloseste un ton arogant :D

Aici au scris 2 fani BMW...

Tinere aspirant de BMW. tu efectiv nu ai nici cea mai vaga idee despre masina pe care vrei sa o cumperi! iti place sa nu ai rama la geam cand deschizi usa ...dar vrei sa aiba 4 usi... coupe vs sedan... iti trebuiesc 4 usi cu adevarat? vei avea un copil in curand? daca da..e cam complicat sa pui scaunul copilului avand doar 2 usi! X drive versus RWD...hmmm moto-ul BMW nu prea te "coafeaza" la 300cp degeaba ai tractiune si in "Z" daca nu sti sa o ti pe sosea! nu vrei sa schimbi cauciucurile!? la cat te costa un e90-2 cred ca ar fi ultima mea problema 1 ora pe an sa merg la vulcanizare sale schimb sau sa gasesc la service la care merg un mic colt unde sa tin 4 cauciucuri cu sau fara jante! Concluzia mea? nu s-a inventat inca masina pe care o vrei tu ! pls: NO OFFENCE dar gandestete foarte bine ce vrei de la o masina !

anyway : BMW FOR LIFE!