Jump to content

Vizita la service cu x5 e70

Changing

Recommended Posts

Datorita faptului ca aveam o bataie pe fata si se mai simtea si un pic in volan, m-am gandit sa ma duc la Mhs sa vad ce are. Si trebuie schimbate urmatoarele: caseta directie, brat inferior stanga fata, 2 bucse pe la suspensie, oring la radiatorul de iontercooler, deoarece, citez :"Da cu un pic de ulei". Ori am avut eu un ghinion groaznic sa se strice toate astea in 10000 km, ori fiabilitatea este egala cu zero. Oricum ar fi, am spus ca nu voi tine masina decat atata timp cat este in garantie. Sunt curios ce mai urmeaza.

Masina este in garantie asa ca nu ma intereseaza cine plateste. Cu masina am mers cu f mare grija si nu am luat cine stie ce gropi. Normal ca in orasul asta de ..... se mai intampla sa mai iei cate o groapa, dar la mine nu prea se intampla deoarece sunt f atent. Si pt mine a fost socant si de aceea m-am hotarat sa o tin cat am garantie. Nu ma gandesc sa mai cer vreo parere ca daca de ex ma duc la AB si zic aia ca nu are nimic si nu mi-o mai schimba si ea de fapt are?

Masina este in garantie asa ca nu ma intereseaza cine plateste. Cu masina am mers cu f mare grija si nu am luat cine stie ce gropi. Normal ca in orasul asta de ..... se mai intampla sa mai iei cate o groapa, dar la mine nu prea se intampla deoarece sunt f atent. Si pt mine a fost socant si de aceea m-am hotarat sa o tin cat am garantie. Nu ma gandesc sa mai cer vreo parere ca daca de ex ma duc la AB si zic aia ca nu are nimic si nu mi-o mai schimba si ea de fapt are?

Fiind pe garantie, merita sa o schimbi insa sunt 100% sigur ca nu a picat caseta in 10 000 km.

Pai daca nu a picat de ce o mai schimba aia? Exces de zel? Ca doar nu or fi prosti sa schimbe piese de genul asta degeaba,nu? Banuiesc faptul ca piesa care va ramane la ei va fi trimisa inapoi la Bmw,nu? Si aia atunci vor vedea daca e stricata sau nu. Si in caz ca nu e, nu le vor spune astora de aici ca angajeaza toate pocnitorile de mecanici?

Pai daca nu a picat de ce o mai schimba aia? Exces de zel? Ca doar nu or fi prosti sa schimbe piese de genul asta degeaba,nu? Banuiesc faptul ca piesa care va ramane la ei va fi trimisa inapoi la Bmw,nu? Si aia atunci vor vedea daca e stricata sau nu. Si in caz ca nu e, nu le vor spune astora de aici ca angajeaza toate pocnitorile de mecanici?

Caseta va ramane la ei dar pana sa o trimita la BMW va fi inlocuita cu una stricata cu adevarat .... Doar e inventiv romanul ... :twoup:

scuze ca postez aici, poate un Moderator muta daca nu e locul potrivit.

Am si eu un X5 din iunie 2006, 41500km.Pentru ca imi consuma 17-18 in oras, am zis sa-l pun si eu pe tester, sa vad daca nu are ceva stricat, ma rog, ca omu...

Deci: ma prezint la service MHS Militari, azi la ora 10, dupa cum eram programat , sa puna masina pe tester-atata.Masina e in garantie, apropos... dar daca trebuia sa platesc nu ar fi fost nici o problema, mare lucru, 1-2 milioane acolo...sau cat costa...

Omu imi ia talonul, cheia o baga in dichisul ala, care-i spune totul despre masina si dupa ce-mi cere nr te telefon, adresa si CNP!!!!!!!!!!!!!!!!!, si alte date personale, zice:

stati un minut.

Dupa acel minut, se intoarce si spune: stiti, azi nu prea putem sa punem masina pe tester, ca nu avem electrician, dureaza cam mult...dar daca vreti, pt alta data, dar ar fi bine sa lasati masina o zi la noi,...

Ca operatia dureaza cam mult.....si ca ne pare rau,...

ZIC: domne, eu am fost programat pt AZI, am venit acum 4 zile si ati spus ca sunteti aglomerati si m-ati programat pt azi la ora 10.

El : pai da, dar nu prea e posibil, ca nu avem electrician, ca ...

La care am ramas BLOCAT. si i-am zis;

OK, dati-mi va rog actele si cheia! si am plecat .Am mai adaugat: credeam ca e servivce BMW aici, mii de scuze...Sincer, ma mir ca nu am facut scandal, ca nu am injurat, ca nu mi-am bagat si nu mi-am scos.Cred ca m-am ramolit...pe bune...

ATATA NESIMTIRE NU AM MAI INTALNIT DECAT LA PORSCHE.Dar nu cand am fost programat. Cand am avut programare, oamenii s-au purtat excelent.

O sa incerc sa postez si pe site-ul dedicat marcii, poate cineva ii ia de ureche pe acesti NESIMTITI.Bai frate, iti ofereau si ei o cafea, un pliant, te amageau ca e o situatie speciala, ceva...dar NIMIC-MINCIUNA LA GREU SI MAI MULT-NESIMTIRE LA GREU...

Si asta pt o operatiune care dureaza 15 minute. Plus ca era pustiu si in show room si in service-AIA VOR DA FALIMENT, parerea mea...

EVITATI SERVICE-UL MHS din Militari-atata lipsa de profesionalism NU AM MAI VAZUT NICAIERI

scuze ca postez aici, poate un Moderator muta daca nu e locul potrivit.

Am si eu un X5 din iunie 2006, 41500km.Pentru ca imi consuma 17-18 in oras, am zis sa-l pun si eu pe tester, sa vad daca nu are ceva stricat, ma rog, ca omu...

Deci: ma prezint la service MHS Militari, azi la ora 10, dupa cum eram programat , sa puna masina pe tester-atata.Masina e in garantie, apropos... dar daca trebuia sa platesc nu ar fi fost nici o problema, mare lucru, 1-2 milioane acolo...sau cat costa...

Omu imi ia talonul, cheia o baga in dichisul ala, care-i spune totul despre masina si dupa ce-mi cere nr te telefon, adresa si CNP!!!!!!!!!!!!!!!!!, si alte date personale, zice:

stati un minut.

Dupa acel minut, se intoarce si spune: stiti, azi nu prea putem sa punem masina pe tester, ca nu avem electrician, dureaza cam mult...dar daca vreti, pt alta data, dar ar fi bine sa lasati masina o zi la noi,...

Ca operatia dureaza cam mult.....si ca ne pare rau,...

ZIC: domne, eu am fost programat pt AZI, am venit acum 4 zile si ati spus ca sunteti aglomerati si m-ati programat pt azi la ora 10.

El : pai da, dar nu prea e posibil, ca nu avem electrician, ca ...

La care am ramas BLOCAT. si i-am zis;

OK, dati-mi va rog actele si cheia! si am plecat .Am mai adaugat: credeam ca e servivce BMW aici, mii de scuze...Sincer, ma mir ca nu am facut scandal, ca nu am injurat, ca nu mi-am bagat si nu mi-am scos.Cred ca m-am ramolit...pe bune...

ATATA NESIMTIRE NU AM MAI INTALNIT DECAT LA PORSCHE.Dar nu cand am fost programat. Cand am avut programare, oamenii s-au purtat excelent.

O sa incerc sa postez si pe site-ul dedicat marcii, poate cineva ii ia de ureche pe acesti NESIMTITI.Bai frate, iti ofereau si ei o cafea, un pliant, te amageau ca e o situatie speciala, ceva...dar NIMIC-MINCIUNA LA GREU SI MAI MULT-NESIMTIRE LA GREU...

Si asta pt o operatiune care dureaza 15 minute. Plus ca era pustiu si in show room si in service-AIA VOR DA FALIMENT, parerea mea...

EVITATI SERVICE-UL MHS din Militari-atata lipsa de profesionalism NU AM MAI VAZUT NICAIERI

ca fapt divers am vrut si eu sa comand o piesa de la ei ...Omul; de la piese e cam aerian ..la telefon imi zice un pret ...mai sun odata pt confirmare spune alt pret cu 50% mai mare ..si cand ajung acolo de fapt costa cu 200% mai mult decat pretul initial ..deci omul vorbea dupa ureche fara sa verifice nimic in catalog !...la reprosul meu cum ca eu am batut juma de bucuresti si el de fapt m-a luat la misto mi-a replicat ..NU AM crezut ca era asa de important de unde veniti ! Nu mai are rost sa ne enervam !..asta e singura mea explicatie ..visavis de faptul ca pe ei ii doare undeva de clienti !...Prea multi clienti.....oricum fac ei o selectie nenaturala prin nesimtire!...

@Ciupanezu: scuze dar vb fara sa cunostii situatia...intereseaza-te un pic mai mult cam ce aliaj se foloseste mai nou pt tot ce inseamna punte/suspensie/directie..atat de catre BMW AG cat si de VW AG si fa un calcul de rezistenta a materialelor raportat la soselele nemtzilor sau oricarei tari civilizate si apoi raportat la calitatea soselelor de la noi si o sa vezi dc caseta la 10000km

@Changing: intrebare..acum dupa schimbarea celor mentionate mai sus de catre tine..mai iti bate ceva???eu cred ca nu,deci oare ce naiba sa faca aia cu o caseta "buna" ca aia de pe masina ta..

Nu mai vorbiti de dragu de a va spune o parere fara o baza reala..informati-va,cititi si pe urma argumentati..

Edited by bimmer_girl

Si tie ti se pare normal?

La ce costuri de intretinere se ajunge astfel?

X5-ul este totusi un SUV.

Nu spun ca ar trebui sa aiba veleitati offroad reale, insa daca mergi normal cu el in Romania si caseta de directie pica in 10 000 km, ce rost mai are sa cumperi asa ceva?

Edited by Ciupanezu

Daca un "amic" al unui mecanic din service are nevoie de o caseta ca a lui s-a stricat, una de 10.000 km ii numa buna (asta in caz ca, chiar se si schimba pe masina, poate o "schimba" numai pe hartie), aia cu adevarat stricata ramane in service si toata lumea fericita si baietii din service au mai facut de-un ciubuc si au si ei ce pune pe masa de pasti. Si nu vorbesc din auzite, chestiile astea is frecvente in service-uri.

Hai sa nu ne mai dam cu parerea degeaba. Tu crezi ca aia de la BMW sunt asa de naivi ca primesc toate ciurucurile in garantie ?

Chiar crezi ca sunt tampiti si nu verifica seria pieselor si nu se uita daca piesele arata plauzibil pentru vechimea lor ?

Hai sa nu ne mai dam cu parerea degeaba. Tu crezi ca aia de la BMW sunt asa de naivi ca primesc toate ciurucurile in garantie ?

Chiar crezi ca sunt tampiti si nu verifica seria pieselor si nu se uita daca piesele arata plauzibil pentru vechimea lor ?

Eu auzisem ca -spre dosebire de Porsche-la BMW nu se fura. Dupa ce mi-a zis omu' ala sa las masina o zi, ca sa o puna pe tester, fiind o operatiune complicata...!!!!!!!!!!!..ce sa mai cred? :twoup:

E primul meu BMW, din pacate, d-aia si am apelat la service, la tester, neavand un mecanic ...La Audiurile anterioare sau la PSSATURI aveam un mecanic care ma primea la orice ora din zi si din noapte(nu a fost cazul), cam scumputz la ban dar fara sa fie NESIMTIT.Acolo vezi ca e altcineva la rand in fata ta, si GATA, astepti si asta e. LA MHS, ce sa crezi???????Ca vor sa bage vastu; la piese, -VEZI CASETA DE DIRECTIE CARE S-A STRICAT LA 10000KM,...o lua pe a mea care e ok si il facea fericit pe om...pana ma prindeam eu.....d-aia le si trebuia masina O ZI!

LE Mai au si reclama pe acest Forum...Stiu ca e pusa din motive finaciare dar sincer, eu as renunta la asa o ..........nu am cuvinte...

Niu mergeti nene la MHS! Antireclama.

Edited by sanddy

eu stiam ca BMW-urile parca au 2 ani garantie nu

ce sa faca cu caseta de x5 e70

o vrea cineva pe masina lui care este in garantie pt ca nici un x5 e70 nu aiesit din garantie

nu stiu ce sa zic dar sa nu ne mai dam cu parerea aiurea

k au fost nepoliticosi cei de la MHS ma duc la AB BANEASA sau OTOPENI

este concurenta acum de ce sa nu profitam de ea si o sa-si modifice singuri atitudinea fata de noi,pt ca atunci cand vor vedea ca la ei bate vantul si in baneasa sau otopeni este full no sa le pice bine si singuri o sa-si dea seama unde au gresit pt ca sigur undeva ,cineva la sfarsit de luna trage linie si va vedea diferentele dintre filiale

@Ciupanezu: scuze dar vb fara sa cunostii situatia...intereseaza-te un pic mai mult cam ce aliaj se foloseste mai nou pt tot ce inseamna punte/suspensie/directie..atat de catre BMW AG cat si de VW AG si fa un calcul de rezistenta a materialelor raportat la soselele nemtzilor sau oricarei tari civilizate si apoi raportat la calitatea soselelor de la noi si o sa vezi dc caseta la 10000km

Ce calcul? :twoup:

Daca ar fi asa cum spui tu, desi este o aberatie dupa parerea mea, X5-ul nu s-ar mai vinde in Romania.De fapt nici o masina BMW sau VW.

Pai daca s-ar schimba caseta de directie la fiecare 10.000km, manopera schimbat+manopera geometrie+pretul casetei, ar ajunge la pepeni astia de la BMW. :twoup:

intereseaza-te un pic mai mult cam ce aliaj se foloseste mai nou pt tot ce inseamna punte/suspensie/directie..

Ce aliaj se foloseste mai nou? :twoup:

Ce aliaj a folosit E39 si ce aliaj foloseste E70? :twoup:

E39 a aparut din...95.

Chiar sunt curios sa imi spui ce aliaj foloseste E70-ul, Al+...si care este diferenta intre cel folosit la E39.

stati linistiti. la mine orice problema pe garantie rezolvata la X3 a durat cel putin o luna de cand m-am dus si pana am vazut-o pusa pe masina. si asta cu telefoane aproape zilnic:a venit piesa?-raspuns: sa vad.......nu...etc. ba m-am dus o data si au zis ca nu au curent si nu pot sa lucreze la masina. si nu am avut chestii iesite din comun , adica piese rare:un rulment , o fulie , un diferential, niste ornamente interioare , o tapiterie, o bucsa de cardan. de fiecare data a trebuit sa ma milogesc practic sa fie mai operanti in ceea ce priveste masina mea. tot timpul parca plutea acolo un aer de secretomanie("nu va putem da foaie de service pt ca lucrarea e in garantie si nu avem cum sa facturam, etc" .Bine , am plecat cu foaie de fiecare data pt ca am facut gura, dar asa ceva nu mi se pare normal. cum poate pe o masina care merge sublim , sta pe sosea ca nici o alta masina de genul ei , o inginerie nemteasca , sa fie atat de putin fiabila ? care mai sunt materialele premium daca nu tin nici macar cat la un amarat de Matiz sau altceva oricum inferior ca pret. Ori avem noi niste conditii in Romania demne de Africa sau alte locuri mai amarate , ori mecanicii de la Ab sunt lipsiti de interes , nu ii intereseaza de clientii lor , ori masinile sunt slabe, ori suntem toti niste soferi prosti care ne stricam masinile. va las sa va alegeti singuri raspunsul. Ultima data cand am fost la AB (vorbesc si am vorbit de Brasov , nu am vizitat alte zone), mi s-a parut ca au mai angajat persoane,fete noi , mi-au facut si foi , au vorbit frumos, au facut imediat ce a trebuit(resetat o eroare airbag,care provenea de la volan). oricum , de la AB(contempo) cel mai bine am colaborat cu baietii de la vanzari si cu domnul Paul. in rest nu am avut legaturi prea stranse. de fiecare data au fost amabili dar fara prea multa diligenta. asa ca nu va mirati de problemele aparute ca eu unul nu ma mai mir. asta e. bine ca le rezolvati pe garantie.

eu stiam ca BMW-urile parca au 2 ani garantie nu

ce sa faca cu caseta de x5 e70

o vrea cineva pe masina lui care este in garantie pt ca nici un x5 e70 nu aiesit din garantie

nu stiu ce sa zic dar sa nu ne mai dam cu parerea aiurea

Eu nu am BMW E70, dar masina este inca in garantie.Fab 06/2006-doi ani garantie....si nu ar fi prima data cand se scoate o piesa si se pune alta nashpa in loc...De ce? Cred ca e simplu...

Oricum, sa lasi masina de azi pe maine pt un tester...te pune pe ganduri.