Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Alti patru tineri morti in Cluj

Romulus

Recommended Posts

da, asa se pare. e posibil sa fi fost alta masina dar ma indoiesc. cam dupa 20-25 min am vazut ambulantele.

in mod sigur au luat gagicile alea si s-au gandit sa le impresioneze putin cu ce poate un bmw.

in multe din cazuri un tinerel in seria 5 combi e un tinerel in masina lui taicasu'.

eu unu cand am oameni in masina sunt mult mai rpudent decat singur. mai rau e sa moara altii si sa scapi tu cred eu. dupa un astfel de accident nu mai esti om.

oricum RIP tinerilor si asteptam autostrada. poate o sa murim mai putini dintre noi, cel putini in primul an pana apar gropile

am avut un prieten care si-a luat un renault megane nou,a mers de soseaua Borsului si s-a lovit de un tir ,viteza era de 170 km/h a murit pe loc,descarcerarea ii aduna creierul de pe sosea,trebuie sa ai noroc sa supravietuiesti Edited by touring_boy

La asemenea viteze si accidente daca scapi poti spune ca te-ai nascut inca odata.

Inconstienta, nebunie, protie ...nu stiu cum sa numesc ceea ce fac oamenii astia, sincer, imi e frica cand vad coloane in contrasens, ma gandesc ca poate se trezeste vreun tampit sa iasa in depasire.

Pacat ca unii aleg soarta altora. :twoup:

toti au carnet de conducere,nu stii la ce sa te astepti,acum 1 an si ceva veneam dinspre Alesd in coloana toti mergeau regulamentar ,vine unu cu passat depaseste merge merge si dupa jumatate de ora m-am oprit ca se formase o coloana de 1-2 km,ala cu passatu sub tir asta este descarcerarea trebuia sa traga masina de sub tir ca sa scoata tinerelul ala,era si cu prietenasa cred aia in stare de soc ,noroc ca purta centura si era pe bancheta din spate,ca daca nu..se alatura celor de sus...

Am trecut zilele astea prin curba unde a avut loc accidentul.

Curba e destul de urata.

Eu zic ca masina poti sa o controlezi la 150km/h. Astia au avut mai mult. Cu siguranta.

Daca loveau stalpul cu fata poate nu mureau atatia.

Omul avea 24 de ani deci nu cred ca era incepator. Tind mai degraba sa cred ca era beat.

Este foarte posibil sa fi fost beat, multi circula noaptea bauti.

noaptea???si ziua,mai nou am vazut la stirile del la ora 5 ,am plecat cu masina,si voi muri ,eu sunt ''emo'' asa fac de obicei imoizi ,se taie sau fac accidente cu masina,a lasat unu un bilet si a fost gasit cu masina in copac,ce mai lasa si Dumnezeu pe lumea asta,toti tampitii,cu deficiente mintale grave.

daca tu nu poti sa iei curba cu 150 carosabil ud cu 7-ele tau+dynamic drive,ce te astepti la seria 5 si cu un tanar care nu avea pic de experienta sau nu era constient sau de a dreptu` prost

masina aia mai avea si niste jante de circ cu gume de iarna pe la sarma.

Edited by Roland

Ehhh. Sunt pusti care conduc ca si cum s-ar juca pe consola crezand ca pot sa dea restart daca se intampla ceva... Trist e ca parintii lor le dau masinile pe mana fara sa se gandeasca la consecinte. Un pusti intr-o masina puternica e reteta aproape sigura de dezastru :twoup:

tind sa cred ca cele mai multe accidente sunt cu bmw-uri...

mai repede cele mai putine....

2 accidente in interval de cateva ore la cluj, ambele bmw-uri, ambele mortale. in foarte multe cazuri cu accidente grave e implucat un bmw

io ma gandeam pe plan national.....nustiu poate ai dreptate....oare nu este o statistica undeva? chiar is curios.....

p.s. azi spre timisoara am vazut aproape live un accident moto...nasol rau.....dar am ramas impresionat cum absolut toti s-au oprit si au fugit sa-l ajute pe motociclist

Edited by Calin